Познай марката?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- angel.1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Кой го казва тва?Защото ако са руснаците то ние си знаем-нашо лошо нема.А колко до това,че бил произвеждан в пълна секретност,сигурно модела е откраднат от Шевролет или някой друг американски "шлеп" затова са го крили -да не плащат патент може би.w_smith написа:Казват че бил в пъти по добър от Линкълн Континентал от същите години.
- angel.1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За по-здрав съм съгласен даже и по-мощен ,та нали "ЗиЛ"-ове има самосвали,бетоновози,влекачи,кранове,цистерниSpunky написа:w_smith написа:Казват че бил в пъти по добър от Линкълн Континентал от същите години.
Линкълна е доста по-евтин и е не е от най-здравите. Най-малкото зила е доста по-бърз и по-мощенВярвам на 100% че зила е по-добър.

- mucho
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
а за тоз зил конкретно не знам, но ше си позволя малко да се отклоня в защита на братушките ...
... та преди време си бъбрих с един стар и доста мъдър човек, който беше доста в час с темата и когато стана дума защо такава велика нация (поне за мен) толкоз години наред не прави "пипнати" коли ами дори за взаимствали/крали от западни марки ...
... и какво ми обясни той - това донякъде е така не защото нямат достатъчно кадърни проектанти, дизайнери, инженери и так дале, напротив те имат страхотни специалисти, просто огромна част от тях по време на студената война, пък може би и след това са били ангажирани с далеч по-важните по онова време за СССР военна и космическа индустрия, където мисля те имат доста добри постижения ...
... ако целия този потенциал е бил впрегнат в автомобилостроенето сигурен съм, че сега руските автомобили щяха да имат съвсем друга слава ...
... но ми се струва, че не е далеч времето, когато Русия ще е сила и в цивилната индустрия и тука се сещам за едно малко примерче, което па ептен нема нищо общо с темата http://www.artlebedev.ru/portfolio/optimus/ (за тези, които не го знаят - мисля, че ще е интересно)
... иначе ако се върнем на руските коли ся се сещам веднъж като се качвах до рилските езера тая уазка откъде мина лошо ми стаа - тва друга кола не знам дали ше мое го мине, имайки предвид колко закъсали джипове срещнах по пътя ...
та така
... та преди време си бъбрих с един стар и доста мъдър човек, който беше доста в час с темата и когато стана дума защо такава велика нация (поне за мен) толкоз години наред не прави "пипнати" коли ами дори за взаимствали/крали от западни марки ...
... и какво ми обясни той - това донякъде е така не защото нямат достатъчно кадърни проектанти, дизайнери, инженери и так дале, напротив те имат страхотни специалисти, просто огромна част от тях по време на студената война, пък може би и след това са били ангажирани с далеч по-важните по онова време за СССР военна и космическа индустрия, където мисля те имат доста добри постижения ...
... ако целия този потенциал е бил впрегнат в автомобилостроенето сигурен съм, че сега руските автомобили щяха да имат съвсем друга слава ...
... но ми се струва, че не е далеч времето, когато Русия ще е сила и в цивилната индустрия и тука се сещам за едно малко примерче, което па ептен нема нищо общо с темата http://www.artlebedev.ru/portfolio/optimus/ (за тези, които не го знаят - мисля, че ще е интересно)
... иначе ако се върнем на руските коли ся се сещам веднъж като се качвах до рилските езера тая уазка откъде мина лошо ми стаа - тва друга кола не знам дали ше мое го мине, имайки предвид колко закъсали джипове срещнах по пътя ...
та така
ами този автомобил е доказателство, че могат да се правят качествени продукти и в Русия, но на висока цена. Същото е и при корейците, правят страшни бокуци за никви пари, а когато направят нещо качествено цената е като на европеска и японска. Затова и американските коли са такива боклуци - не влагат много средства в разработване, но пък са евтини.
А за сравнение колко модерен е бил този Зил, американски линкълн от онова време с подобен по обем двигател е имал около 140-150 коня, а зила 315. Разликата е огроооомна.
А за сравнение колко модерен е бил този Зил, американски линкълн от онова време с подобен по обем двигател е имал около 140-150 коня, а зила 315. Разликата е огроооомна.
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”