Вандали !!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- valeto 150hp
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Вандали !!!
Такова нещо не бях виждал до сега.Но вече се уверих че простотията граници няма.
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Бах мааму 

- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
Ко е тва бе
ей тва хората сме гадно племе 

- plamen000000
- Автомобил:
- Двигател:
Маменцето им аз на тия е всичко съм виждал, ама такава гадория да им дойде наум дори не искам и да си помислям.Колега сподели ако си смогнал да то изчистиш с какво го изчисти?
- KING-T
- Автомобил: VW Bora TDI 90кс
- Двигател: AGR 2000г
Е това е свинщина
.Еб...и п.....лите мръсни да мрат в л...на 

-
- Автомобил:
- Двигател:
принципно ако си спрял пред входа на кооперацията е нормално.минават майки,инвалиди и идиоти. мене ми надраха лачения пасат б3 и не им се сърдя.и аз съм здрал няколко коли,спрели почти у нас,с ясната мисъл, че някой може да ме бие.просто трябва малко възпитание.
-
- Автомобил:
- Двигател:
не прави това,което не искаш да ти го направят на теб.
- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
Колега случайни работи няма!!!Помисли добре да не си се карал скоро на някое хлапе?Защото аз имам подобен пресен случай-миналата седмица жената ми се оплаква че едно хлапе(което скоро си взело малко питбулче)ходи и настъпва малки котенца и дава на кучето да ги гризе.... Аз гледам стаф от 10години и такива простотий мразя много....видях хлапето и доста му се поскарах.....на другата сутрин осъмнах с драскотина на предния капак-от калник до калник....разпитах хлапетата в нашия вход,и кой мислите че ми казаха че го е направил.....? оня пиклйо с питбулчето,та сега се чудя как да го накажа щото с бой нестава....
- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
А, родителите му знаят ли? Ако ги познаваш, и знаеш какви хора и че ще вземат мерки, по-добре им кажи. Тогава дървен господ ще играе.
еми. Според комшии дрогирани хлапетии са били, щото някой ги чул ... но, както казах не само моята кола беше наклепана ... вероятно са дирили някои от комшиите, и покрай него и ние да сме намазали. Нищо чудно да е било за комшията с фиата, и от тъмното да не са видяли коя кола клепят в повече ...
Иначе за почистването - закарах я на сервиз, щото другия с фиата, почна сам - в момента колата му прилича на всичко друго но не и на кола, май ще трея цялата да я пребоядисва.
Все пак имам каксо. За кво сам да си я размазвам.
Сега е на пастиране и полиране, за доликвидиране на следите от боята.
Иначе за почистването - закарах я на сервиз, щото другия с фиата, почна сам - в момента колата му прилича на всичко друго но не и на кола, май ще трея цялата да я пребоядисва.
Все пак имам каксо. За кво сам да си я размазвам.
Сега е на пастиране и полиране, за доликвидиране на следите от боята.
- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kristianatanasov написа:Колега случайни работи няма!!!Помисли добре да не си се карал скоро на някое хлапе?Защото аз имам подобен пресен случай-миналата седмица жената ми се оплаква че едно хлапе(което скоро си взело малко питбулче)ходи и настъпва малки котенца и дава на кучето да ги гризе.... Аз гледам стаф от 10години и такива простотий мразя много....видях хлапето и доста му се поскарах.....на другата сутрин осъмнах с драскотина на предния капак-от калник до калник....разпитах хлапетата в нашия вход,и кой мислите че ми казаха че го е направил.....? оня пиклйо с питбулчето,та сега се чудя как да го накажа щото с бой нестава....
може и да се нахвърлят някои колеги но аз лично бих прегазил,отровил,обесил кучето!и аз ги мразя такива копеленца невъзпитани!сега пред блока има няколко играят си с прашки и лъкове и нацелиха няколко коли!на 2 от тях им начупих прашките и лъковете и сега чакам някой родител да се появи и да ми прави изречения

абе и ние бяхме деца някога ама такива неща не сме правили бе ,а беладжиите ходеха с насинени задници
- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
iGolf написа:абе и ние бяхме деца някога ама такива неща не сме правили бе ,а беладжиите ходеха с насинени задници
Е това е приказка....абсолютно си прав,просто беше каквото беше,нещата с подрастващите не отиват на добре...

- GARTNER
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Stefan написа:Бах мааму
Нямам думи

- actros1846
- Автомобил: AUDI A4 B5 1.9 TDI Avant Facelift
- Двигател: AFN 1999
dinkonikolaev написа:Ко е тва беей тва хората сме гадно племе