vaskoto1 написа:йори, в деня в който търговците започнат честно да се отнасят с потребителя и да му казват очи в очи-това, което аз продавам има тия и тия плюсове и тия и тия минуси-тогава ще спра да се опитвам да ги прееб@вам!
защото заради търговийката и заради стотинките никой в тая скапана държава не може да си изкриви езика и да каже-не знам! не разбирам! това не е хубаво!
компетентни търговци да си виждал наскоро? аз през последните амнайсе години не съм! обикалят с тебе и разглеждат рафтовете-това и сам си го мога! докога ще е нужно да станеш експерт по всеки свой проблем за да го разрешиш?
Васко, не си прав, има и компетентни, момчета и момичета, както ти казваш, обикаляш, oбикаля и той,защото това му е работата, НО има и такива дето ти обясняват.И не си прав за + и -, пример казвам на определен клиент плюсовете и минусите на продуктите, казвам му кой е качествен и опираме до цена,Много обичам въпроса "Търся нещо хубаво и евтино", ми как да му отговоря, кратко и ясно- "имаме и хубаво, имаме и евтино, от кое да бъде?"
А за този закон за потребителя, пак пример, тръгваш за морето и нещо изтраква Пасата(не дай си боже)Нямаш инструменти, спираш до първия магазин за инструменти, харесваш си плащаш и.. поправяш си колата на паркинга, след 1-2 часа отиваш и казваш "ми не ми вършат работа, дайте си ми парите" и кой е преебан в случая, търговеца.
НЕ КАЗАВАМ,ЧЕ НЯМА И КОПЕЛЕТА-ТЪРГОВЦИ.