Сега и на пъдар ме напарвиха да селдя задните пасажери, какво ми пука.всеки си носи отговорност за себе си.
п.п. и без друго не обичам да качвам някой

КАТ прави хайка за колани на задната седалка
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
Re: КАТ прави хайка за колани на задната седалка
Barboukov написа:То VW в завода още не са ги сложили. Как да им го обясня на тия чукове.
това, че някой е свалил закопчалките, които се намират под задната седалка е твой проблем не на чуковете.
ако си първи собственик и си купил колата от витрина приеми мойте искренни извинения.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Гледах, огледах, прегледах, разгледах, догледах... Там, където трябва да са закопчалките има сложени пластмасови капачета. Заводско е така. Ще пусна снимки след обяд.
- HeadshooteR
- Автомобил:
- Двигател:
Тези , които нямат закопчалки , а имат колани да проверят под задните седалки . Моите бяха там
.

- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
С тази акция ще се вдигнат нивата на "почерпките",нищо повече...
Все пак е криза...
Все пак е криза...

-
- Автомобил:
- Двигател:
и аз съм на това мнениеПак хранилка,нищо повече.

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Аз пък учтиво моля хората, които се качват при мен да се возят, да си слагат коланите. В цивилизования свят, това не е проблем, но в България, човек не се чувства "тарикат", щом е с колан.
Аз съм "ЗА", поставянето на колан, както от шофьора, така и от всички пасажери в автомобила! Все пак хората не проумяват, че коланите не са измислени, за да взимат катаджиите допълнително пари, а са сложени в колата, от съображения за сигурност!
Аз съм "ЗА", поставянето на колан, както от шофьора, така и от всички пасажери в автомобила! Все пак хората не проумяват, че коланите не са измислени, за да взимат катаджиите допълнително пари, а са сложени в колата, от съображения за сигурност!
- vromos86
- Автомобил:
- Двигател:
А тези който карат коли с марката Трабант как да им сложиш колани, като тея в завода не са придвидили дори място за закачането им.Сигурен съм че има доста други коли които няма как да им се сложат колани или взимаш въжето за теглене и се бесиш с него 

Последна промяна от vromos86 на Пет 23 окт 2009 12:17, променено общо 1 път.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
vromos86 написа:А тези който карат коли с марката Трабант как да им сложиш колани, като тея в завода не са придвидили дори място за закачането им или взимаш въжето за теглене и се бесиш с него
Както казаха и по-горе колегите, всичко се поправя, ако имаш мерак да си караш колата ще си сложиш колега, и на моя голф 3-ка нямаше отзад колани когато го взех незнам поради каква причина, в моргите все някаде има, дойде ред и аз си сложих. И аз съм "ЗА" коланите на задните седалки
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Даше,
Много точно и правилно казано !!!
И аз съм на същото мнение,но я си представи следната ситуация :
2 и половина някъде в Студенски град.Пътен патрул спира кола за проверка.Вътре са 2ма на предните седалки,3ма на задните.Тези отзад са без колани.Значи 50Х3 лева= 150 лева за държавата.
Но,пътните полицай предлагат на водача друг начин да оправи нещата : да му спестят главоболията,ходенето и висенето до КАТ,само ако почерпи подобаващо.Водачът им слага 50 лева в документите,те си ги прибират и го пускат по живо и здраво.
За мен промяната в закона е още един начин пътните полицай да намират за какво да се заяждат с водачите на МПС.
Много точно и правилно казано !!!
И аз съм на същото мнение,но я си представи следната ситуация :
2 и половина някъде в Студенски град.Пътен патрул спира кола за проверка.Вътре са 2ма на предните седалки,3ма на задните.Тези отзад са без колани.Значи 50Х3 лева= 150 лева за държавата.
Но,пътните полицай предлагат на водача друг начин да оправи нещата : да му спестят главоболията,ходенето и висенето до КАТ,само ако почерпи подобаващо.Водачът им слага 50 лева в документите,те си ги прибират и го пускат по живо и здраво.
За мен промяната в закона е още един начин пътните полицай да намират за какво да се заяждат с водачите на МПС.

100 % оборудвани с камери и микрофони и тогава признавам правото им да са на пътя и да контролират и прилагат закона !
в момента катаджиите са си чисти помияри, измекяри, просяци и пречат на пътя и движението !
в момента катаджиите са си чисти помияри, измекяри, просяци и пречат на пътя и движението !
Последна промяна от One на Пет 23 окт 2009 12:39, променено общо 1 път.
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
Абе вие не четете
1. Това не е промяна в закона - това си го има в закона, само дето не се спазва масово и поради тая проста причина, ще му се обърне внимание - акция дет му се вика
2.Който няма заводски колани, няма как да са му задължителни - пише го в закона цитиран от Голфъра
3. Корупция си има и ако КАТ-аджията реши да се заяжда, винаги може.
4. Специално за коланите (задните) по време на акцията ще пишат актове
1. Това не е промяна в закона - това си го има в закона, само дето не се спазва масово и поради тая проста причина, ще му се обърне внимание - акция дет му се вика
2.Който няма заводски колани, няма как да са му задължителни - пише го в закона цитиран от Голфъра
3. Корупция си има и ако КАТ-аджията реши да се заяжда, винаги може.
4. Специално за коланите (задните) по време на акцията ще пишат актове
- kacarov_dupnitsa
- Автомобил: Ауди А6
- Двигател:
- Контакти:
колеги аз си имам колани от зад обаче не съм ги извадил сложил съм ги зад седалката какво ще стане ако ме спрът а от зад не се вози никои 

- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
kacarov_dupnitsa написа:колеги аз си имам колани от зад обаче не съм ги извадил сложил съм ги зад седалката какво ще стане ако ме спрът а от зад не се вози никои

наистина ли питаш или само си спамиш?
batmilko написа: 2.Който няма заводски колани, няма как да са му задължителни - пише го в закона цитиран от Голфъра
добре де ,аз ако ги махна и кажа ,ами то завотско е така, как ще разберат дали е истина или лъжа.
надали ще има списък с завотските коли без колани

Върни се в “ОФФ-Топик - други”