секция Гараж-предложение!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Гласувах "За" - идеята е добра. Лично на мен ми се е случвало много пъти да преравям темата за колите, за да видя колата на някой колега и доста често се оказва, че точно линковете със снимки, които ме интересуват не работят...
Друг е въпроса дали това е възможно чисто технически - разбрах, че се иска доста труд, за да се реализира идеята....
Друг е въпроса дали това е възможно чисто технически - разбрах, че се иска доста труд, за да се реализира идеята....
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
wili98 написа:Може но не е лесно изпълнимо...
Въпроса е дали си заслужава...
постигнато/ресурси..
всъчщност винаги това е въпроса..
по въпроса дали си заслужава не мисля че има две менния -хората който са писали ''не'' или са пуснали гласа си ей така на ''ташак'' или това са модовете и админите на който не им се занимава и смятат идеята за губене на време ,мисля че това е нещо полезно ,практично и ИСКАНО от голяма част от редовните потребители
П.П не искам да упрекна никой във мързел или незаинтересованост знам че и васстоп,опипвача и др. са достатъчно заети и подържат форума ни за удоволствие без да се облагодетелстват материално от това -въпроса не е спешен т.е утре да се пусне гаража но мсиля че със желание може да стане ? поправете ме ако греша
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
колко от хилядите пишат редовно във такъв случей ?вwili98 написа:не ме разбра правилно.. извинявай и аз така го написах..
Въпроса е дали си заслужава погледнато от към постигнато и ресурси изхабени..
А бъди далеч, че 60 души гласували определят мнението на форума...
същност и аз кво се занимавам със глупости -карай да върви дреме ми к---а,ясно е че няма да стане
- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
wili98 написа:
А бъди далеч, че 60 души гласували определят мнението на форума...
Не го определят , но пък резултатът от гласуването до момента определя ясна тенденция.
Добре е по темата отношение да вземат и модераторите на форума и ако проблемът се окаже чисто технически, то надявам се някои от потребителите, разбиращи от програмиране, да помогнат за реализиране на идеята... Все пак става въпрос за "подобряване" на форума...един вид малко тунинг

Върни се в “ОФФ-Топик - други”