Съвет от адвокат и съвет от съфорумци, да я бракувам ли?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Re: Съвет от адвокат и съвет от съфорумци, да я бракувам ли?

Мнениеот Ivailo » Вто 27 апр 2010 9:41

Колкото хора - толкова мнения.
Само ти си знаеш колко ти е скъпа колата.
Сам си реши!

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Вто 27 апр 2010 11:25

kacarov_dupnitsa написа:
Колега, не е така аз ако тръгна да се сещам какво съм преживял и правил в мойта кола за 1 година mhihi , какво може да каже колегата които е прекара много повече време с неговата и т.н.

п.п. Ако имаш възможност да я подържаш, не я бракувай

Благодаря на всички колеги за мненията. То въпросът не е във възможността да я поддържам. Аз ако Мк2 не мога да поддържам по-добре да карам колело :Mr Green Fun Тя чуденката ми беше да се занимавам ли изобщо да я стягам, не иска много защото. И май ще я постегна и ще пробвам да си я прехвърля на мое име, за да може когато взема след време да разполагам и се разпореждам с нея, както реша. Междувременно хвърлих едно око из нета и като гледам какви пари се искат на разни изгнили коПторници и колко се искат на по-запазените, то по-добре както каза някой да си взема нещо доста по-ново, но няма да е сега явно момента.
Благодаря и специално на колегата Добрин за линка, който ми даде.

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Вто 27 апр 2010 16:04

IceHeart написа:Колега аз ако бях на твоето место, бих дал колата на части! Или в краен случай на вторични. Няма какво да се лъжем, старата кола си е стра... Изчакай 1 година цените на колите ще паднат още, вземи си една читава кола и си сфиркай!

На новите кво им е читаво ,че ги сглабат в корея или китай или? mhihi mhihi Джетката си е свежарка и ако ти е на сърце си я карай. Не слушай форумните разбирачи дето знаят един лаф за нови коли и ,че проблема по пътищата идвал едва ли не от старите коли mhihi Твой избор си е ,но не бих заменил вярната Джетка за няква нова пръчка дето ще се троши през 1 седмица. :не:

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Вто 27 апр 2010 16:25

Няма стари и нови коли - има такива в добро и такива в лошо състояние и вторите, съчетани с прости шофьори правят проблемите по пътищата. Колегата го писа съвсем ясно че варианта е да си смени колата с такава горе-долу от същите години, а не с новичка. Аз също имам една кола, която е стара и струва смешни пари, но я ценя именно заради месеците вложен труд и желание и макар и бавно и тегаво - продължавам с реставрацията.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”