Проблем със злопаметна котка - съвети?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Re: Проблем със злопаметна котка - севети

Мнениеот groznika » Нед 02 май 2010 16:03

Ако го опущиш ще почне да ти носи вкъщи бълхи, кърлежи, а може и болести...
Няма да знаеш къде се е пъхал и винаги това ще мислиш щом го видиш на кревата.

Мъжката котка е темпераментна. Определено се налага и се стреми да доминира в средата която обитава.
Както те посъветваха хората вече или кабелите или шут и далеч от къщата.

Иначе от твоята логика с прекаленото възпитание... кучето ми да ме беше изяло до сега от злопаметност :beat_butt2

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Нед 02 май 2010 16:05

Същия проблем реших по съветите на Васко и Санто. За гушата и на село...

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Нед 02 май 2010 16:46

Като гледам снимките - същия го имах - невероятно мил, обгрижван отвсякъде и непрекъснато....ама наистина нон-стоп... - майка ми още има белези от голямото хапане - последното де - после "за гушата и през прозореца"

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Нед 02 май 2010 16:55

Низо, за когото скоро имаше тема във форума, имаше мъжки сиамец на име Ленин, дзверо се опитваше да доминира из къщата и се правеше на воевода ..... Бих му два чимбера по топките ...и започна да слуша :!:

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Нед 02 май 2010 17:51

zdravko_dimitrov1986 написа:Според мен не е на сексуална основа.

Що си мислиш че топки се режат само когато иска да ви оножда mhihi ?

Явно му е дошло времето да озрява и в момента яко се помпа с тестостерон, който освен че повишава нагона, води и до психически промени ( и доста често до миризливи промени из жилището :beat_butt2 ). Ще видиш как след това ще омекне ( характерът му де :Mr Green Fun ) и как ще започна да расте на кила, до момента в който любимите му занимания ще бъдат да се*е, да яде и да спи.. точно както на всяка друга домашна котка :да:

Потребителски аватар
Speedy86
Автомобил: Audi A4 1.8 20V
Двигател: ADR 1996

Мнениеот Speedy86 » Нед 02 май 2010 17:56

Здравко хващай за гушата братко и през терасата,мани ги тия с "обичам котката" и "привързан съм към нея", бахти топката космата хвърляш я през прозореца,взимаш си малко коте и стискаш палци да не стане като тая :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Нед 02 май 2010 18:01

От личен опит - мъжките стават доста агресивни по време на размножителния период. Ако го кастрирате, ще стане по-кротък.

gti--
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gti-- » Нед 02 май 2010 19:33

Бате ако това ще те утеши .. имам 1 приятел неговата котка еее най голямия изрод от всички, не съм ходил в тях но са ми разказвали... че първо котката пика където поиска разбираш ли сяда на масата да яде, тя се качва и отива и се изпиква на хляба ии естествено се сещаш как мирише къщата но той си я търпи разбираш ли всичко е подпикала няма нещо което да не е........... просто няма аз ако бех директно вратлето,бравата вратата и айде адиос

Потребителски аватар
freestyler911
Автомобил: VW polo
Двигател: AEX 1996

Мнениеот freestyler911 » Нед 02 май 2010 20:53

gti-- написа:чак до убийството им вече прекалено как спиш спокойно незнам...

Ми спя си много спокойно. Две котки опаковах и трета не посмя да влезе. Ти осъзнаваш ли че това са същите котки които си ровят в казаните, да се разхождат унас .... не не. Чак да си цапам печката обаче няма да стане. Омаях ги с тръбата на прахосмукачката. Въобще не ме интересува че цял студентски град храни уличните кучета и котки.... мой приятел е разпорен от пъпа до врата , и то няколко пъти заради такива твари.Домашна котка обезпаразитена е едно. Улична съвсем друго!

За крадците е ясно. Аз в студентски град дори инструментите си не държа в стаята ...

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Нед 02 май 2010 22:11

Абе клъцни му топурдаците и ще мирися.. ако все още има проблеми, със сигурност ще се намери мераклия да вземе този красавец :)

gti--
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gti-- » Нед 02 май 2010 22:20

freestyler911 написа:
gti-- написа:чак до убийството им вече прекалено как спиш спокойно незнам...

