Не зареждайте в Shell

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Re: Не зареждайте в Shell

Мнениеот MITKO_DVD » Пет 04 сеп 2009 8:49

Шела който е с най-добри горива се намира на Цариградско посока Пловдив,това е така защото там им се намира лабораторията и контрола е най-голям,така че ако някой им е привърженик по неволя със служебни карти mhihi mhihi ,то нека там да си зарежда :deal

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Пет 04 сеп 2009 8:49

Vizor написа:Мети .. аз бих те уволнил..

Боли го к*ра Мети той такава работа мое си намери за 350лв. на всякъде :twisted:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 04 сеп 2009 8:57

MITKO_DVD написа:
Vizor написа:Мети .. аз бих те уволнил..

Боли го к*ра Мети той такава работа мое си намери за 350лв. на всякъде :twisted:

тогава кво мрънка... едисикакви им били горивата.. ако утре пробачка в някоя пицария сигурно ще мрънка, че не слагат кремвирши на КЕН ами на ТАНДЕМ.. аре боли ме шперца.. като не ти харесват горивата сипвай си на друга бензиностанция!
КР-а ми вървеше ОСЕЗАЕМО повече с В-пауъра
явно си е искал водица горкия mhihi

П.П. абе мети.. ти кога си сипвал бензин на жужа ? mhihi mhihi

Петре
Автомобил: Golf II
Двигател:

Мнениеот Петре » Пет 04 сеп 2009 9:04

Отдавна не зареждам там.Навремето слагах V-power diesel,но след като успя да замръзне зимата,всичко свърши.
Мой приятел слага само V-power бензин години наред и е много доволен-Шел Бояна
Всички големи вериги бензиностанции са франчайз,така че какво да очакваме...
Само погледнете мащабите на нашите и примерно на гръцките бензиностанции
Все едно МОЛ и бакалия

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Пет 04 сеп 2009 10:19

Бе и аз съм си доволен от горивата на Шел - главно дизела, въпреки че не зареждам от въпросната бензиностанция.

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Пет 04 сеп 2009 10:54

Какво оплюхте човека бе? Кво като е Мети и кво като кара Жигулка? Дори и да се базират на слухове твърденията му, няма лошо да имаме едно на ум. Аз на Шел не зареждам откакто си сипах на Хемус и после карах трактор докато го изхабя тоя резевоар. Ако не беше Мети, ами някой "многоуважаван" форумец, щяхте бири да го черпите. :lol:

Потребителски аватар
theraven
Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
Двигател: SDI
Контакти:

Мнениеот theraven » Пет 04 сеп 2009 10:57

За Шел имам неприятни впечатления отпреди години, още като карах бензинка. Оттогава ми е останала психологическата нагласа в български Шел да не стъпвам. А казаното от Колегата Мети изобщо не ме учудва. То поне да беше само в Шел, ами ако за всяка бензиностанция се изкаже по един работник тука май ще правим горивен туризъм до Гърция.

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Пет 04 сеп 2009 11:03

Ми нормолно още на влизане цистерните се точат с по 500 600 литра като съответното количество се допълва с вода на абсолютно всички бензиностанции, не само в ШЕЛ. :lol: В Петрич 5-6 туби по 25 и тн. нагоре. И тираджиите са хора и гледат деца. :Mr Green Fun

Потребителски аватар
vw_manqk
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_manqk » Пет 04 сеп 2009 11:11

Евала Мети,преди месеци заредих 1-пат на шел ужас от тогава не сипвам там,след като прочетох колегата какво е написал няма да стъпя никога повече там. :012:

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Пет 04 сеп 2009 11:22

Метич какво те накара да го напишеш това?Сашо ли те ядоса?Иначе че горивата на Шел не струват това го знам.Със служебната зареждам от там и изобщо не съм доволен.Между обикновения 95 и другте видове випауър няма никаква разлика.
А относно водата в танковете,има я във всички.Слага се с противовзривна цел.При евентуален пожар около танка,при нагряване водата минава над горивото и не му позволява да се разширява.

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Пет 04 сеп 2009 11:53

One написа:
LILO&STICH написа:Има бре.БАтето (Радо) го е написал.Става дума за новите на Петрол :wink:

няма ли последваща контрол на качеството ( а то такъв няма )
бай хуй - арендатора или къвто там се пада в миг е изкубал електрониката и на тон бензин слага 100 кофи вода !!!!
нали пичовете от офф роад форума чекнаха всички горива бо повечето бензиностанции
и резултатите бяха плачевни.....

Отдавана мина модата на смесването с вода, има по добри и незабележими вариянти. :wink:

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Пет 04 сеп 2009 12:00

Аз пък на една дума на Мети не вярвам в случая. Той наистина ли в Шел работи? Като е толкова сигурен в това което пише, защо не го напише писмено в КЗП, контролни органи, медии и т.н. А, го пише във форум? Да излезе с името и позицията си в Шел и тогава да бъде мъж. И няколко въпроса към вождовете. Правото всеки да изразява свободно мнението си означава ли, че можем и да интриганстваме и клеветим без проблем? Непотвърдените факти и слухове кореспондират ли си с политиката на форума? Ако ви кажа че Визора продава части ментета, Митко ДВД всъщност е дилър на китайски коли, а Ваското е мега дилър на кокаин ще ми повярвате ли?

Последна промяна от Pichaga на Пет 04 сеп 2009 15:27, променено общо 1 път.
Причина: Мети е класика в този форум....

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Пет 04 сеп 2009 12:03

Мети наистина работи в Шел.И като клиент на тази компания (по принуда)знам,че не си измисля.

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пет 04 сеп 2009 12:04

rosy написа:Аз пък на една дума на Мети не вярвам в случая. Той наистина ли в Шел работи? Като е толкова сигурен в това което пише, защо не го напише писмено в КЗП, контролни органи, медии и т.н. А, го пише във форум? Да излезе с името и позицията си в Шел и тогава да бъде мъж. И няколко въпроса към вождовете. Правото всеки да изразява свободно мнението си означава ли, че можем и да интриганстваме и клеветим без проблем? Непотвърдените факти и слухове кореспондират ли си с политиката на форума? Ако ви кажа че Визора продава части ментета, Митко ДВД всъщност е дилър на китайски коли, а Ваското е мега дилър на кокаин ще ми повярвате ли?
ок Роси, с удоволствие mhihi

Върни се в “ОФФ-Топик - други”