да колега имам....завеждал съм много щети в армеец, плащали са и винаги ми остават над половината пари.....да не кажа повече....точно това описаното, при моя бояджия ще струва около 120-130лв.....лошото е, че е в Димитровград.....в София знам, че дерат тенекеджийте и не само...
п.п. 231лв сигурно е 1/2 от каското което е платил колегата, така че мисля е много добре...
Поредното нереално обезщетение от Армеец - подигравка!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- smurf
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Поредното нереално обезщетение от Армеец - подигравка!
Я кажи къде да я оправя реално за тия пари като даже съм склонен да дам и повече,
казах в предния ми пост....

какъв е извода - застраховайте само против кражба. Не знам как ги карате вашите коли, но аз до сега никога не съм си "избивал" разходите по каско.
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Момчета,
незнам защо явно оставате с впечатление, че съм тръгнал да "избивам".
Въпроса е съвсем принципен.
Имам щета - търся си обезщетението - плащам си за това!
Щото като маркирате и за най-малките забележки никой не ви прави евала нали, освен ако нямате връзки някакви. И после какво?!
Като стане нещо - отказвааат! Редно ли е това?!
Щото като маркирате и за най-малките забележки никой не ви прави евала нали, освен ако нямате връзки някакви. И после какво?!
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
120,130 лв за един детайл или за трите общо? 

yoan4o написа:Момчета,
точно това се опитвам да ти кажа и аз, каското е само набутване и почти никакво покритие на реален риск. Няма принципно положение. Аз също преди за дребни деруги изобщо не си правех труда да ходя да се занимават и губя времето с каско и тн, оправях си сам. Един път ми се наложи и почнаха пазарлъците (шваке, под застраховане, надзастраховане), накрая като сметнах, че съм надплатил с 800 лева реалните разходи по колата (хем каско, хем непризнати ремонти, а уж съм в договрен сервиз) прецених че няма смисъл, с тези пари мога всяка година да си пребоядисвам сам колата.
Аз от Армеец съм доволен, защото като ми се наложи, не ме въртяха,а напротив бяха много точни. Парите които взех по "експертна оценка" бяха доста и идеално си покрих всичко.
П.С. Не ми се вярва ремонта да ти е много повече от изплатеното.
П.С. Не ми се вярва ремонта да ти е много повече от изплатеното.
- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM
Абе не ти се вярва ма си искат по 150лв. за боядисване на детайл. А смятай сега колко е!
- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако искаш смени компанията, ма да не съжаляваш после
Няма как да съжалява, аз също смених Армеец с ЛевИнс. Във втората компания познавам човек от мобилната група и той ми прави отстъпки. Новото каско ми е наполовина по-евтино от старото. При Армеец ми беше близо 800 лв, сега е 360-380 лв. Преди беше застрахована на 10 000 лв, сега на 6 000. И в двата случая няма да ми платят пълната щета ама защо да давам два пъти повече пари. Гражданската и тя ми е там. След две/три години ще си направя само против кражба и останалите пари ще бъдат за евентуални щети. Ако мислиш че някои плащат повече от други се лъжеш, взимай каквото ти дават и бягай.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
явно си най голямия балък който плаща 8% върху 10000лв оценкаdragozow написа: При Армеец ми беше близо 800 лв, Преди беше застрахована на 10 000 лв,

Нещо си се пообъркал ми се струва

Отделно твойта кола няма как да е с оценка 10000лв в Армеец освен ако не те е хванал някой за "боядисано канарче"

Нали се сещаш че за 800лв премия колата ти взила в доверен сервиз

Общо взето говорите колкото да се намирате на приказки

п.с относно обещетенията аз съм доволен
- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Застраховката беше направена от предишния собственик. Как и защо не знам аз.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
dragozow написа:Застраховката беше направена от предишния собственик. Как и защо не знам аз.
ми като незнаеш защо коментираш?
Само ще те светна че кола с оценка 10000лв преди 2ч съм я направил с премия 510лв
Аман от разбирачи
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dragozow написа:Ако искаш смени компанията, ма да не съжаляваш после
Няма как да съжалява, аз също смених Армеец с ЛевИнс. Във втората компания познавам човек от мобилната група и той ми прави отстъпки. Новото каско ми е наполовина по-евтино от старото. При Армеец ми беше близо 800 лв, сега е 360-380 лв. Преди беше застрахована на 10 000 лв, сега на 6 000. И в двата случая няма да ми платят пълната щета ама защо да давам два пъти повече пари. Гражданската и тя ми е там. След две/три години ще си направя само против кражба и останалите пари ще бъдат за евентуални щети. Ако мислиш че някои плащат повече от други се лъжеш, взимай каквото ти дават и бягай.
Хубаво е, че ти е излязло по евтино.
На мен не ми е. ГО ми е 200лв
Но знам, че ако потрябва имам такава. Ти сигурен ли си, че можеш да се похвалиш със същото?
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
AmW написа:На мен не ми е. ГО ми е 200лв
Но знам, че ако потрябва имам такава. Ти сигурен ли си, че можеш да се похвалиш със същото?
Правя си гражданската, където ми е най-изгодно и приятно, пък не е моя работа да се интересувам каква е компанията и т.н., нали?

Имам легитимна пред закона полица, платил съм си и всико е ОК

Това е просто услуга, за която си плащаме и не е работа на клиента да проучва, прави ревизия и т.н.
Има си държава и органи, аз съм си чист пред закона.
Според мен всичко са спекулации на застрахователи и разни брокерчета. Не съм чул и видял осъден?!
Да не ни дотрябват де!

Отплеснахме се.
Йоански читав ремонт на описаното от теб е над 500лв (ти го знаеш де). А онзи колега, ако ще и цялата кола да боядиса за 200лв., но тежко на този, който купи кола от такъв тънкач

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
group® написа:AmW написа:
Колега, адски си прав, че ще му излезе 500 лева правенето! Защото има разлика от пребоядисфане от един бояджия до друг. Лично съм се обедил че и в София, дерат кожи откъм работата, но всеки си цени това което може да прави, ако може човек сам да си го направи е най евтино. Аз лично пребоядисах моята кочина за 300 лева, предни 2 калника задна 5-та врата, и долната част на задните 2 врати, говоря с боята. Но както и да е това не е темата...
п.п Относно до колегата пуснал темата, прочетох всичките мнения досега. Но явно няма да те огрее тия от Армеец да ти платят повече от тези пари. Просто нали и те трябва да гушнат някой лев... Личен пример ти давам от мой приятел който имаше пълно автокаско към тях. Значи на момчето му удариха колата, въперки че и тои беше виновен, бронята беше пострадала, и то не много. Доидоха на место снимаха, и след 1 месец му дадоха 250 лева. Момчето си пребоядиса и 2-те врати... Но като ми каза "АЗ имам човек в Армеец" ми стана ясно, че като нямам човек там, няма смисъл да си давам парите и то за авто каско..

Върни се в “ОФФ-Топик - други”