Обаждане на 112.. уникални глупаци!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
Re: Обаждане на 112.. ебати глупаците!
Не може ли по някакъв начин да се подават жалби срещу некадърните оператори? То по хубу недай си Боже, ако се наложи да звъня на часна болница по-бързо ще им дойде линейката.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Luciano написа:Явно трябва да имаме късмет да попаднем на читав оператор.
Защото ако ни вдигне такъв като на Визи и Васко си бало майката.
То не е това въпроса дали сме аз или Васил! Въпроса е човешкото отношение. Веднага можех да я направя за 2 стотинки по телефона и след това да подам жалба. Просто ми стана интересно с какъв акъл ще ми говори така все едно съм сина и и съм и счупил вазата дето я и е подарил мъжа и след първата вечер като му е направила свирка! Аре моля ти се! Говореше ми все едно аз съм виновен, че не съм лекар да прегледам жената и да и кажа актуалното и състояние. Даже забравих бях и казал още нещо ама не помня в коя част от разговора.
Беше нещо от типа "Ами ако искаш да я прегледам, закарам в болницата, оперирам и закарам в тях най-добре?"
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
Абе в разните там кол центрове, а най-вероятно и на тва 112 следват "сценарии", които някой друг е написал и са длъжни да спазват. Така че няма да се учудя, ако някой голям мозък по министерставата е сложил:
1.питайте къде се намира
2.питайте как се казва
3.ако не ви каже питайте пак
4.ако пак не каже натиснете бутона невалиден сигнал
1.питайте къде се намира
2.питайте как се казва
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
предполагам има много фалшиви сигнали.... самия аз като лапе съм звънял по полиция и пожарна да се "ебавам" / на бърза помощ - никога / . Та преполагам задават въпроси за да преценят истински или не е сигнала. Предполагам, че от наша страна също трябва да има разбиране и да не губим самообладание,да не си изпускаме нервите когато звъним... Аз преди около 5 мес. се наложи да звъня, на полицията, защото се чуваха страшни писъци на жена, пребивана от мъж някъде горе по етажите. По инерция звъннах на 166, та и там ми отне 3-4 мин да кажа кой съм, къде се намирам и за кво се боря. В крайна сметка 7 мин след затваряне на GSM-а /засичах/ двама полицая бяха пред входа...
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
dermeister написа:Абе в разните там кол центрове, а най-вероятно и на тва 112 следват "сценарии", които някой друг е написал и са длъжни да спазват. Така че няма да се учудя, ако някой голям мозък по министерставата е сложил:
1.питайте къде се намира
2.питайте как се казва
да, това е много вероятно, дори смятам задаължително... те трябва да водят разговора, задавайки въпроси. това е начина да извлечеш полезна информация от човек в шок...
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Не ми се кометира от чия квота беше създаден 112
- leavon
- Автомобил:
- Двигател:
R@do написа:Не ми се кометира от чия квота беше създаден 112
112 е ситуиран в Кърджали. Там приемат обажданията и ги "разпределят" където трябва. Затова понякога задават тъпи въпроси за място и т.н. А в началото и не всички знаеха добре български!! Чувал съм, обаче, че ако звъните на 02/150, например, се свързвате директно с Бърза помощ София и прескачате Кърджали и въпроса "къде се намира...". В Пловдив е така. И в другите градове където има БП.
- R@do
- Батето
Неее 100% е в София, в двора на ВМА, сградата на НМКЦ, последен етаж.
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Тел. 112 е само за спешни случаи, които касаят здравето и живота на хората. Услугата е напълно безплатна и номерът може да бъде набран дори и със заключена клавиатура на мобилния телефон. Данните от обажданията се съхраняват за 3 години. Въпреки краткото време, през което работи тел. 112 във Варна, той е набрал изключителна популярност, похвалиха се от центъра. Шест са териториалните дирекции на тел.112 в страната. Намират се в София, Монтана, Русе, Варна, Бургас и Кърджали. Целта на националната система за спешни повиквания е да осигури на българските граждани и чужди посетители в страната бърз и безплатен достъп до службите за спешно реагиране. Тоест да ги насочи към бърза помощ, „Гражданска защита“, полиция и пожарна безопасност и спасяване.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Полу умрял човек в незнайно състояние според теб спешен случай ли е?
- Scotty
- Автомобил: Volkswagen Golf 4 GTI
- Двигател: AGU
Начи аз съм един от операторите там сравнително нов от около 2 месеца,и лудницата е голяма, 1-во че всички тия въпроси дето ги задаваме са задължителни(което според мен е излишно в някой случаи), и отделно особенно за спешната помощ те имат супер малък ресурс, и линейките хвърчат постоянно но просто не смогват има случай с приоритети. Но на кратко не зависи само от нас ние само приемаме-предаваме,и за тва кратко време разбрах че системата има бая да се мисли още,и разбирасе като минат майкати без брой пъти,кълнат те още толкова пъти, и таковане после не можеш да си тругнеш, някох оператори се изнервят и реагират по остро.
И ако звъните и чуете мъжки глас(малко сме там) не таковайте мама че и писна вече
ПС: И ако има много правописни грешки туко що се прибирам от нощтна
И ако звъните и чуете мъжки глас(малко сме там) не таковайте мама че и писна вече

ПС: И ако има много правописни грешки туко що се прибирам от нощтна

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Scotty написа:И ако звъните и чуете мъжки глас(малко сме там) не таковайте мама че и писна вече![]()
![]()
![]()
ааааааа

признах те

- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз пък съм с положително впечатление, макар, че случката,заради която звънях наистина беше малоумна.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз бях звънял преди време за една подпалена кола,
беше към 4 сутринта и доста трезво се отнесоха към обаждането ми + любезност
беше към 4 сутринта и доста трезво се отнесоха към обаждането ми + любезност
- R@do
- Батето
Re: Обаждане на 112.. уникални глупаци!
абсолютно безмозъчки зубъри, миналат вечер се убедих.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”