Една ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНА история!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Пон 03 апр 2006 18:55

blacki написа:Пък да не говорим кво става по нощите когато са изгладнели за кръчми и ресторанти. :evil: Да им приседне дано. :evil: :twisted:

Тва го знам щото съм го виждал с очите си редовно, как се крият в пряката близо до известно заведение
и то докато трябва да са на пост на около 500м от заведението и спират само излезлите от заведението и ги точат яко :wink:
Нормално за БГ - докато расте броя на нарушителите ще расте и броя на корумпираните :roll:

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Пон 03 апр 2006 19:01

CellNet ™ написа:..............спират само излезлите от заведението и ги точат яко :wink:
.....

Ми нека ги точат, щом някой след като е пил не изпитва никакви угризения да се качи на колата и да кара - значи не трябва и да се оплаква след това като го спрат полицаи...

И като го му вземат парите или му напишат акт се почват клетвите и проклятията по форумите..." Вижте тъпите куки колко са гадни и корумпирани....и т.н.".....

Последна промяна от Li4o на Пон 03 апр 2006 19:02, променено общо 1 път.

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Пон 03 апр 2006 19:02

Виж ако си мутра със S класа да ги "почерпиш" ама аз лично им казвам: Пишете бе пишете и ми се махнете от главата. И накрая ако има пясък под гумите където са ме спряли, ги превъртам, напудрям ги едно хубаво и чао. Да знаят да не си правят е такива подигравки с мен. Щот все пак и те са смъртни нали? Само дето не са попаднали на човека. :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пон 03 апр 2006 19:03

Въпроса не е за тях - който е пил и го хванат - да гори! Преди 2 години за 2 бири ми показа 0.51 и ми взеха книжката. Не съм давал рушвет, не съм плакал на никой, защото си бях виновен. Ама някой да ме изкара пиян, без да съм пил или да съм на една бира - ще им стопя лагерите!

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Пон 03 апр 2006 19:04

blacki написа:.... Пишете бе пишете и ми се махнете от главата. И накрая ако има пясък под гумите където са ме спряли, ги превъртам, напудрям ги едно хубаво и чао. Да знаят да не си правят е такива подигравки с мен. Щот все пак и те са смъртни нали? Само дето не са попаднали на човека. :twisted: :twisted: :twisted:

С изключение на първото изречение, поста ти е смешен.... :wink:

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Пон 03 апр 2006 19:05

Бате принципно на бира след 10-15 минути дрегера лови повече отколкото ако си пил ракия или водка. :wink:

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Пон 03 апр 2006 19:06

blacki написа:Бате принципно на бира след 10-15 минути дрегера лови повече отколкото ако си пил ракия или водка. :wink:

Извода е поркайте си водка и не карайте пили :lol:

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пон 03 апр 2006 19:07

откакто стоях без книжка и бира вече не пия :) с колата де :) че ако ме гепнат втори път ше отнеса поне година без книжка и ще се поболея :)

Последна промяна от musura на Пон 03 апр 2006 19:08, променено общо 1 път.

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Пон 03 апр 2006 19:08

Тва го знам от един шеф на полиция. Лично на маса като сме били съм го питал. Стига естествено водката или ракията да са в границите, не половин литър както бирата ...

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Пон 03 апр 2006 19:11

Li4o написа:
blacki написа:.... Пишете бе пишете и ми се махнете от главата. И накрая ако има пясък под гумите където са ме спряли, ги превъртам, напудрям ги едно хубаво и чао. Да знаят да не си правят е такива подигравки с мен. Щот все пак и те са смъртни нали? Само дето не са попаднали на човека. :twisted: :twisted: :twisted:

Кажи колега ако не вярваш да ти направя едно показно ама с твоита кола щот сега моита не е в движение? :?: :wink:

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Пон 03 апр 2006 19:17

Баси за 10 лева на кво са готови... :( а за делото и аз мисля че ще е обречено на неуспех,но все пак стискам палци !!

Потребителски аватар
ANNIHILATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANNIHILATOR » Пон 03 апр 2006 19:18

Баси и сценария.Тва определено става за филм. То имаше един филм с подобен сценарии ама не мога да се сетя как се казваше.Започва с една лека катастрофа пък после си е*а м--ката

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Пон 03 апр 2006 19:29

Няма ли нужните познати в прокуратурата е обречено това дело. Да не забравяме че закона е в техни ръце все пак.

Последна промяна от black` на Пон 03 апр 2006 19:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Пон 03 апр 2006 19:31

blacki написа:Няма ли нужните познати в прокуратурата е обречено това дело. Да не забравяме че законе е в техни ръце все пак.

И кво общо има прокуратурата.... :wink:

blacki написа:
Li4o написа:

Кажи колега ако не вярваш да ти направя едно показно ама с твоита кола щот сега моита не е в движение? :?: :wink:

Ха ха ха - ама после като ти направя аз некое показно и ше стане интересно.... mhihi

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Пон 03 апр 2006 19:36

Li4o написа:
blacki написа:Няма ли нужните познати в прокуратурата е обречено това дело. Да не забравяме че законе е в техни ръце все пак.

И кво общо има прокуратурата.... :wink:
:shock :shock :shock Бате ти наясно ли си със закона? Жалбите се дават във военна прокоратура при такива случай, за да се стигне до дисциплинарно уволнение. Иначе файда никаква. :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”