Да попитам за някой неща??????

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Чет 06 апр 2006 22:41

DIABLO написа:нови модове но те дали не са спамили преди се пита в задачата.аз написах че искам и аз да съм мод намайтап и какво стана всички ме оплюха и несхванаха майтапа а и всеки си е помислил гледаи го тоя новобранец къде се бута

Дяволе преди години в казармата казвахме "Чист пагон, чиста съвест" :wink:

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Чет 06 апр 2006 22:44

и как може всеки ден да чета форума и що-годе активно да участвам в него и да не разбера за какво иде реч :?:

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Чет 06 апр 2006 22:49

Та колегите които се интересуват..
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=13115

Обърнете внимание. кой повдига темата и какви са въпросите..

Сега вижте какво ви говоря в началото на тази тема..

Изводите си ги вадете сами...

Също така претендирам, че съм човек който доста е видял, и не си меня мненията всеки ден по 3 пъти..

Ще ви е интересно..
Аз няма какво повече да кажа..

Лошото, е че и аз не знаех с какво се нагърбвам, когато станах модератор...
Всеки вика айде стига си секъл.. а друг вика що не сечеш. не моеш угоди на всички..
Ей за тва сме 20 човека, дето гласуваме и се взимат решения...

едит.2 /. Колеги.. ха малко приличие.. с тези ефрейтори..

Последна промяна от wili98 на Чет 06 апр 2006 22:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Чет 06 апр 2006 23:50

Колега поздравям те за тази тема. Аз самия мислех да пускам такава, защото наистина напоследък витае напрежение във форума, което не може да се подмине току така.
Ще се опитам накратко да споделя моите впечатления по въпроса:
Проблем очевидно има и немисля, че е бунтарство ако се говори за него. Личното ми мнение е, че в основата на всичко е недоразбирането. Като казвам това имам предвид, че от него страдат и двете страни - организатори и потребители. Съблюдаващите реда се опитват да предпазят форума от хаос и анархия, а потребите от своя страна искат да се чустват добре през свободното си време, което отделят за да посещават това място. Едва ли на някой тук ще му е добре ако всеки от нас започне да си пуска теми за всяко нещо, което му е минало през главата и неможе да прочете нищо интересно. Но от друга стана не е приятно ние(потребителите) да оставаме с убеждението, че управата си прави каквото иска. Разберете ме правилно - не казвам, че е така! Просто нетрябва да се остава такова убеждение.

Наистина форума е супер. Нека има теми като тази в които да се излага конструктивна критика, защото винаги има към какво още да се стреми човек/организация.

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Чет 06 апр 2006 23:52

group написа:Просто нетрябва да се остава такова убеждение......

Напълно си прав.. ама няма рецепта...
И не може да се смогне..гледаш никой да не засегнеш..

Потребителски аватар
milkinis
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот milkinis » Пет 07 апр 2006 1:20

В България един човек е герой, двама са чета, трима-чета с предател! Без да засягам някой и това го пиша тук ,защото това май е единствената отключена тема по този въпрос в момента. Много съжалявам, че трябва да го напиша това нещо ,но като гледам натам отиват нещата. Тук съм сравнително нов потребител и искам да кажа, че в началото като се регистрирах форума си беше много хубав всичко си беше мирно и кротко а сега не знам какво стана. От няколко седмици насам всичко живо тука е полудяло, само някакъв БАН ви е в главата абе хора я дайе малко да се поосъзнаем то така нищо май не се прави освен да се руши започнатото. Нито сме малки деца нито сме такива ,че да не можем да се разберем. Какво стана сега събрахме се много българи на едно място и почнахме-ми на мен това не ми харесва ,ми той защо така... айде стига вече ,че нещо като гледам май работата е не за смях ,а за много смях. Винаги ми е било смешно като гледам отстрани да стават такива неща, но този път малко или много и аз съм вътре/по-скоро малко, защото на мен никой не ми е крив :wink: / Уф, ако прецените ,че съм писал глупости трийте ама в момента само това ми ражда глупавицата. И земете се стегнете хораааа тоя форум не е да се караме, а е за далеч по-различни неща.

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Пет 07 апр 2006 7:19

Е хайде да заприлича на дата бг, А?
Относно по-скоро регистрираните - не сте в час за много неща, много теми, много мнения, много обиди поради простата причина, че са изтрити и са били в разрез с етиката във форума. Така че не се правете на Темида, по въпроси които са от компетенцията на други!
Според мен вчера nii го беше написал в една друга заключена тема - много , прекалено много са толерантни модераторите тука, .... има още елементи за бананизиране.
Последно(докато някой не е отмаал темата) : Този форум е с техническа насоченост и има за цел взаимопомощ. Ако някои има в повече комплекси за избиване - търсете форума на тиинпроблемс!
Поздрави!

Потребителски аватар
ANNIHILATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANNIHILATOR » Пет 07 апр 2006 8:21

За трети път пиша този пост и дай боже да не е заключена темата като се опитам да го кача.
Аз също не съм от старите потребители.Дори още нямам и година.Отначало и аз доста се чудех как защо поради какво се трият или заключват теми. Но общо взето бързо разбрах че това е начина да има ред. Не се сърдя на модераторите и не съм имал никакви препирни с тях, по- скоро съм доволен от тяхната работа. В много случаи съм се опитвал даже да помагам като видя че някои правят скандал съм се обаждал на модератор да вземе съответните мерки.
Искам да го кажа и а да ми олекне малко. Почти се бях отказал да влизам във форума заради постоянни спам и глупости на Даскала. От друга страна в последно време забелязах, че е по уравновесен, но не се очудвам за неговия бан. Очудваме бана на адвоката, но тъйкато незнам какво точно е станало не мога да говоря за това.
Аз лично не съм имал никакви проблеми с модераторите, и искам открито да кажа че не бих влизал във форума ако в него се толерира анархията и безсмислиците, но не казвам да няма оффтопик.

Потребителски аватар
mucho
Палячо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mucho » Пет 07 апр 2006 8:31

ако имате конкретни конструктивни предложения можете да ги споделите тук > http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=18046

Върни се в “ОФФ-Топик - други”