моя "ВАЖЕН ПРОБЛЕМ ВЪВ ФОРУМА"

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Нед 19 мар 2006 20:51

Vesko191425 написа: ........

Веско,бегай бате че те згазиа :a boi de :smackbum :blueeye: :олелеее

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Нед 19 мар 2006 21:05

"Приятелю", това съвсем не е проблем във форума, или на форума. А по отношение на колегата Нии си се изказал доста неподготвен...Едва ли го познаваш, щом говориш така. Не взимам мненията ти насериозно...

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Нед 19 мар 2006 21:11

Varbona написа:"Приятелю", това съвсем не е проблем във форума, или на форума. А по отношение на колегата Нии си се изказал доста неподготвен...Едва ли го познаваш, щом говориш така. Не взимам мненията ти насериозно...

Точно казано, то и аз бих взел един Собиески вместо баумашина.

Потребителски аватар
nii
Незабравим член
Автомобил: Golf 2 Automatic
Двигател: RP

Мнениеот nii » Нед 19 мар 2006 21:23

Vesko191425 написа:Nii на теб и да ти предложа нещо хубаво и качествено, то ще е скъпо, а ти не си свикнал със сигурност да даваш повече пари за скъпи и много качествени неща, поради ужасяващо много причини! На 101% съм сигурен, че ще си кажеш, как да дам толкова пари, вместо да си купя нещо за да се напия.

мда, почна да се излагаш.
немалко хора от този форум ме познават и знаят, за разлика от теб, че съм далеч по-склонен да дам УЖАСНО много пари за нещо качествено (както и правя) отколкото да купувам боклуци. Поради ужасяващо много причини :wink:
но да не се отклонявам от темата...
хич не е колегиално да се опитваш да пробуташ китайски боклуци и изпърдяни ремуси трета употреба на хората от форума.
и не мога да си обясня как можеш, след оная драма с ремуса, да продължаваш да пускаш теми в "продава"? мен лично би ме било малко срам.

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пон 20 мар 2006 10:17

много ясно защо:)защото е много нагъл! и безочлив :evil:

Потребителски аватар
Roberta
Официален говорител
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Roberta » Пон 20 мар 2006 11:00

Веско ........ опитай се да бъдеш поне малко от малко коректен спрямо хората в този форум!!!
Ужасно грозно впечатление правят опитите ти да ни правиш на шарани, не сме малки, не се лъжем лесно!!!

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Пон 20 мар 2006 11:37

Vesko191425 написа:Nii на теб и да ти предложа нещо хубаво и качествено, то ще е скъпо, а ти не си свикнал със сигурност да даваш повече пари за скъпи и много качествени неща...
Приятелю много неприятелско изказване,как може да се изказваш за хора които не познаваш?Стана ли ти ясно какъв е проблема? ...ако изобщо има проблем...

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пон 20 мар 2006 12:40

тоя е регистриран тук само за да си пуска куците оферти! кой иска такива боклуци да ходи на Илиенци там ги има в изобилие при китайците :smackbum

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Пон 20 мар 2006 12:57

Не знам обаче, офертата със СИМ Картите на Глобул беше култова, така го нахраниха Веско с многото цифри, че не е истина.
Някой, ако има линк към тази тема може да го пусне.
И предлагам да направим една важна тема със заглавие "ВНИМАНИЕ ВЕСКО С МНОГО ЦИФРИ ПРОДАВА" и там Веско да си пуска офертите. То не бяха ремуси, душ батерий, машини, инструменти, сим карти, само органи дето не е почнал още да продава. Гледам го че шари яко в Ауди форума, БМВ, Тунинг и на други места.

П.С Веско ще ми обяниш ли не те ли срам поне за малко земи се спри и си седни на гъзо не сме прости, мен лично ми е обидно като ти чета обявите и постовете. А тая тема е връх на наглоста. Мъкааа, Мъка колко мъка има по тоя свят божеее..... :(

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Пон 20 мар 2006 13:49

Айде спрете се всички.
Това че не са му кофти офертите не значи че е измамник човека, нито пък че като човек е лош.

Заключвам за да се спре до тук.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”