Некоректен колега(измамник) във форума
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Некоректен колега в форума
Може би трябва да мамиш поне 3 пъти, за да те оцветят в синьо?
- Lifeguard
- Автомобил: Passat B5 TDI_Lupo SDI
- Двигател: AHU_AKU
кво да ви кажа колеги и мен един царвул от форума така ме преметна с една пратка с оправданието,че уж не сме се били разбрали нещо,ама на мен тва ми струваше 40 лв и много бягане и нерви!!!но тогава се въздържах и не го омазах тука пред всички,въпреки че заслужаваше.пълно е с разни измекяри,колкото щеш у форума.за тва да нямаш доверие на никой 

Много неприятна случка ! Лошото е, че е умишлено. Иначе грешки стават и риск при купуване втора ръка винаги има, но такива случки вредят на "интернет" търговията.
- digo_pl
- Автомобил: omega V6
- Двигател:
- Контакти:
Re: Некоректен колега във форума
....
Временно ще изтрия написаното от мен... докато се изясним с колеата, кой - крив и кой прав!!!
Временно ще изтрия написаното от мен... докато се изясним с колеата, кой - крив и кой прав!!!
Последна промяна от digo_pl на Пон 18 окт 2010 11:52, променено общо 1 път.
- disela
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пълно е с измекяри, мен лично два пъти ме излъгаха "колеги" от този форум
- Supawiza
- Автомобил:
- Двигател:
Според мен трябва да има една тема Измамници или нещо такова и там да пишат измамени колеги подробно за случая и имената на измамниците.
Пиша това понеже и аз съм бил мамен 2 пъти,единия път от уважаван член на форума.
Успокоявам се с това че един ден това което са направили ще се върне и на тях.
Пиша това понеже и аз съм бил мамен 2 пъти,единия път от уважаван член на форума.
Успокоявам се с това че един ден това което са направили ще се върне и на тях.
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Казвайте им имената да се знаят!
Щом един е прееб@л, ще го направи и с друг!
Щом един е прееб@л, ще го направи и с друг!
- DrJErving
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги вие ме уплашихте яко, днес си поръчах холегени от един колега във форума дано да излезе сериозен и пратката да престигне с уговорката която имахме и да работят халогенчетата... 

- HukuTyY
- Автомобил: Vw Passat B4
- Двигател: ABF 16v
Re: Некоректен колега(измамник) във форума
Моята тема нещо замря
.Все още няма развитие по въпроса и като гледам няма и да има.Предлагам на модераторите поне въпросния колега за когото говоря(d.banchev)да го направят левскарче(нямам нищо против отбора,просто ме кефи как звучи
).Другите колеги като го видят да имат едно на ум,защото моята тема няма да седи вечно на първа страница и като се изтегли назад някой колега няма да я види и ще се опари,така както се случи при мен.
П.П Това е само предложение и не сте длъжни да се съобразявате с молбата ми

П.П Това е само предложение и не сте длъжни да се съобразявате с молбата ми

-
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
Съжалявам, че така се е получило , но дано тази тема да няма нищо общо с ето тази viewtopic.php?f=45&t=185734
- HukuTyY
- Автомобил: Vw Passat B4
- Двигател: ABF 16v
kokobraiz написа:Съжалявам, че така се е получило , но дано тази тема да няма нищо общо с ето тази viewtopic.php?f=45&t=185734
Здравей колега.Значи ако беше прочел добре щеше да разбереш че акумулаторите са съвсем различни.Този който ми прати "колегата" вече е унищожен,защото не ставаше за нищо.Този акумулатор който ми прати "колегата" беше Unario(черен) и беше 55Ач а аз продавам Искра(бял) 60Ач.Компренде?

- jorji6i6i
- Автомобил:
- Двигател:
колега,digo_pl защо си ме наклеветил във форума за некоректен търговец.
дадох ти супер гуми на много тънки пари.
ти ми писа после, че гумите са ОК и това ми бяха контактите със теб.
никога не си ми писал, че са проблем нещата които съм ти продал, аз не съм за някакви 20-30-40 лева.
много те моля, ако не ти харесваше стоката щех да си я взема, нно това което правиш ти в този е форум е недопустимо - поне да ме беше известил когато ме нападаш пред такава огромна аудитория, и разрушаваш всичко което съм градил с продаването на 2-3 коли на части, с изключително ефтини цени , и т. н. за да ми имато доверия колегите, тук...
а ти, кво сереш най-безцеремонно...........
ако имаш желание обясно на хората, защо не си ми ги върнал като не ти харесват, аз смятам, че с нищо не съм ВИНОВЕН
дадох ти супер гуми на много тънки пари.
ти ми писа после, че гумите са ОК и това ми бяха контактите със теб.
никога не си ми писал, че са проблем нещата които съм ти продал, аз не съм за някакви 20-30-40 лева.
много те моля, ако не ти харесваше стоката щех да си я взема, нно това което правиш ти в този е форум е недопустимо - поне да ме беше известил когато ме нападаш пред такава огромна аудитория, и разрушаваш всичко което съм градил с продаването на 2-3 коли на части, с изключително ефтини цени , и т. н. за да ми имато доверия колегите, тук...
а ти, кво сереш най-безцеремонно...........
ако имаш желание обясно на хората, защо не си ми ги върнал като не ти харесват, аз смятам, че с нищо не съм ВИНОВЕН

- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз искам да се оплача от некоректен търговец във форума - bango.1 - memberlist.php?mode=viewprofile&u=157637
Бях закупил от него една вратичка за жабка за Голф 4, като изрично го питах преди това дали мога да я върна ако не стане и той каза: "Да, няма проблем!"
Като отидох да ми я поставят се оказа, че въпросната вратичка за нищо не става(чупена и лепена и не става изобщо).
Веднага му се обадих и каза - Добре ще ми я върнеш...
Еми от тогава, та до сега(вече цял месец) не мога да му я върна - не си вдига телефона повече, чете ми личните и не отговаря на тях, крие се като мишка
И цялата работа за 30 лева
п.п. Някой ако ги познава тия по-добре да не взима нищо от тях - viewtopic.php?f=53&t=212421&p=2464634#p2464634
Бях закупил от него една вратичка за жабка за Голф 4, като изрично го питах преди това дали мога да я върна ако не стане и той каза: "Да, няма проблем!"
Като отидох да ми я поставят се оказа, че въпросната вратичка за нищо не става(чупена и лепена и не става изобщо).
Веднага му се обадих и каза - Добре ще ми я върнеш...
Еми от тогава, та до сега(вече цял месец) не мога да му я върна - не си вдига телефона повече, чете ми личните и не отговаря на тях, крие се като мишка

И цялата работа за 30 лева

п.п. Някой ако ги познава тия по-добре да не взима нищо от тях - viewtopic.php?f=53&t=212421&p=2464634#p2464634
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Не са читави...
Измекярски работи правят, добре че не се минах да взема части от тях
Измекярски работи правят, добре че не се минах да взема части от тях
- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: