brum написа:И к'во правим в такъв случай ако довечера трябва да пътувам в чижбина? Изгарям си с пълна сила ли?
абсолютно.. но 24-ката ще си я преспиш там.. на топло .. ама не е топло ми е студено

brum написа:И к'во правим в такъв случай ако довечера трябва да пътувам в чижбина? Изгарям си с пълна сила ли?
Bobi_S13 написа:пич, на времето си ме тарашеха всеки ден, а и на скоро пак ми се случи и то пред местоработата - така както си ходех с кафенцата в ръчичка. Какво да ти се легитимират(поринцип си в правото си), но все пак са с патрулка, не са цивилни а с униформа е по-голяма легитимация от това здраве му кажи! Удари една бира, преди да са приели закона, и си живей живота без да се впрягаш!
lodarski написа:Боже колега кви неща те мъчат.Ти май си нямаш работа и си решил да си уплътняваш времето с глупости.Като напишеш молба какво очакваш да стане, да ти се извинят публично по радио Хоризонт.Това са глупости.А ако те притеснява, че са те записали в Тефтера...Колко пъти са ме писали и нищо.Отчитат дейност хората.
brum написа:Само с надежди няма да стане. Затова сме така - щото само се надяваме и чакаме на готово!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта