bbaev написа:...
Точно това исках да кажа и аз! Ако се държите учтиво може и да ви се размине

kotse_botse написа:zaro написа:Ако се държите учтиво може и да ви се размине
Да, ама понякога. Особено некви незадоволени лелички, които квото и да правиш се държат се едно си им изял закуската мнооого ме дразнят.
zaro написа:....
Извинявам се че се отклонявам от темата, но искам да ви призова - бъдете редовни, не допускаите да се стигне до скандали и на всички ще ни е по спокойно и се надявам че нещата ще си доидат на мястото.
Щото мисля че всички пробвахме със нерви и псувни и караници но нищо не стана, нека пробваме с добро да си направиме живота по добър:)
минах по същия път такаче които си има международен паспорт или да го поднови или да го върне иначе глоба срока за това е 3 месеца понена мен ми казаха такаPhilip написа:Жана ми, преди известно време в РПУ:
-"Добър ден, омъжих се и трябва да си сменя л.к."
-"Да, разбира се. А международния паспорт ще си сменяте ли, виждам че е изтекъл?"
-"Добре, така или иначе съм дошла!"
- "Добре, трябва да донесете... ... ..."
След близо месец (днес):
- "Добър ден, за получаване на л.к. и паспорт."
- "Добър ден, заповядайте: подпишете тук, тук и тук. А това е акта ви!"
- "![]()
![]()
![]()
, моля?"
- "Да това е акта ви, че не сте си подновили международния малко преди да ви изтече - 20лв.!"
- "Но на мен не ми е трябвал, а и нали вие ме попитахте, и то... "
- "Съжалявям! И да ви трябва и да не ви трябва - трябва да си го подменяте преди да изтече. Услугата е ... лв., иначе глоба от 20 до 150лв."
Така че колеги... и да имате нужда и да нямате нужда, да ползвате или не паспортите си, плащате.
В този смисъл проверете си паспортите и си ги подновете (независимо от нуждата), ако трябва щото после от 20 до 150лв. върху "услугата" ви слагат.
П.с.
Писна ми от тая държава, ма'а му.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта