възражение за акт за превишена скорот

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
stanev11
Автомобил:
Двигател:

Re: възражение за акт за превишена скорот

Мнениеот stanev11 » Нед 09 май 2010 15:26

намираш някой познат или приятел който има книжка,но не управлява автомобил и той на твое място взима твоята отговорност,след това му плащаш акта и някой лев отгоре за услугата :drunk и си имай едно на ум като караш.

Снимковия материал не се използва за доказателство при заснемане на лицата в автомобила,а само за автомобила с който е извършено нарушението.

И най-важното ,спазвайте правилата за движение по пътищата ,за да няма такива теми.

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 09 май 2010 15:39

stanev11 написа:намираш някой познат или приятел който има книжка,но не управлява автомобил и той на твое място взима твоята отговорност,след това му плащаш акта и някой лев отгоре за услугата :drunk и си имай едно на ум като караш.

Снимковия материал не се използва за доказателство при заснемане на лицата в автомобила,а само за автомобила с който е извършено нарушението.

И най-важното ,спазвайте правилата за движение по пътищата ,за да няма такива теми.

Колега не че се заяждам, но ти би ли си дал шофьорската книжка на твой приятел? защото той е карал с превишена скорост, а да не дава господ може и човек да е убил! Не говорете така, много малко хора биха направили такова нещо в това време в което живеем, все пак една шофьорска книжка струва 1000 лева! Мечешка услуга никой не прави в днешно време!
И от каде си сигурен че камерата която е снимала не е снимала човекът който е карал колата? Давам прост пример, Пътувахме със чучо ми от Искапния посока България и на излизане превишихме скороста и ни снимаха това беше 2:23Ч вечерта Испанско време! Карахме си така и когато дойде глобата на чичо ми, той е жител в Испания, и дойде снимка, когато ми я показа на снимката даже се виждаше дали си се избръснал :012:
Така че колегата по-добре да отиде в кат и да си плати глобата, ако евентоално глобата не е писана на фирмата! Тогава няма начин да не го сънкционират от заплатата!

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Нед 09 май 2010 16:21

IceHeart, не четеш внимателно, какви убийства, какви книжки по 1000лв ... драматизираш, сякаш някой го изпращат на доживотна каторга. Испанският пример не е уместен.
Към автора - който ходи да получи акта да не пише самопризнания и да иска да види снимката! Мен ме караха да пиша, че съм карал еди коя си кола еди къде си ... ама тогава изобщо не помислих, че не съм длъжен да признавам каквото и да е. :mrgreen:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”