Колко ли му трябва на един голф...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Pav4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Pav4o » Пон 27 мар 2006 13:56

Exell написа:...
Не искам да давам конкретни снимки защото много колеги биха се обидили :wink: Да ви кажа честно надали до сега съм видял поне една броня на Голф 3 да му седи все едно е правена за него, като дори изключим недостатъците - крива, вълнообразна и несъвпадаща никъде с формата на колата.
mod edit: golfer

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Пон 27 мар 2006 16:31

Kozunak написа:аз пък се обзалагам че ти не разбра май колегата Павчо кво има предвид.....

Aми въпрос на виждане , предницата съм си я правил предимно на мен да ми харесва и това е факт. А защо пък мислиш , че като не ти върви колата не трябва да си я правиш????? Мойта е 1.4 мотор 60 коня , но искам да ми изглежда по-различна от всички останали. Да има някаква инвидуалност :arrow:
mod edit: golfer

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Пон 27 мар 2006 16:59

:офф
Колеги, бихте ли погледнали тази тема:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=11939

Потребителски аватар
Pav4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Pav4o » Пон 27 мар 2006 17:06

Не виждам нищо нередно! Всеки ползва цитат ако иска да отговори пряко на мнение което не е над неговото! :wink:

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пон 27 мар 2006 17:18

идеята е, че ако искаш да отговориш на колегата Kozunak, не е задължително да копираш и цитатие в неговото мнение :)

Потребителски аватар
Pav4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Pav4o » Пон 27 мар 2006 17:20

Да, и това е така :lupe

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Пон 27 мар 2006 23:50

Exell написа:
Kozunak написа:
Exell написа:
Pav4o написа:
DrAgO написа:....

....

....

....

....

е да де ама какво печелиш от този външен вид на 60 коньова колица?!и ДА според мен една кола 1.4 60 коня е много по хубаво да е стегната и изпъната отколкото излишно кичена.тунинга е изкуство според мен.а изкуството е изкуство затова защото дава послание.какво послание даваш ти с модифициране точно по този начин точно този голф?!ок ти ще кажеш че си е за теб.е да ама според мен го правиш за околните.искаш да не те оприличават с останалите голфаджии ли незнам.то си е твоя работа и не ме интересува.просто моето мислене не е такова.важното е на теб да харесва.индивидуалността за мен не се крие в фаровете броните пхраговете и тн.тя се крие в голфовата идентичност.нямам желание да променям външността му.аз карам голф и искам да се знае че е голф.за мен той е красив такъв какъвто е от завода.с леки подобрения които не съм направил с цел ВИД а с цел поведение на пътя и за да сме по темата както и да го гледаш от едни лети джанти файда има 50000 пъти по голяма дри и не само заради вида докато за брони стопове и тн не мога да кажа същото.не искам да задълбаваме в конкретен случай въпреки че ние го направихме неволно.

ПП надявам се да не съм засегнал никого с моето мнение.то си е мое и не карам никого да го разбира. :roll:
mod edit: brabus

Върни се в “ОФФ-Топик - други”