Bratt написа:Ванка.. аз съм с двойна дискова от 3 години... даже и в момента лежа на спалнята и пиша
Та.. Павел баня е решението ти! или поне за мен е така.. през НОИ и си в джаза ако не искаш да цакаш 50 кинта на ден..
у Враца невролога се казва Д-р Пантеров (в Монтана няма добър такъв). аз съм ходил при него... по-миналата година бях 10 дни на системи, защото хаповете не помогнаха. Сега кат се изправя тия дни - пак при него мисля да ходя... след това ЗАДЪЛЖИТЕЛНО П. Баня... там ходих преди 3-4 години за 14 дни и след това година не съм усещал нищо... все пак си е до организъм де.. мого мога да пиша за това нещо и нема ми стигнат 3 дни...
ОПЕРАЦИЯ - НИКОГА, или поне не докато има оправия с други методи..
Най-добрия вариант!

Благодаряние на Павел Баня мога да ходя, да работя, да ... и всичко останало. От 17-годишен имам такова чудо (дискова херния), ходил съм къде ли не, пил съм хапчета по 40 лева (4 броя) и непомага. Павел баня е благославям отвсякъде. Инфо мога да дам много, ако си се запътил натам, също така и да ти кажа, че ако отидеш там, след като минат процедурите, поне още 10 дена ще те боли, това е реакция от минералната вода, но после ще се почувстваш пълноценен човек! Изпитано е, бях там преди 1 месец, не, зашото имах проблем, а защото ми казаха поне през 1-2 години да ходя профилактично, аз не бях ходил 5 години и пак нямах проблем. С колана също трябва много да внимаваш, той трябва да е специален по себе си, спрямо къде е проблема, накое ниво и кой прешлен, иначе можеш още проблеми да се навлечеш!

Успех