Настина ли тук цената на човешкият живот е толкова девалвирала!!!
Колеги, това е дете, не дай боже, можеше да е вашето. Тогава??? Помислете малко.

Година затвор заради разкъсано от кучета дете...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
Re: Година затвор заради разкъсано от кучета дете...
Системата е хризантема, синджиро си иде - козата я нема. Докато сме така, и нито дъжавати ни ще е ДЪРЖАВА, нито народа - НАРОД. Българинът разбира само от ДЕБЕЛИЯ край на тоягата.
Като иска да гледа двайсет песа, нека им осигури първо безопасни условия за нея и за околните. А не да им подхвърля каквото остане от масата, а като не им стига да си намират сами. Интересно да видим как ще се развие случая. Според мен би трябвало да има бърза процедура при такива ясни обстоятелства...
п.п. Хамериканците оценяват човешки живот на 1 000 000 $ за справка. Може да не е съвсем актуално, но това съм чел някъде преди време...
Като иска да гледа двайсет песа, нека им осигури първо безопасни условия за нея и за околните. А не да им подхвърля каквото остане от масата, а като не им стига да си намират сами. Интересно да видим как ще се развие случая. Според мен би трябвало да има бърза процедура при такива ясни обстоятелства...
п.п. Хамериканците оценяват човешки живот на 1 000 000 $ за справка. Може да не е съвсем актуално, но това съм чел някъде преди време...
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Блажени сме невежите, които не гледаме телевизия...
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
тая не беше ли оная мърла дето имаше 20 и кусур кучета 

- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
hooligans написа:тая не беше ли оная мърла дето имаше 20 и кусур кучета
aхам. Ама не били нейни

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
scuba написа:hooligans написа:тая не беше ли оная мърла дето имаше 20 и кусур кучета
aхам. Ама не били нейни
тая заслужава по година за всяко куче , кво я оневинявате.
(визирам няколко човека)
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
hooligans написа:тая заслужава по година за всяко куче , кво я оневинявате.
(визирам няколко човека)
Заслужава да държиш кучетата 20 дена гладни и после да я пуснеш при тях. Да я видя колко обича кучета
- digo_pl
- Автомобил: omega V6
- Двигател:
- Контакти:
Не искам да се заяждам с никого, но: http://www.novinar.net/news/3000-umirat ... 2OQ==.html
http://www.btv.bg/news/bulgaria/zakonir ... darvo.html
http://news.ibox.bg/news/id_1309925670
http://news.ibox.bg/news/id_883989105
за съжаление не можах да намеря за ухапани от куче!
Не умаловажавам трагедията! Всеки трябва да си понася последствитята от действията или бездействията си!
По начало не съм съгласен с начинът на изразяване на ДАСКАЛА, по отношение на кучетата! Все пак те са просто животни, както и ние! Разликата е в това, че те действат според природата си... предполагам няма да кажеш нещо лошо за природата пък сега?!?! Можеш да поробваш да се караш и на змиите или пчелите, който също избиват не малък брой хора годишно... и всъщност като се замислим и съпоставим и/или разграничим смъртните случай на такива, които са причинени от човешка намеса или ръка и съберем всички смъртни случай причинени от животни ще получим едно доста голямо не равнопоставяне в полза на човешката ръка! В случея единственият виновник е собственичката на животните, а не самите животни!
Кучетата генетично са предразположени към любов към хората, тъй като ние си съжителстваме с тях вече хилядолетия, научили сме ги на емиции, на любов един към друг! Ние и по между си си съжителстваме хилядолетия, ама изроди - много повече !!!
http://www.btv.bg/news/bulgaria/zakonir ... darvo.html
http://news.ibox.bg/news/id_1309925670
http://news.ibox.bg/news/id_883989105
за съжаление не можах да намеря за ухапани от куче!
Не умаловажавам трагедията! Всеки трябва да си понася последствитята от действията или бездействията си!
По начало не съм съгласен с начинът на изразяване на ДАСКАЛА, по отношение на кучетата! Все пак те са просто животни, както и ние! Разликата е в това, че те действат според природата си... предполагам няма да кажеш нещо лошо за природата пък сега?!?! Можеш да поробваш да се караш и на змиите или пчелите, който също избиват не малък брой хора годишно... и всъщност като се замислим и съпоставим и/или разграничим смъртните случай на такива, които са причинени от човешка намеса или ръка и съберем всички смъртни случай причинени от животни ще получим едно доста голямо не равнопоставяне в полза на човешката ръка! В случея единственият виновник е собственичката на животните, а не самите животни!
Кучетата генетично са предразположени към любов към хората, тъй като ние си съжителстваме с тях вече хилядолетия, научили сме ги на емиции, на любов един към друг! Ние и по между си си съжителстваме хилядолетия, ама изроди - много повече !!!
digo_pl написа:По начало не съм съгласен с начинът на изразяване на ДАСКАЛА, по отношение на кучетата! Все пак те са просто животни, както и ние! Разликата е в това, че те действат според природата си... предполагам няма да кажеш нещо лошо за природата пък сега?!?! Можеш да поробваш да се караш и на змиите или пчелите, който също избиват не малък брой хора годишно... и всъщност като се замислим и съпоставим и/или разграничим смъртните случай на такива, които са причинени от човешка намеса или ръка и съберем всички смъртни случай причинени от животни ще получим едно доста голямо не равнопоставяне в полза на човешката ръка! В случея единственият виновник е собственичката на животните, а не самите животни!
Приятелче,ше ти отговоря на всяко твое изречение

Нямам нищо против кучетата,котките,мишките,хората,а към тяхното НЕНОРМАЛНО поведение!
Ние не сме животни,а сме хора!
Разликата е огромна,не само в природата!
Не замесвай змиите и пчелите,защото те не се отглеждат/възпитават масово от хора,а са сред природата и действат както им изнася!
И ако съберем смъртните случаи помисли пак дали човека или животното убива по-често за да се храни?
В случая е виновно животното,че е разкъсало детето,неговата стопанка е на второ място,че не е успяла да го овладее ТОВА ГОВЕДО!
Кучето генетично е предразположено да се спасява както може в неговия кучешки живот!
Някои само ги учат на любов,други на злоба!
Та общо взето добър защитник се явяваш на животните,но това детенце няма нищо общо с едно куче!
Надявам се оценявате повече един човешки живот от един кучешки?
- digo_pl
- Автомобил: omega V6
- Двигател:
- Контакти:
Даскала™ написа:....Надявам се оценявате повече един човешки живот от един кучешки?
Трябва да съм или най-големия изрод или психично болен за да поставя кучешкия пред човешкия живот! Аз съм ядосан заради случилото се не по малко от Вас... просто изложих още едно мнение!
- embi4a
- Автомобил:
- Двигател:
Собственика на кучето е виновен, а не самото животно. Общината и държавата също са виновни, защото не следят за спазването на закона. Ако държавата така ревностно съблюдаваше за спазването на законите, както търси да събира данъци щяхме да сме най-добрата страна за живот. А колко бездомни кучета има по улиците не е истина. То се получава някаква изродска ситуация - бездомно куче те ухапе ама ако го набиеш отиваш в панделата щото не се отнасяш с него хуманно. Тук трябва да приемат закон за спазване на законите!!!
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Точно държавата или по точно малоумните депутати ин техните още по-малоумни закони дето са направени да се тълкуват по 3-4 начина са причината. законите депутатите си ги правят да са удобни з атях.
Имам пример - блок висок 9 етажа с няколко входа. От 1я вход малоумници хранят бездомни кучета , а те са около 10 . Има и 1 женска дето уж е кастрирана н, а сега има към 8- 10 кученца. Във входа има м-н за хранителни стоки на 1 я етаж и хранеха помиярите . От месец някъде са нови собственици и гонят кучетата , нои те пак се събират пред стълбището. Кучката лае на умряло на всеки и останалите налитат.
Много пъти ми се е налогало да раздавам ритници и преки удари с камъни за да не ми налитат или да налетят на кокера / водя го само на повод/ .
Из града на много места има пшомияри хранени от "добри "хора - спат в кашони и налитат като бесни .
Стигнал съм до убеждението , че умъртвяването е най- добрата переспектива.
Имам пример - блок висок 9 етажа с няколко входа. От 1я вход малоумници хранят бездомни кучета , а те са около 10 . Има и 1 женска дето уж е кастрирана н, а сега има към 8- 10 кученца. Във входа има м-н за хранителни стоки на 1 я етаж и хранеха помиярите . От месец някъде са нови собственици и гонят кучетата , нои те пак се събират пред стълбището. Кучката лае на умряло на всеки и останалите налитат.
Много пъти ми се е налогало да раздавам ритници и преки удари с камъни за да не ми налитат или да налетят на кокера / водя го само на повод/ .
Из града на много места има пшомияри хранени от "добри "хора - спат в кашони и налитат като бесни .
Стигнал съм до убеждението , че умъртвяването е най- добрата переспектива.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”