Специални благодарности на колегата "npu3pak"

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
escrime
Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
Двигател: OM642

Re: Специални благодарности на колегата "npu3pak"

Мнениеот escrime » Нед 09 май 2010 21:41

БРАВО на npu3pak! :bowdown :да:

Аз също минах покрай инцидента, но бързах адски да прибера майка ми... Видях, че удара е лек и има форумен колега. Момчетата се суетяха около колите, полицаите изглеждаха спокойни, нямаше линейки и реших да не спирам.

Всичко гот. Имам, обаче, един въпрос към колегата murder...

Колега, ти ли засече таксито, или то теб?! Защото в първото ти мнение пише нещо, което според мен не е истина... :roll:

Потребителски аватар
murder
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот murder » Пон 10 май 2010 9:35

Това, което съм казал е вярно. От негова страна никаква реакция. А за това, че аз съм виновен е така, но никъде не съм го споменавал писменно тук нали :wink:

Потребителски аватар
escrime

Мнениеот escrime » Пон 10 май 2010 10:28

:да:

Питах защото много хора взеха да го проспиват тоя стоп (а и не само него, за съжаление) и се правят на ударени като почна да им свиря, мигам и ръкомахам. Като се прибирам към Шумен всеки път ми се случва поне по веднъж да съм на път да събера някого на точно това място.

Виждам, че си от Варна и не познаваш града. Случват се изцепки. Важното е, че няма ударени хора... колите се правят.

Използвам темата на колегата за да помоля още веднъж за внимание по улиците. Едно такова неразчетено излизане на стоп може да струва много, много скъпо... Преди ден брах страх с една безсмъртна мацка... разминах я на много малко. :horror:

Потребителски аватар
npu3pak
Автомобил: VW Passat B6 4Motion
Двигател:

Мнениеот npu3pak » Пон 10 май 2010 20:36

OFF:Малко се отклонявам от темата, но не можах да се сдържа без да коментирам!

Колега, каквото станало - станало. Добре че не си спрял, сигурно щеше да четеш лекция на колегата как се кара??

А след тези думи оставам без коментар.
Като се прибирам към Шумен всеки път ми се случва поне по веднъж да съм на път да събера някого на точно това място.
:shock :shock :shock
Сам не се ли пазиш, няма кой да те опази. Не си мисли, че като си на път с предимство няма кой да ти изкочи!

Потребителски аватар
escrime

Мнениеот escrime » Вто 11 май 2010 9:14

npu3pak, браво, че си спрял. Браво, че защитаваш колегата. Адмирирам всичко това не на 100%, а на 1000%. :bowdown :да:

Никого не съдя.
Нямам желание и никого да поучавам.
Ако бях спрял последното, което щях да направя е да давам акъл, но ти си направи такова заключение без да се познаваме.
Защо ме съдиш по коментар, който изобщо не беше с цел заяждане?!
Чети какво съм написал.

escrime написа:Виждам, че си от Варна и не познаваш града. Случват се изцепки. Важното е, че няма ударени хора... колите се правят.

Моля само малко да се оглеждат и внимават всички. Безгрешни няма (камо ли да твръдя нещо за себе си) и това е пределно ясно!

П.П.: От какво да се пазя, колега, че нещо не те разбрах?! Правилата са за баламите ли?! Ти караш ли без да ти пука по стопове и светофари?! Аз внимавам предостатъчно и се старая винаги да се пазя. Защо търсиш оправдание на чуждото невнимание в моя коментар? Лично ли те засегнах?

П.П.2: Наистина, ама наистина, не търся с кого да се заям. С удоволствие бих почерпил по бира в Шумен, личи че сте точни момчета! :beer

Потребителски аватар
murder
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот murder » Вто 11 май 2010 14:36

Карам нон-стоп вече 4та година и от както имам книжка, никога не ми се е случвало такова нещо. Винаги съм много внимателен, очите ми не са на 4 ами на много повече и супер много ситуации съм избягвал заради други, но на всеки може да се случи, няма безгрешни. Важното е, че всичко мина леко. Всеки ден гледаме много много по-жестоки работи.
Ако ние не си помагаме, няма кой да ни помогне в такива ситуации, а и не само ;)
Живи и здрави :да:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”