Измамник

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Лъвчо
KMETO
Автомобил: Passat B5 syncro
Двигател: AFN

Re: Измамник

Мнениеот Лъвчо » Пет 19 фев 2010 20:45

Barboukov написа:Тоя го оцветиха. А така.

Сега ако има нещо да каже нека да се защити.

Даже в момента предполагам,че чете :) чакаме отговор :twisted:
Потребители разглеждащи този форум: fronte, Google [Bot], ivan tsvetkov, metalis8999, scalpelo, Slayera, К.Одаджийски, Лъвчо и 2 госта

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Съб 20 фев 2010 9:42

Мисля че е редно и колегата пуснал темата да е в синьо.
Откъде ние да знаем, че при положение, че са се разбрали да го пратят по едно и също време и той не го е направил, та откъде да сме сигурни че нямаше да се вземе новото СД и след това да не прати нищо.
Сега ще скочите, че не го познавам и че не е такъв човек, но според мен е така.
Малко ми идва темата на "Гузен негонен бяга"

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Съб 20 фев 2010 10:16

И какво казва посинения:

освен че твоя прител ме метна
и искаше д аму прата сонито а тои ни6то ли ?
обади ми се кум обяд.
и ми вика пратих ти сд-то
ти прати ли моито
и аз викам са ще го прата.
и тои вика ноемр на товарителница после ми кажи
отидох в еконта.
и им казах да проверат има ли изоб6то няквеа пратка з амене от русе
те миакзаха че няма ни6то
и към 1 2. 4аса. му пратих касетофон.
да видя изобщо ше ми рпати ли не6то.
но той изчака хитреца.
и ни6то пак ен прати.
така че искаше д ами земе сонтио з абез пари
и тук във форума подигна темат апърви д ане го испреваря д асе искара жертва
а по тела ме лъже 4е го е пратил
сме6ник/
да си ми върне касетофона....!!!!!!

Аз за penka мога да гарантирам, че ако всичко от другата страна е било направено както трябва и той щеше да изпрати неговото CD. Познавам го от много време (израстнали сме заедно) и си залагам главата за него. Също така е човек, който се появява редовно по сбирките, а не някой безизвестен като другия колега, който не са го виждали.

Ай със здраве.

Вече дали ще бъде посинен и Калоян има кой да реши. Според мен (казвам го и с пристрастие, и като човек, който го познава и гарантира за него) няма да е правилно.

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Съб 20 фев 2010 11:00

Ако погледнем от страната на така наречения "измамник" той също е прав за себе си. Може наистина да е измамник, но може и да го е направил от предпазливост.
Barboukov написа:...се появява редовно по сбирките, а не някой безизвестен като другия колега, който не са го виждали.

Не може да съдиш какъв е човека по броя на мненията и дали се е появявал на сбирките. Примерно аз на тунинг.бг им ползвам предимно раздела с обяви :mrgreen: Регистриран съм от доста време но имам малко мнения и повечето са изтрити защото са в обявите. Обаче когато съм продавал или купувал нещо винаги съм бил коректен, както и хората от другата страна :)

А при бартер, колегата е написал как се процедира :да:
vw_golf_4_tdi написа:толкова ли не можете да прежалите 1-2лв и да се разберете за еднакъв наложен платеж от двете страни. после само оревавате света. да не говорим, че тия пари сте ги изразходили по тел. разговори за това кой кога е пуснал товарителница, ама пуснал ли я е..

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Съб 20 фев 2010 11:25

Става така понеже и двамата са се направили на селски тарикати. Чакай да видя другия дали ще ми прати нещо и тогава аз ще пратя. Така не става.
Барбуков това кой иде сбирки и кой не не е критерий дали са точни или не :!:
Щото по твойта логика Red Rider примерно не е точен щото не го познаваш. А е пич и половина. Или примерно The Red Guy който също не познаваш и той е пич и половина. Има и още ама айде да не изброявам че има да пиша половин час.
Аз в случая като потърпевш виждам пича който все пак е пратил нещо понеже за да си го вземе трябва да си плати пътя. Така че виновни няма. От цялата случка се вижда следното: И двамата са се опитали да :seeex дявола със обути гащи и като не е станало първия който се е докопал до клавиатура изревава че другия е измамник. Или греша?

А ако се бяха разбрали предварително нямаше да пишем сега.

А те се пробват един друг кой е по голям тарикат е как да стане?

Аз като искам нещо се обаждам говоря със продавача уговараме се и т.н.
А аз като пращам след като пусна пратката звъня на купувача и му казвам номера на товарителницата. Също така след като си получи пратката му се обаждам да попитам дали е това което е искал.

Мисля че колегата metalis8999 трябва да му се махне това синьото и двамата със PENKA да се разберат.

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Съб 20 фев 2010 11:34

Петко, нали се сещаш, че колкото и да се уговаряш с продавача гаранция няма никаква! Ако единия пусне правилното, а другия се изтарикати и после не ти вдигне телефона оставаш прецакан. Бартерите по куриери са най-рискованото нещо.

Съвет: Плащайте пратка, която няма опция за преглед преди получаване!

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Съб 20 фев 2010 11:37

Бартери се правят с наложен платеж и опция за преглед :wink: Така най много да имаш 2 сд-та :mrgreen:

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Съб 20 фев 2010 11:55

Winner25 написа:Бартери се правят с наложен платеж и опция за преглед :wink: Така най много да имаш 2 сд-та :mrgreen:

Аз също така процедирах и последния път,резултата и двамата сме доволни,не става въпрос за сд,но винаги така процедирам при бартер и мисля че това е най удачния вариант,той праща уреда с наложен и аз моя с наложен и товае,не познавам колегата но мисля че са направили голяма глупост,какви са тези детинщени,но каквото е станало,е станало,сега дасе разберат между тях си и дано да има сделка :talk:

Последна промяна от enigma79 на Съб 20 фев 2010 11:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Съб 20 фев 2010 11:57

enigma79 написа:...сега дасе разберат между тях си и дано да има зделка :talk:

По-точно дано останат доволни и двамата, че тук се получи нещо като в турски сериал. mhihi

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Съб 20 фев 2010 11:59

но като гледам ,края е още далече,дано да няма повече епизоди mhihi

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Съб 20 фев 2010 13:15

enigma79 написа:но като гледам ,края е още далече,дано да няма повече епизоди mhihi

:039: Май започваме.....
Абе Коко как може да се занимаваш с хора регнати преди седмица две?!?!?!

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Съб 20 фев 2010 13:26

kokobraiz написа:
enigma79 написа:но като гледам ,края е още далече,дано да няма повече епизоди mhihi

:039: Май започваме.....
Абе Коко как може да се занимаваш с хора регнати преди седмица две?!?!?!

Не че се заяждам колега, или нещо от сорта, Ами ако е регистриран примерно 2004-та година във форума и те прецака мераклийската?? После ще кажеш да не се доверяват на хора който не флизат редовно във форума, извинявай ма това не е критерий. Всичко е до човек!

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Съб 20 фев 2010 14:13

До колегата с леденото сърце! Вземи прочети последните теми с измамите и пак помисли какво ще напишеш. Аз за 2 години в този форум , не видях обратното, което ти твърдиш !
Поздрави!

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Съб 20 фев 2010 14:17

kokobraiz написа:До колегата с леденото сърце! Вземи прочети последните теми с измамите и пак помисли какво ще напишеш. Аз за 2 години в този форум , не видях обратното, което ти твърдиш !
Поздрави!

Както казах и по горе колега, не намекфам нищо просто казвам че тези данни кога е регистриран, как се казва, и как му е името не е критерии, просто всичко е до самият човек, аз лично немога да прецакам човек, както и много други хора във форума, но нека не правиме спаам! А просто колегите да не се доверяват толкова повърхностно и да използват опцията "Виж преди да вземеш" както казаха и по напред колегите! Неможем да знаем кой е измамник и кой не!? Не пише на лицето му! КЪсмет на всички ни и дано занапред да няма такива теми :bishop

Поздрави! Нищо лично към никой!

Потребителски аватар
PACH
Bus Master
Автомобил: VW Bus T3 Syncro
Двигател: 1.9 M-Tdi
Контакти:

Мнениеот PACH » Съб 20 фев 2010 14:40

IceHeart написа:
kokobraiz написа:До колегата с леденото сърце! Вземи прочети последните теми с измамите и пак помисли какво ще напишеш. Аз за 2 години в този форум , не видях обратното, което ти твърдиш !
Поздрави!

Както казах и по горе колега, не намекфам нищо просто казвам че тези данни кога е регистриран, как се казва, и как му е името не е критерии, просто всичко е до самият човек, аз лично немога да прецакам човек, както и много други хора във форума, но нека не правиме спаам! А просто колегите да не се доверяват толкова повърхностно и да използват опцията "Виж преди да вземеш" както казаха и по напред колегите! Неможем да знаем кой е измамник и кой не!? Не пише на лицето му! КЪсмет на всички ни и дано занапред да няма такива теми :bishop

Поздрави! Нищо лично към никой!

Напротив, споделената информация като име, телефон, скайп, град, гарантира в 99% че човека е сериозен.Ако си със стара регистрация това също е от голяма полза (поне за мен), няма да си плюеш на името с някакви "тъмни" сделки.Аз поне разсъждавам така, след като си си изградил репутация, няма да си я уронваш и да те разнасят по форумите.Винаги имам едно на ум към новорегистрирани юзъри и съвета ми е да се избягват сделки с такива хора.Ако имате някакви съмнения отворете публикациите на човека, с когото искате да търгувате и вижте къде, какво е писал.От постовете му лесно ще разберете що за човек е.Около нова година поръчах едни мигачи за Т3 ми от колега от Пловдив.Поради независещи от него обстоятелства се забавиха около два месеца докато дойдат от Германия.Няма проблем не са ми спешни,дойдоха с Еконт и даже имаха опция отвори преди да платиш.Доверил съм се на колегата и даже не съм я искал тази опция.Евала за точното и коректно отношение.
Така се прави сделка и като ми се наложи пак ще го потърся.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”