Приютът на Отец Иван!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Приютът на Отец Иван!

Мнениеот scuba » Пет 21 май 2010 14:59

assd написа:има много противоречиви мнения за тоя отец. повечето казват че е мошеник и прибира много пари
разбира се никой не е доказал, но никой не е и опровергал. може да се разровите в нета

ФАКТ: до 1987 е бил майор от ДС.
ФАКТ: даже и да прибира средства (сина му кара БМВ 825 и златото му е като на коледна елха), поне ОТДЕЛЯ много пари за децата в дома!

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Пет 21 май 2010 15:02

assd написа:има много противоречиви мнения за тоя отец. повечето казват че е мошеник и прибира много пари
разбира се никой не е доказал, но никой не е и опровергал. може да се разровите в нета

Колега, според теб той с какво се храни? Нали и той трябва да има някакво благо от цялата тази работа! Сега не го защитавам, но искам да кажа че всеки си гледа неговият интерес, ние в тоя случай гледаме интереса да горките деца, който няма кой да ги приюти и ще останат на произвола на съдбата! Само не ми е ясно що за държава сме! Винаги гледаме да съборим нещо, защо не се намери някой да направи нещо, ами все гледат да опустошът нещо, толкова ли е геройско..... Язък че Левски си е жертвал живота за такъв народ death

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пет 21 май 2010 15:03

ААааа,как за народа бре.За собственото благо е било mhihi

Потребителски аватар
freestyler911
Автомобил: VW polo
Двигател: AEX 1996

Мнениеот freestyler911 » Пет 21 май 2010 17:22

Аз лично съм продал доста машини на отеца. Както и някои мои колеги са ходили в приюта да монтират разни сондажни помпи, генератори и т.н.

Незнам какъв е и какъв е бил, но е ЧОВЕК. Има доста средства, не е стиснат , харчи за децата , това е добре! Купува винаги скъпи неща, но не за да си направи вила в драгалевци а за да помогне! Лоша дума за човека немога да кажа. Понякога идва гледа, нищо не купува, казва че за момента няма възможност, но когато има купува най доброто за дома!

Аз лично съм за! Отеца е добър човек и прави добро! Не го съдете! Колко хора с неговите възможности и по богати правят проблем за 2 лева ....

Потребителски аватар
vwfena
Автомобил: VW passat
Двигател: PB 1991
Контакти:

Мнениеот vwfena » Пет 21 май 2010 20:29

Доста как да го кажа маниполативно е представена информацията в медиите. Познавам и двете страни и имам някакви наблюдения и мога да кажа, че това с бутането на приюта е нещо като сензация, която се търси от медиите. Проверките бяха инициирани от МВР и ДНСК тъй като в момента приюта не е регистриран никъде и няма почти никакви документи за него. Целта на проверката не беше за бутане на приюта, а да се видим безопасен ли е за живеещите там и да се направят предписания какво точно да се направи за да стане той безопасен и да се узакони. Според мен много се преувеличиха нещата за да има някава сензация и да има с какво да се запълни сутрешния блок на БТВ няколко дни.
А това до колко и как харчи парите не мога да кажа нищо важното е, че прави нещо добро с тях. Единствената му грешка поне според мен е, че не си е изготвял документите на време.
Според мен не трябва да се съдят и двете страни.

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Пет 21 май 2010 20:43

Утре се прибира Батман от Рим и ще оправи нещата.Егати смешната държава не стига че им върши тяхната работа отеца па и недоволни.Тези деца ако са на улицата едва ли са в безопасност.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пет 21 май 2010 20:52

vwfena написа:Доста как да го кажа маниполативно е представена информацията в медиите. Познавам и двете страни и имам някакви наблюдения и мога да кажа, че това с бутането на приюта е нещо като сензация, която се търси от медиите. Проверките бяха инициирани от МВР и ДНСК тъй като в момента приюта не е регистриран никъде и няма почти никакви документи за него. Целта на проверката не беше за бутане на приюта, а да се видим безопасен ли е за живеещите там и да се направят предписания какво точно да се направи за да стане той безопасен и да се узакони. Според мен много се преувеличиха нещата за да има някава сензация и да има с какво да се запълни сутрешния блок на БТВ няколко дни.
А това до колко и как харчи парите не мога да кажа нищо важното е, че прави нещо добро с тях. Единствената му грешка поне според мен е, че не си е изготвял документите на време.
Според мен не трябва да се съдят и двете страни.

Ето едно добро, обосновано и напълно логично мнение.
И аз така си мислих..
За всички говорят, че са мошенници, но и от това сигурно имат изгода някои хора...

Петър Петров
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Петър Петров » Съб 22 май 2010 0:18

Сичкото дето отеца го прави е добре, ама що синчето му не кара като мен тройка пасат, ами има пари за каране и правене на некво тузарсто БМВ, а! Що пък треа да казваме, че може и по-зле, а не, че можеше и по-добре, що треа бат Бойко, дето си е бая тъп, да ми казва че сме цаъфнали и оня педерасин икономиоческия усро да ни казва да затегаме коланите, при положение че ние на коланите повече дупки немаме :banghead: :banghead: :banghead:
А от къв зор треа на циганите да им плащаме за децата дето правят?!??!???? И после да ми казват, че били малцинство и като му кажеш "циганин" било дискриминация? Циганското дете има предимство пред моето, щото е от малцинство, за що - щото не плаща данъци като мен, щото краде и пак щото е от малцинството го пускат?!? До кога няма да има за мен щото треа да има за цръните?!?

Върни се в “ОФФ-Топик - други”