Охооо и моторист е даже:

Тоя има мега секси измамна муцуна. Варненци, какво чакате? Почупете му кметството и свиквайте нови избори.....
plam3n4o написа:Днес на работа докато си пушех цигарата мернах един весник пред мен със следната статия. Закърпени са дупките между "кайсиева и владиславово(болеварда не го знам как се казва) ". Преди малко се прибрах, ходих малко до Кайсиева градина в една кръчма, е то такива дупки няма. Случайно на масата отворихме темата за ДУПКИТЕ и едно приятелче ми каза днес на какво бил свидетел. "БАШ МАЙСТОРИТЕ" закърпяли дупките като просто хвърляли асвалт без да го заглаждат или тем подобни неща. МИ БРАВО КИИИРЕЕ БРАТОО !!!
digo_pl написа:От къде да си набавим тези плакати за предния капак?
А относно 4матика на кмета... е да де да - високопроходим... пести пари човека.
А темата наистина се засегна в "Локални сбирки - Варна" и се разбрахме от да се сберем на едно място форумците
Ама защо не казахте по рано за частите. Аз вчера правих предница, трябваше да запазя малко раздрани тампони!
Айде ще се видим...
Поздрави!
hooligans написа:Тоя колко секс заслужава![]()
повече и от Анджелина Джоли ...![]()
Добре че вече не съм жител на с.Варна
sportul написа:аз са радвам ,че не съм от село София ,там дупките са по големи сиг
idiotchooo написа:sportul написа:аз са радвам ,че не съм от село София ,там дупките са по големи сиг
Koлега, ти май се засегна на темата: "Варна срещу София"![]()
п.п. В София дупките са в пъти по-малко и по-малки в сравнение с Варна.
п.п.2 До 17:00 съм на работа, ще се постарая да се добера възможно най-бързо до общината!
vw_golf_4_tdi написа:idiotchooo написа:sportul написа:аз са радвам ,че не съм от село София ,там дупките са по големи сиг
Koлега, ти май се засегна на темата: "Варна срещу София"![]()
п.п. В София дупките са в пъти по-малко и по-малки в сравнение с Варна.
п.п.2 До 17:00 съм на работа, ще се постарая да се добера възможно най-бързо до общината!
мда, то и аз останах с впечатление, че в Сф имат по - малко дупки, пък и там снега го изринаха/извозиха.. тук го чакаха да се стопи
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта