Другото ново от 01.01.2010, освен въпросната декларация че си безработен, и глобата от 500 до 1000 лв, ако не я подадеш, има и глоба пак от 500 до 1000 лв, ако имаш повече от три неплатени вноски, които от 01.01.2010 за безрботните са 16.80 лв.
Честито на безработните, ебаси малоумните закони, как ще накарат всички мангали и клошари да си платят по 2 глоби от 1000 лв. не знам,
сигурно ще им вземат имането. 
взимай пари от този, който няма. в белите държави се грижат за хората, защото те са най-големия ресурс на страната, но тука са само стадо дето го стрижат колкото се може повече. 
Аз през 2006г. си платих всички здравни осигуровки назад от 2000 година и с лихвите им дадох 1159 лева на куп
, без да съм ползвал и грам услугите им за оня период, но такива са законите. Ако пък не си осигурен като отидеш на преглед се почват едни цифри страшни. За преглед, ехограф и рентген ми взеха 65 лева в Пирогов, колкото са осигуровките за цяла година (2006)и отделно доктора като разбра че не съм осигурен се държа все едно съм куче с думи от сорта на: "Сега ще видиш ти колко ще платиш, аз заради такива като теб нямам хубава заплата"... и други такива думи. Абе нема оправия... А миналата година се наложи да лежа два пъти в болница...е какво да кажа, докторите гола вода, не всички, но повечето. Условията да не говоря какви са. Най-лошо е отношението на сестрите и санитарките към болните, като че ли аз съм я накарал на сила да работи там за 300 лева, като не ти се чистят лайна, намери си друга работа, ама да крещиш на болния човечец...

девойче.