Булгаристан агайн

lion_heart002 написа:Точно поради тези глупости може и да ни изритат и от евросъюза,сигурен съм и че за това си има определени начини!Моето лично мнение е,че не сме достойни да сме негови членове,най-вероятно и никога няма да бъдем!
lion_heart002 написа:Точно поради тези глупости може и да ни изритат и от евросъюза,сигурен съм и че за това си има определени начини!Моето лично мнение е,че не сме достойни да сме негови членове,най-вероятно и никога няма да бъдем!
rosy написа:И в други държави режима на пушене е либерален, стига с това плашило ЕС
Layer написа:lion_heart002 написа:Точно поради тези глупости може и да ни изритат и от евросъюза,сигурен съм и че за това си има определени начини!Моето лично мнение е,че не сме достойни да сме негови членове,най-вероятно и никога няма да бъдем!
аз пък смятам ,че те не са достойни.
за какво не сме достойни, да станем техни роби и само да ни налагат глоби.
theultimate написа:Забраната за пушене на обществени места беше безумие. Би трябвало да има такава забрана за заведения без климатизация. Сега е по преценка на собственика, а няма толко тъп човек да изгони клиентите пушачи.
lion_heart002 написа:Ако си бил извън бг малко(европа,америка)-ще ме разбереш-ама явно не си...Заслужаваме много повече повече да ни санкционират,само дето се опитват от неандерталеца човек да направят...ама няма да стане...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 55 госта