Неспиране на полицейски орган ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Re: Неспиране на полицейски орган ?

Мнениеот vasstop » Сря 23 дек 2009 2:17

maxpayne написа:
ISRalien написа:Прочете ми мислите.
За кво се правите на "бързи и яростни"??? Криете 3 курви, 4 калашника и 5 кила бело в багажника ли, кво?

:да:
Интересното е, че после разправяме как е в белите държави, ама забравяме как ако не спреш на полицай в белите държави 400лв глоба ще ти се видят като погалване с перо.
Прав си, с една малка разлика обаче: В белите държави няма да ти изкочи иззад храста и да ти размаха слънчогледа, ами ще го видиш отдалече.
Отделно отношението им е тотално различно, спирали са ме в Германия, проверявала ме е и цивилна кола там докато съм бил пешеходец!!!
Там на пътя ще те спрат по този начин само ако размахаш калашника през прозореца и направиш един два предупредителни във въздуха...

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Сря 23 дек 2009 2:56

Точно в отношението е проблема.
Нагласата, че куките са "лошите" и по подразбиране са виновни, а ние невинни.
Да, няма лошо да си знаеш правата.
Да, има лошо да си знаеш вината и въпреки това да търсиш миши дупки в закона, през които да се провреш.

Потребителски аватар
rado_mit
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rado_mit » Сря 23 дек 2009 10:20

.. както е казал колегата .. после спираш и се обясняващ .. и мен са ме "гонили" веднъж през нощта .. но нито съм карал с превишена .. нищо .. настигнаха ме с буркани .. спрях .. разбрахме се .. макар че слушах 20 мин. лекция че независимо как ми бил махал полицая с палка .. с ръка .. крак /аз предвидливо попитах с х*й ако ми развее дали да спирам пак/ съм трябвало да спра .. пак през нощта .. не спрях на м/уградско .. после засякох една патрулка на бензиностанция .. обясних им .. и в двата случая .. провериха ми документите и чао ..

Потребителски аватар
chinadracon
Автомобил: VW Golf MK4
Двигател: AKL 1999
Контакти:

Мнениеот chinadracon » Сря 23 дек 2009 11:16

Колеги, използвам темата за да направите коментар по следния случай с жена ми: Миналата седмица кара колата към 21ч по "Сахаров" по посока Младост-ите, няма други коли на пътя, изведнъж зад нея се появява патрулка с включена светлинна и звукова сигнализация и кара зад нея, без да се изравнява или да подава сигнали с дълги или нещо от сорта. Жена ми решава, че бързат и трябва да им освободи пътя, съответно минава в дясна лента с идеята да ги пусне, ония обаче също минават в дясна и продължават да карат зад нея без да бързат и без предупреждения по уредбата, сигнали с дълги или нещо конкретно насочено към нея. Така се продължава още няколко минути, половинката се усеща, че очевидно спрямо нея е шоуто и спира. Изскача чичо полицай, отива при нея, разкрещява й се защо не спира, причината че я гонели била, че с подобен Голф било, цитирам "извършено тежко криминално престъпление" :shock и ако не била спряла до светофара, щели да й друснат акта :lol: Та, как мислиге, така ли би трябвало да се сигнализира, че трябва да спреш? Всички сме гледали американски филми, ама как стоят нещата на практика, не ми е съвсем ясно - и питам от незнание, не че нещо иронизирам полицията :wink:

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Сря 23 дек 2009 13:35

chinadracon написа:Колеги, използвам темата за да направите коментар по следния случай с жена ми: Миналата седмица кара колата към 21ч по "Сахаров" по посока Младост-ите, няма други коли на пътя, изведнъж зад нея се появява патрулка с включена светлинна и звукова сигнализация и кара зад нея, без да се изравнява или да подава сигнали с дълги или нещо от сорта. Жена ми решава, че бързат и трябва да им освободи пътя, съответно минава в дясна лента с идеята да ги пусне, ония обаче също минават в дясна и продължават да карат зад нея без да бързат и без предупреждения по уредбата, сигнали с дълги или нещо конкретно насочено към нея. Така се продължава още няколко минути, половинката се усеща, че очевидно спрямо нея е шоуто и спира. Изскача чичо полицай, отива при нея, разкрещява й се защо не спира, причината че я гонели била, че с подобен Голф било, цитирам "извършено тежко криминално престъпление" :shock и ако не била спряла до светофара, щели да й друснат акта :lol: Та, как мислиге, така ли би трябвало да се сигнализира, че трябва да спреш? Всички сме гледали американски филми, ама как стоят нещата на практика, не ми е съвсем ясно - и питам от незнание, не че нещо иронизирам полицията :wink:

попринцип като видиш кола с включени звукови и светлинни ефекти mhihi
трябва да отбиеш в дясно и да спреш , за да те задмине или спре зад теб

Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Сря 23 дек 2009 13:54

chinadracon написа:Колеги, използвам темата за да направите коментар по следния случай с жена ми: Миналата седмица кара колата към 21ч по "Сахаров" по посока Младост-ите, няма други коли на пътя, изведнъж зад нея се появява патрулка с включена светлинна и звукова сигнализация и кара зад нея, без да се изравнява или да подава сигнали с дълги или нещо от сорта. Жена ми решава, че бързат и трябва да им освободи пътя, съответно минава в дясна лента с идеята да ги пусне, ония обаче също минават в дясна и продължават да карат зад нея без да бързат и без предупреждения по уредбата, сигнали с дълги или нещо конкретно насочено към нея. Така се продължава още няколко минути, половинката се усеща, че очевидно спрямо нея е шоуто и спира. Изскача чичо полицай, отива при нея, разкрещява й се защо не спира, причината че я гонели била, че с подобен Голф било, цитирам "извършено тежко криминално престъпление" :shock и ако не била спряла до светофара, щели да й друснат акта :lol: Та, как мислиге, така ли би трябвало да се сигнализира, че трябва да спреш? Всички сме гледали американски филми, ама как стоят нещата на практика, не ми е съвсем ясно - и питам от незнание, не че нещо иронизирам полицията :wink:

мен са ме спирали само със светлини. през ноща звуковият сигнал мисля е забранен. вече нищо не ги извинява за грубото им държане и може да подадете оплакване.

Потребителски аватар
Slayera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Slayera » Сря 23 дек 2009 14:22

мен са ме спирали през ноща, със сирени къси-дълги и буркани :roll: а иначе веднъж на симеоновско шосе една патрулка се лепна зад мен на дълги и с пуснати ламБи, минах в дясно и намалих да ме изпревари ама не продължава да си кара зад мен, на първата отбивка спрях и тия си ме подминаха като малка гара :shock а иначе едни ги пуснах пред мен в задръстването на жендов посока парк хотел москва, но без буркани, свтлини и т.н. и ми пускат аварийки и ми махат за мерси mhihi

bak6i6a
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bak6i6a » Чет 24 дек 2009 21:00

Ах как ги обичам такива дето не спират на подаден сигнал,последния който се усмели да не ми спре просто след един километър потроши четири коли а неговата която беше на лизинг отиде за скрап.Колега golf_forever ако иска брат ти да заповяда във Варна и да се опита да не спре на стоп палка и после ще си говорим колко патрулки са го гонили,айде стига с тези изцепки колко големи шофьори сте всички, а като ви спре полицай почвате "нещо старши да почерпим "и незабравяйте че предлагането на подкуп също е наказуемо.Весели празници на всички и карайте разумно :wink:

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 24 дек 2009 21:31

bak6i6a написа:...

Колега, съдейки по ник-а ти, си мисля, че си таксиджия. Последно таксиджия ли си или полицай? Или и таксиджиите вече гонят нарушители? mhihi mhihi

jordanpar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jordanpar » Чет 24 дек 2009 21:40

Тоя ще е полицай заработващ в свободните дни покрай два наряда като таксиджия.
Абе и в двата случая все дере хората.Няма да хване мотиката я. :не:
и как нахакано говори,пожелавам му все яки мУнченца с SHA регистрация да му спират,да се пооткрехне още малко.

bak6i6a
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bak6i6a » Чет 24 дек 2009 21:44

Таксиметровия бизнес съм го зарязал доста отдавна :beer

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 24 дек 2009 21:45

jordanpar написа:Тоя ще е полицай заработващ в свободните дни покрай два наряда като таксиджия.
Абе и в двата случая все дере хората.Няма да хване мотиката я. :не:
и как нахакано говори,пожелавам му все яки мУнченца с SHA регистрация да му спират,да се пооткрехне още малко.

Ква е тая регистрация SHA между другото? Щото съм забелязвал некви джипове да карат като голф-аджии, та ги псувам, че ми настъпват територията :evil:
Иначе - коментара ти не е много на място ;) Ти що не спазваш правилника, ами буташ пари?
И не ми казвай, че не си бутал :) Щото ако беше изряден и ако си плащаше актове, а не подкупи, нямаше да имаш нищо против полицаите.

jordanpar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jordanpar » Чет 24 дек 2009 21:51

К´во да ти кажа,йерархията на деградацията сама говори за себе си.От таксиджия--полицай.Все в кола с надписи,все по цял ден кафета и мазни банички,все некъпан и миришещ на застояло,все свикнали на бакшишче.Следващото падение е шофьор на маршрутка. mhihi mhihi

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 24 дек 2009 21:55

Колега, обидите в този форум не се толерират, а ти прекаляваш вече.
И не, не съм нито полицай, нито таксиджия - програмист съм, просто уважавам всеки, който го заслужава. Мразя обобщаването на хора според професиите им.

bak6i6a
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bak6i6a » Чет 24 дек 2009 22:08

jordanpar за твоя информация да полицай съм и ще ми е интересно ако бъде извършено престъпление спрямо тебе или твой близък / не ти го пожелавам никога /към кого ще се обърнеш, и недей да слагаш всички под един знаменател защото има и доста съвестни колеги които излизат на работа за да се борят с престъпноста и те заслужават уважение от обществото :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”