да ви е честит новия животински грип
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- mr_bush
- Автомобил: Vw Transporter T6
- Двигател: 2016
Re: да ви е честит новия животински грип
то не беше луда крава, птичи грип, свински грип.... 

- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
VW-fenka написа:....витамини, редовно хранене, 50мл концентрат, секс и те това е ...

балбуков да бега да си бие ваксина, че него тия енимал-грипове много тежко го морят 
щом хората са прости и неграмотни и се ловят на тия елементарни трикове- да ходят за ваксини, антибиотици и илачи да се редят от сега, че ще свършат и после ще е страшно - милионо ще измрат от новия щам
хахахахаха

щом хората са прости и неграмотни и се ловят на тия елементарни трикове- да ходят за ваксини, антибиотици и илачи да се редят от сега, че ще свършат и после ще е страшно - милионо ще измрат от новия щам
хахахахаха
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Фармацевтичните компании си вкарват голям автогол с тия нови разработки всяка година 
Така хората ще свикнат, че тая година е еди-кое си животно под ред и в един момент ще го приемат като ежегодно събитие.
Аз специално покрай цялата истерия със свинския грип, засилих употребата на лук, чесън, плодове и зеленчуци, и да чукна на дърво нищо ми няма. А усилено се боря да го хвана - работя в едно помещение с още 50 човека, цигарите се грижат за слабостта на имунната ми система, пиенето - и то. Абе кеф е да си вирус в моя организъм
Но във всеки случай тия вируси не трябва да се подценяват, от там идват влошавания и т.н.
Както казва Тyan - преживяхме лудата крава, птичия грип и световната финансова криза. Добавям свинския грип, остава да преживеем козия и най-важното - гъшата ху*ня, която още не ни е поразила, но я очакваме!

Така хората ще свикнат, че тая година е еди-кое си животно под ред и в един момент ще го приемат като ежегодно събитие.
Аз специално покрай цялата истерия със свинския грип, засилих употребата на лук, чесън, плодове и зеленчуци, и да чукна на дърво нищо ми няма. А усилено се боря да го хвана - работя в едно помещение с още 50 човека, цигарите се грижат за слабостта на имунната ми система, пиенето - и то. Абе кеф е да си вирус в моя организъм

Но във всеки случай тия вируси не трябва да се подценяват, от там идват влошавания и т.н.
Както казва Тyan - преживяхме лудата крава, птичия грип и световната финансова криза. Добавям свинския грип, остава да преживеем козия и най-важното - гъшата ху*ня, която още не ни е поразила, но я очакваме!
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Четох много материали по темата. В крайна сметка изкуствено се създава истерия. Хората масово се ваксинират и някой печели стотици милиони от тези ваксини. Статистиката показва че заболелите от свински грип са някакви жалки проценти от заболелите от стандартния сезонен грип, който се лекува с антибиотици. Почти всички починали не са потърсили навременна лекарска помощ, отказали са да се лекуват или са имали куп други тежки болести освен грипа. Тия маски, ваканции и т.н - пълно безумие! И се повтаря всяка година - то не беше птичи грип, остър незнам какъв си синдром, свински грип - всяка година ще има нов и някой ще печели от балъците.
Това е вярно - никой не е умрял от свински грип. Хората умират от усложненията на грипа, понеже са лежали вкъщи 10 дена и като видят че не могат да се оправят, отиват на доктор но за някой вече е късно. То за това масово се говореше да не се самолекуваме, а да ходим при докторите. Навреме открит, грипа минава. Имаше момчета от форума тук болни от свинчока, но се оправиха. Един по-лесно, друг по-трудно но се оправиха. 

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
еха,
поредната измислица на болните мозъци
очакваме мечешки грип
да се готви мечо
поредната измислица на болните мозъци

очакваме мечешки грип

да се готви мечо

Последна промяна от LILO&STICH на Пон 14 дек 2009 13:12, променено общо 1 път.
Интересно ми беше още при появата още на свинския грип - какъв ще е следващия кози или овчи. Вече е ясно.
Просто спекулации по медиите и някой прави луди пари от това.
Между другото очаквах поредния животинкски грип догодина зимата. Много подранил.
Накрая обществото просто ще третръпне и номера няма да минава, въпреки платеното за новините.
Просто спекулации по медиите и някой прави луди пари от това.
Между другото очаквах поредния животинкски грип догодина зимата. Много подранил.
Накрая обществото просто ще третръпне и номера няма да минава, въпреки платеното за новините.
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Стига с тези животински грипове....
Аз ям повече от тези животни,независимо грипозни или не,с гарнутура или с червено винце...
Аз ям повече от тези животни,независимо грипозни или не,с гарнутура или с червено винце...

- Fripon_X
- Автомобил:
- Двигател:
Абе хора скоро може да искарат и Рибешки грип тогава какво??? С това глобално затопляне няма да успееме да пресушиме океана бахти или да избиеме рибата. Всичко за мен е една глупост но се пак си пйвайте греяната на дядо и не му мислете.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Viktor_99 написа:Е нема такъв цирк вече ......! Доста животни май ще изредиме :)
Туй ....таковата....със животните де....си е вид психопатия ....нарича се содомия!

А вече сериозно...чакайте скоро новата..вече истинска епидемия....Всички колеги от клиниката прихванахме от грипа...истинския...
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
около 8-ми декември що свински сачета изядох ...
грипове винаги е имало и винаги ще има
всичко е въпрос на лична хигиена и имунна система
а на бас, че след този , ще е конския грип

грипове винаги е имало и винаги ще има
всичко е въпрос на лична хигиена и имунна система
а на бас, че след този , ще е конския грип

Върни се в “ОФФ-Топик - други”