Браво на човека, че е предупредил , ама дали е предупредил после където трябва, че това кръстовище е рисково и да пратят един бай Иван да остриже (изкорени) тия храсти. Едни храсти не струват дори един загубен човешки живот.
Дано да е предупредил, дано да направят нещо , така черните хроники ще намалеят (ех , иска ми се ама ... ) От малкото се почва.

Благодарност за полицая!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Re: Благодарност за полицая!
И аз искам да изкажа огромните си благодарности към униформения полицай на попа ...
дано има повече такива хора като тебе , голям си
БЛАГОДАРЯ!!!
дано има повече такива хора като тебе , голям си

БЛАГОДАРЯ!!!
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Какво е направил ? 

- hooligans
Dead man написа:Какво е направил ?
нищо особено , просто човека показа, че не всички полицаи се чудят само как да вземат пари и че има и свестни хора , които могат да правят компромиси при нещо незначително(без да искат черпене или каквото аз реша)

- onion
- R.I.P
- Автомобил: Passat B3 1800 mono
- Двигател: ABS 92
hooligans написа:Dead man написа:Какво е направил ?
нищо особено , просто човека показа, че не всички полицаи се чудят само как да вземат пари и че има и свестни хора , които могат да правят компромиси при нещо незначително(без да искат черпене или каквото аз реша)
е това ако е "нищо особено" здраве му кажи

- hooligans
за нормалните страни е "нищо особено" - там не гледат как да те изклатят ами как да ти помогнат...
да така е , за тука е нещо граничещо със сънищата...
е факт е , човека показа че заслужава да носи униформата, че заслужава да се нарече полицай ...

е факт е , човека показа че заслужава да носи униформата, че заслужава да се нарече полицай ...

- guard
- Автомобил:
- Двигател:
hooligans написа:за нормалните страни е "нищо особено" - там не гледат как да те изклатят ами как да ти помогнат...
![]()
![]()
Това е защото живеят Българите в такава просташка среда.
И аз бях простак докато бях в БГ, пцуваха ме докато карах, аз пцувах, няма какво да ви обяснявам Българската действителност, вие я знаете по-добре от мен.
Попаднах на друго място - на място примерно когато на паркинг с лек наклон пред заведение, съм забравил да оставя колата на скорост, и да дръпна ръчната......
Колата леко тръгнала, но се появил добродушни 2ма човека и ми сложили подпори под гумите, добутали колата до паркомястото, оставили бележка на прозореца, че колата тръгнала и са я подпряли с подпори под гумите, накрая с Поздрави, Майк......
И аз помагам на всеки познат и непознат, но просто живея в различна страна,
в България нито на мен ми е помагал непознат на пътя нито аз съм помагал, само са ме пцували а и аз съм го правил, за това се чувствам и аз виновен, че не струвам за България, и реших България да остане с един простак помалко.

- hooligans
ами кво да ти кажа , седи си там , простако 

- inside vento
- Автомобил:
- Двигател:
hooligans написа:ами кво да ти кажа , седи си там , простако

- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
hooligans написа:Dead man написа:Какво е направил ?
и на мене преди извесно време ми се случи да попадна на мн добро държание и то от моторизирани полицаи(които са по принцип

а относно Хамериканчето ние може в бг да сме простаци ама по не сме жени като тебе все да търсим лесното,лъскавото и надървеното

-
- Автомобил: Golf II
- Двигател:
Ха,на Попа ли?
Имам си актче оттам отпреди 20 дни-нещо за дюнери бях тръгнал,ма кофти знак има там(Б27
).
Полицая ме изчака да си взема каквото имах да взимам и ме покани в будката
Преди мен пусна един арабин с Волво-също тръгнал за дюнери
Отказах да си дам талона под предтекст до болка познат-забравен е.
Това,защото искаше фиша да е за 50 лева.
След дълги преговори и непостигане на условия подходящи за двамата,започна чиновническата работа и така си имам акт отново след дълъг период без...
Извод:каквото сам си направиш...
Имам си актче оттам отпреди 20 дни-нещо за дюнери бях тръгнал,ма кофти знак има там(Б27

Полицая ме изчака да си взема каквото имах да взимам и ме покани в будката

Преди мен пусна един арабин с Волво-също тръгнал за дюнери

Отказах да си дам талона под предтекст до болка познат-забравен е.
Това,защото искаше фиша да е за 50 лева.
След дълги преговори и непостигане на условия подходящи за двамата,започна чиновническата работа и така си имам акт отново след дълъг период без...

Извод:каквото сам си направиш...
guard написа:Това е защото живеят Българите в такава просташка среда.
..............................................
И аз помагам на всеки познат и непознат, но просто живея в различна страна,
в България нито на мен ми е помагал непознат на пътя нито аз съм помагал, само са ме пцували а и аз съм го правил, за това се чувствам и аз виновен, че не струвам за България, и реших България да остане с един простак помалко.
hooligans написа:ами кво да ти кажа , седи си там , простако
xalerrelax написа: относно Хамериканчето ние може в бг да сме простаци ама по не сме жени като тебе все да търсим лесното,лъскавото и надървеното![]()
![]()
силен

Много е прав guard,а вие го нахранихте типично по български.
Трябва да има тема в оффтопик-а, ´´За хората които все още са останали човеци в БГ´´
Дали му е леко,дали му е лъскаво само той си знае,на мен обаче ми става ясно едно със сигyрност--там му е по-добре.И то не заради пари,жени,лъскавост.И го разбирам.
А заради такива злобеещи коментари все повече хора спират да пишат тук.особено живеещите и работещите в чужбина.
Тихата злоба,завистта,вечното чуство че друг ни е виновен,бездушието и свръхматериализма в мисленето са ни проблеми на цялата нация,не само на някакви си полицаи.
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ние живеещите и работещите в чужбина пак си пишем.Виж тези които държат да изтъкнат колко са били недооценени в България и как някой на майната си там ги е посрещнал като Христос Спасителя очевадно държат да избият някои комплекси тук 

- hooligans
icoico написа:Ние живеещите и работещите в чужбина пак си пишем.Виж тези които държат да изтъкнат колко са били недооценени в България и как някой на майната си там ги е посрещнал като Христос Спасителя очевадно държат да избият някои комплекси тук

- ligustrum
- Автомобил:
- Двигател:
темата взе да се размива нещо...с две думи-евала на полицая и още нещо,не е важно толкова,че е бил полицай-хубаво е всеки така да действа 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”