За и против употребата на Алкохол.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: За и против употребата на Алкохол.
L&R написа:БЕЗ СПАМ моля
Каква любезна покана

Аз не пия, ама то тука си имаме експерти, те ще си кажат тежката дума

И за да завърша афористично: Алкохолът, дори в незначителни дози, остро засяга способността за преценка на ситуацията, а също и координацията на движенията – двата необходими фактора за управление на автомобил.

- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами в 5,30-6 сутринта бях на Украинската граница,качи се някав дядка,извади бутилка водка и почна...на мен ми се обиди че не пия а то как да пия по това време...на първата гара купи бири и така.После на който и да го разправях всички си казаха (украинците)чее нормално,демек наш човек,какво друго да се прави във влака.После ходих на рожден ден и там ме караха да пия на екс и ми се смееха че не мога....пихаL&R написа:Maks написа:Преди 4-5 години ходих до Украина...общо взето установих че в България НЕ СЕ ПИЕ.
Дай примери да си обогатим общата култура

- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На мен пък ми се случи друго.
В германия в един Български ресторант си поръчваме по голяма водка с един френд, сервитиорката (съответно Българка) в първия момент се очудва, повтаря "Голяма" ние - "Да голяма", тя се замисля още малко и и просветва и казва: "А всъщност вие знаете ли че тук малката водка е 20 грама а голямата 40?"
НИе почнахме да смятаме гледаме - не излиза и не излиза
една голяма водка по малка от една нашенска малка. Ta Пихме по 4 5 големи.
Иначе алкохола си е част от "Табиета", друго си е на по ракийка да се седне, със салатка. Сплотява се колектива:)

В германия в един Български ресторант си поръчваме по голяма водка с един френд, сервитиорката (съответно Българка) в първия момент се очудва, повтаря "Голяма" ние - "Да голяма", тя се замисля още малко и и просветва и казва: "А всъщност вие знаете ли че тук малката водка е 20 грама а голямата 40?"
НИе почнахме да смятаме гледаме - не излиза и не излиза

Иначе алкохола си е част от "Табиета", друго си е на по ракийка да се седне, със салатка. Сплотява се колектива:)

- Iavor
- Автомобил: Škoda Octavia VRS
- Двигател: CEGA 2008
Re: За и против употребата на Алкохол.
Varbona написа:И за да завърша афористично: Алкохолът, дори в незначителни дози, остро засяга способността за преценка на ситуацията, а също и координацията на движенията – двата необходими фактора за управление на автомобил.
Еб@х ти начетеното к*п**е е тоя Варбонов!
А сега по темата-много е прав коуегата Варбонов-как залиташе като си тръгваше от Виктор

Върни се в “ОФФ-Топик - други”