И понеже човека с голямо "Ч" предните дни ми благодари че съм го разходил из град Русе да си свърши работата сега искам аз да му благодаря че отново ми помогна да свърша поредната полезна работа в моето ежедневие ...
Става въпрос за следното ... Както всеки вижда отвън е "голям кучан" - 20 С и запасите от дърва свършиха. Слизам аз пред колперацията и се глася да паля колата ама на... За пореден път колата ми не запали, мн и е студено , нафтата си казва думата а и тока и беше малко и викам ще звъня на ПЕТКО да ме дръпне да запаля.

Понеже бяхме в пиков час не ме дръпна а направо ме натопари на пасатора и започнах ме да обикаляме точките по графика да изпълня така трудната задача да намеря дърва за огрев.
Е намерих ме и сега благодарение на него стоя на топло и пиша без да са ми студени ръцете.
Бате мога да кажа само едно голямо Благодаря и не само за днес ами и за всички останали пъти в който си ми подавал ръка колкото и студено да е и трудно да е.
Искам да благодаря и на Малин че в неделя ме дръпна да запаля и че отстрани проблеми с така досадната ми тръба на климатика. Тука е мястото да благодаря и на Георги и той ме дръпна да запаля и като за капак на вечерта ми донесе въглища отново да се стопля. Тези всичките малки жестове ме накараха да им бъда не задължен ами и аз нз как да го напиша. И за тези всичките работи и една стотинка не ми поискаха и едно кафе не искаха да изпия за моя сметка.
БЛАГОДАРЯ!