Pichaga написа:да, възстановяват се
И аз така знам!
Pichaga написа:да, възстановяват се
radi_nrj написа:Възстановят само ако всичко е платено. Ако имаш само един акт от преди 5 години за 10лв неплатен не печелиш!
Tyan написа:radi_nrj написа:Възстановят само ако всичко е платено. Ако имаш само един акт от преди 5 години за 10лв неплатен не печелиш!
няма такова нещо.....
половината народ във форума говорят от стремеж колкото да напишат нещо ....... като не знаете що говорите...... две години без нарушение за което се отнемат контролни точки и е възстановяваш на макс.... гугъл хора
ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА КОНТРОЛНИТЕ ТОЧКИ: Контролните точки могат да се възстановяват в следните случаи:
1. Ако водач на МПС в продължение на две години не допусне някое от нарушенията, за които е предвидено отнемане на точки, точките му се възстановяват до първоначалния максимален размер.
2. При преминаване на допълнително обучение се възстановява до определен брой точки (13), но не повече от 1 път за 1 календарна година, като с това не се надвишава размерът на максималния брой контролни точки.
3. След успешно полагане на изпит за придобиване на правоспособност от водач на, на когото са отнети всички контролни точки , точките му се възстановяват до първоначалния размер.
Съмнителният написа:Кога се смятат двете години - от последния акт или фиш?
Winner25 написа:Две години от датата на акта или на наказателното постановление
radi_nrj написа:Tyan написа:radi_nrj написа:Възстановят само ако всичко е платено. Ако имаш само един акт от преди 5 години за 10лв неплатен не печелиш!
няма такова нещо.....
половината народ във форума говорят от стремеж колкото да напишат нещо ....... като не знаете що говорите...... две години без нарушение за което се отнемат контролни точки и е възстановяваш на макс.... гугъл хора
ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА КОНТРОЛНИТЕ ТОЧКИ: Контролните точки могат да се възстановяват в следните случаи:
1. Ако водач на МПС в продължение на две години не допусне някое от нарушенията, за които е предвидено отнемане на точки, точките му се възстановяват до първоначалния максимален размер.
2. При преминаване на допълнително обучение се възстановява до определен брой точки (13), но не повече от 1 път за 1 календарна година, като с това не се надвишава размерът на максималния брой контролни точки.
3. След успешно полагане на изпит за придобиване на правоспособност от водач на, на когото са отнети всички контролни точки , точките му се възстановяват до първоначалния размер.
Това ми го каза служител на кат.
titi7707 написа:а мойте точки защо не са възстановени като минаха три години от последния акт който ми писаха!и не дължа пари на която и да е държавна институция!
в Плевен със сигурност трябва да отидеш на място да си подадеш молба и тогава ти ги връщат!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 48 госта