Ми спя си много спокойно. Две котки опаковах и трета не посмя да влезе. Ти осъзнаваш ли че това са същите котки които си ровят в казаните, да се разхождат унас .... не не. Чак да си цапам печката обаче няма да стане. Омаях ги с тръбата на прахосмукачката. Въобще не ме интересува че цял студентски град храни уличните кучета и котки.... мой приятел е разпорен от пъпа до врата , и то няколко пъти заради такива твари.Домашна котка обезпаразитена е едно. Улична съвсем друго!

За крадците е ясно. Аз в студентски град дори инструментите си не държа в стаята ...

Скоро ще те застигне ръката на закона, като въведат поправката "Мима" ще си помислиш преди да го повториш,защото недай си Боже, някоя студентка те види и е няква състрадателна веднага ще те издаде...

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Нед 02 май 2010 22:25

Моя е същия (във Видин си е).. Като види баба ми или леля ми става звер. Те пък още от първия път като усетили по-специално отношение ги е хванало шубето към него и той го усеща и се озлобява още повече.
Ходят с дебели дрехи, с по няколко чифта анцузи вкъщи, ако не го качим на таванската.
Ветеринаря викаше "дай ше му ги клъцнем, даже и 2 стъклени ще му сложа, да не му падне самочувствието mhihi ", ама аз така и не се навих...
Но и аз съм чувал, че като ги клъцнат става по-голяма мърда и от програмист в офиса, съответно дебелее, абе гарфийлд гледал ли си mhihi
Котките са МНОГО своенравни, не можеш да го дресираш това току така...
Режи му производителите на тестостерон и му се радвай как ти си знаеш.

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Нед 02 май 2010 22:35

моя беше същия, като му резнахме рипалото и нема нападаници. Е не точно нема но не е озлобен, ами си играе

Потребителски аватар
freestyler911
Автомобил: VW polo
Двигател: AEX 1996

Мнениеот freestyler911 » Пон 03 май 2010 6:57

gti-- написа:Скоро ще те застигне ръката на закона, като въведат поправката "Мима" ще си помислиш преди да го повториш,защото недай си Боже, някоя студентка те види и е няква състрадателна веднага ще те издаде...

Не не , това се случи еднократно. А и аз се преместих, сега съм на 8 етаж, и тука няма как да влезе котка през балкона. Не съм рецидивист mhihi

Тука най-много да влязат апаши през тавана, ама аз си имам и по-големи ЧЕРНИ найлонови пликчета death mhihi

Потребителски аватар
zdravko_dimitrov1986
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_dimitrov1986 » Пон 03 май 2010 8:13

ISRalien написа:Моя е същия (във Видин си е).. Като види баба ми или леля ми става звер. Те пък още от първия път като усетили по-специално отношение ги е хванало шубето към него и той го усеща и се озлобява още повече.
Ходят с дебели дрехи, с по няколко чифта анцузи вкъщи, ако не го качим на таванската.
Ветеринаря викаше "дай ше му ги клъцнем, даже и 2 стъклени ще му сложа, да не му падне самочувствието mhihi ", ама аз така и не се навих...
Но и аз съм чувал, че като ги клъцнат става по-голяма мърда и от програмист в офиса, съответно дебелее, абе гарфийлд гледал ли си mhihi
Котките са МНОГО своенравни, не можеш да го дресираш това току така...
Режи му производителите на тестостерон и му се радвай как ти си знаеш.

Почти същото е и при мен. бабата още първият път като я драсна леко и тя се разфуча и той е запомнил. Тя е с разширени вени на крката и като я дарува сериозно доста време ни отне да спрем кръвта. От тогава мина почки година, а белрезите все още са червени и пресни.
Навивам баща ми да си остане малко по софия още няколко дни да се успокои атмосферата. Днеска конс. с ветеринар и, ако каже следобед на хоперационната.
как ще го мъкнеме до ветеринаря просто не ми се мисли.
Поздрави.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”