Angel`eyes написа:Така,да ти обясня само какво НЕ трябва да правиш ако кучето ти е някакво расово и се предполага,че може да има малко мозък в главата...
Случея е такъв,че имах на времето един мъжки много расов Ротвайлер и когато го изкарам на вън да се свърши работите той си решава,че е излезнал да ме пази явно застава ми плътно до крака и НЕ МЪРДА ОТ МЕНЕ ... обикалял съм по 1 час не иска и не иска ... щом се прибера у нас затворя ли вратата докато съм се сабул и целия коридор е минно поле ... Явно си решаваше,че вече съм на сигурно и може да си праи квот си иска...Какво ли не съм правил мусуната съм му топил в изтропканото,парцала съм му увивал на врата ВСИЧКО и не и не...В крайна сметка песа се научи да си отваря врата на малкия кенеф у нас и носи парцала върху изпръжненията отърка го там кво прай и той не знае и пак го връща... Това напълно сериозно колкото и невероятно да звучи,но не се научи навън...По едно време кенефа ни спря да функционира и така сигурно 4-5 години ... песа умря за жалост минаха се още няколко години и решаваме да го правим тое кенеф и какво намираместарата тениска с която му триехме всичко - в тръбата на кенефа
Гадното псе явно чистило каквото чистило и го хвърливо вътре и някой по невнимание пуснал водата и кенефа задръстен 5-6-7 години не знам колко,ама много време .... та по твоя въпрос - пробвай да го видиш горе доло кога действа и ако е в едно и също време което е възможно го затваряй там където трябва да си върши работата 1-2 дена и той сам ще се научи...
хахахаахах е тва е много расов ротвайлер хахахаха
колега, а не расовите кучета как да ги научим ?