Как е хавата на феста?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
vwfena
Автомобил: VW passat
Двигател: PB 1991
Контакти:

Re: Как е хавата на феста?

Мнениеот vwfena » Съб 27 мар 2010 19:00

Dead man написа:Само нашите клубни мацки ставаха... :bowdown :bowdown :mrgreen:

Напълно съм съгласен. Предлагам на следващия само наши мацки да има :)

Последна промяна от vwfena на Съб 27 мар 2010 19:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Съб 27 мар 2010 19:01

Тука като ви слушам как критикувате и оставам с впечатление, че гаджета и жените ви са топ модели....а това дали е така?
Хубави са мацките....стига сте им връзвали кусури...

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Съб 27 мар 2010 19:06

Всичко е на 6 много готини коли, Мацките няма да ги коментирам че тука ме следят изкъсо.

Детото успя да ми докара предупреждение от собственика на костенурка набор 1930. Човек да не се обърне да погледне някоя кола а то да се качи на бронята :shock

Потребителски аватар
Bubetooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bubetooo » Съб 27 мар 2010 19:20

Пак ще кажа,че всичко беше много добре!Евалата на момичетата зад щанда,направо се побъркаха от хора,но въпреки това се справиха отлично :bowdown :обичам ви Утре пак ще го посетя :D

Потребителски аватар
SilverBmc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SilverBmc » Съб 27 мар 2010 19:49

Евала :bowdown Много ми хареса всичко си беше на ниво .. Добре че имаше и наш щанд та си взех стикери да си лепна на джамовете :D Иначе пак да кажа много останах доволен .. а за входа кво да говориме 3 лева .. и 6 да е пак бих дал :) то за такива красоти (коли.. пък и мадамите ставаха :oops: )който не е отишал да не му мисли и да пали утре за експото .. няма да съжалявате ;)

Djivotnooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Djivotnooo » Съб 27 мар 2010 21:29

Супер готино е , на мен много ми хареса и предвид всичките организационни работи , да събереш толкова хора , да напълниш цяла зала с коли и хора , цялата реклама на събитието абе въобще евала :bowdown предвид колко автомобилни форуми и клубове има ... почти на всяка марка има но VW показва че е по-различен от всички останали : vw fen направи това което всички клубове си мечтаят , доста е приятно да видиш как всички са събрани под един покрив от една обща страст а именно VW :bowdown .Много ми беше приятно да посетя VW Фестивала , естествено има още какво да се желае и мога да дам нещо като идеи/препоръки като например можеше да има нещо като водещи на самото събитие и да се проведе гласуване сред всички посетители за най-красива кола.Развлекателни игри за посетителите от различен тип например разни въпроси относно моделите и историята на VW .Могат да се измислят доста неща които ще разнообразят и забавляват още повече посетителите, апък и разни награди като автоаксесоари и разни рекламни материали на клуба.А при наличието на повече силни спонсори защо не и по скъпи неща като джанти , гуми и други по едри неща.Може да бъдат поканени и музиканти да подгряват посетителите (Ъпсурт например).Нещо такова ми се върти в главата , но съм наясно че е свързано с още повече средства и хора което може да се случи на следващия VW Club Fest love.vw

Последна промяна от Djivotnooo на Съб 27 мар 2010 21:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Speedy86
Автомобил: Audi A4 1.8 20V
Двигател: ADR 1996

Мнениеот Speedy86 » Съб 27 мар 2010 21:31

: vw fen : vw fen : vw fen

Освен това друго просто незнам какво да кажа беше СУПЕР

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Съб 27 мар 2010 22:28

Малииййй голям съм ръб :!: :idea: :dummy: :beat_butt2 Съвсем забрави ама утре ще запаля кораба и ще ида да разгледам.

Потребителски аватар
heimdal
Автомобил: VW Polo
Двигател: 1997

Мнениеот heimdal » Съб 27 мар 2010 23:59

Ръб се пише ръП ;) Бягай утре да се поправиш!

Определено идеята е много добра и се радвам, че я видях осъществена.
А колкото до разнообразието, надявам се да има следващ и там да са повече.
Модели. Липсват някои емблематични модели.
Карман-а убива. Черното кабрио също. Жълтото "пипнатото" не беше някак на място.
Пасатите липсват. От онова старото микробусче ...до сега, не с подробности но са важна част.
Сигурен съм че има такива още в движение. Тази зима засекох едно перфектно изглеждащо някъде около Бъкстон.
Срам за Порше България! Дават десетки хиляди евро за реклами наляво надясно, но не уважиха
почитетелите на Фолксваген! Факт е, че феста бе посетен и от хора просто от любопитство,
а официалния вносител не бе там! :) Та те продават Фолксваген! Идиоти!

Djivotnooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Djivotnooo » Нед 28 мар 2010 1:00

Така е наистина :| жалко е че от това губят не само те но и ние ... незнам какви са причините поради които не подкрепиха инициативата ,но това е не смешно ами направо тъжно ... толкова всеотдайни фенове към марката а от нейна страна - нищо :mad:

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Нед 28 мар 2010 2:01

всичко беше перфе!
все пак се организира за 1-ви път такова нещо! Догодина по-добре! човек се учи докато е жив.

на мен ми хареса!

еваля на организаторите :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
FivePointeO
Автомобил: Голф 3
Двигател: АЕЕ

Мнениеот FivePointeO » Нед 28 мар 2010 12:09

Мен много ми хареса като колегите палнаха двигателите бръм бръъъъъм 8) :beer

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Нед 28 мар 2010 13:14

всичко беше на 6
а после с сърбите пеехме "тежко ми ееее"

mhihi

пп: Мноу ми е зле :stumm

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Нед 28 мар 2010 14:02

Djivotnooo написа:Така е наистина :| жалко е че от това губят не само те но и ние ... незнам какви са причините поради които не подкрепиха инициативата ,но това е не смешно ами направо тъжно ... толкова всеотдайни фенове към марката а от нейна страна - нищо :mad:

Трябва да сме наясно че зад VW България седи най-обиновена фирма, като например - "Бацо Кире" ЕТ, нямат реално нищо общо с VW GmbH. Просто елементарни прекупвачи като "Бацо Кире" ЕТ който изкупува домати от Турция и ги кара тука... В тоя смисъл не може да се очаква той да вземе участие там...

Потребителски аватар
freestyler911
Автомобил: VW polo
Двигател: AEX 1996

Мнениеот freestyler911 » Нед 28 мар 2010 14:57

StS написа:
Djivotnooo написа:Така е наистина :| жалко е че от това губят не само те но и ние ... незнам какви са причините поради които не подкрепиха инициативата ,но това е не смешно ами направо тъжно ... толкова всеотдайни фенове към марката а от нейна страна - нищо :mad:

Трябва да сме наясно че зад VW България седи най-обиновена фирма, като например - "Бацо Кире" ЕТ, нямат реално нищо общо с VW GmbH. Просто елементарни прекупвачи като "Бацо Кире" ЕТ който изкупува домати от Турция и ги кара тука... В тоя смисъл не може да се очаква той да вземе участие там...

Не е съвсем така. Ако "бацо кире" ЕТ , иска да се вдигне малко шум и да му потръгне бизнеса с доматите щеше да каже , ей ви тука два тестови автомобила, за изложението хората да разглеждат да се качват да се снимат... пък то не само бедни студенти като мене посещават такива мероприятия ...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”