Досадни обаждания от банката за неплатени вноски по кредит

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
onion
R.I.P
Автомобил: Passat B3 1800 mono
Двигател: ABS 92

Re: Досадни обаждания от банката за неплатени вноски по кредит

Мнениеот onion » Чет 13 авг 2009 16:26

Аз бих уведомил човека който дава парите за кредита (шефа) и цъцъфръцълката на чието име е самия кредит и приключвам до там, а на ония пич в банката ще му кажа любезно: "На чие име е кредита?" "отговор от човека в банката" , "Ами тогава защо звъните на мен" прас червената слушалка и досвидание нема да има даже !

На мен също са ми звъняли за просрочен кредит , и то за няколко дена ... кредита е за една спалня с гардероб ... като ми се обади ония ми идеше да го питам дали ще дойде да си вземе спалнята ако не платя днес-утре :)

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Чет 13 авг 2009 18:21

Оплакването ти е абсолютно неоснователно , а историтя достона за южносъседски сериал, не виждам какви претенции имаш?

kokskok
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kokskok » Чет 13 авг 2009 20:02

бате арабията там койтоп трее да си плати кредита по добре го платете оти после си искат цялата сума наведнъж и тогава както на 1 познат се налга да продаваш всичко за да не ти вземат апартамента.. оти си искат цялата дължима сума НАКУП.... и така изгарят хората... продайте някоя кола ала бала

Потребителски аватар
cosmo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот cosmo » Чет 13 авг 2009 20:25

Мисля, че човека е съвсем наясно какво ще се случи ако кредита спре да се обслужва, и според мен оплакването му е основателно.
На мен също ми се обаждаха за една кредитна карта и то по няколко пъти на ден, имало е обаждания в 21:30, събота, неделя. И дори когато си погасих задълженията продължават да ми изпращат смс-и със промоции на еди си коя фирма и подобни.
Никъде в договора ми с банката нямаше подобна клауза че ще ми звънят по телефона или ще ми пращат смс-и. Така че щом подобни отношения не са регламентирани в договора това си е чист телефонен тормоз!

Потребителски аватар
slavi ivanov slavov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот slavi ivanov slavov » Чет 13 авг 2009 21:02

Така е братленца. Кинти са това трябва да се сьбират,секи дьрпа чергата кьм него.Ако имате да вземате и отсреща се бавят,предполагам и вии ще звьните. :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”