Golf3User написа:...хора даите си мнението за това кото съм написал.то е от тетрадката на най добрия ми френд от даскало. днеска го видях и направо ме хвана страх за него...напоследък на пича му се събраха повечко гадните събития, явно се разтоварва като пише. кажете кво да правя. ако мислите че темата е безмислена кажете да я изтрия.
Говори му на твоя приятел, щото после е късно

Миналата седмица срешнах едно приятелче набързо поприказвахме беше много отчаян ... аз бързах едни клиенти ме чакаха викам ще мина през "Маслината"(така се казва кафето кадето работеше) Но така и не се видяхме повече...
40-годишен мъж от Горна Оряховица се застреля в манастир
01.05.2006 13:46
Четиридесет годишен мъж се е прострелял смъртоносно миналата нощ в Петропавловския манастир край Лясковец, съобщиха дежурните от РДВР.
По данни на полицията инцидентът станал около 20.50 часа пред олтара на манастирската църква, където Тони Тодоров от Горна Оряховица се прострелял в главата с изстрел от пистолет "Макаров", който бил със заличени фабрични номера според криминалистите.
Раненият бил откаран във великотърновската болница, където починал тази сутрин, без да дойде в съзнание.
По случая е образувано полицейско дознание, информираха от РДВР.
Днес.БГ Онлайн