Издирвам червен голф 3 комби, който ме удари току що
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
Re: Издирвам червен голф 3 комби, който ме удари току що
щом си видял номера, звънкай в КАТ, да си го търсят, както колегите са ти казали
- Rad3v
- Автомобил: Vw Golf 4 TDI
- Двигател: ARL 2000g
- Контакти:
Колега в кой квартал става това ?
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, отивай колкото се може по-бързо в полицията, ще го намерят! Както се казва за кокошка няма прошка!
- jijibs
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Издирвам червен голф 3 комби, който ме усурка току що
Bubetooo написа:Не че нещо против темата или колегата,ама като напишеш въпросната дума "усурка" в чичко гугъл първото нещо,което излиза е темата от форума...![]()
А иначе..."усурка - непозната дума" това казва речника
Успех с намирането на виновника,дано си получи заслуженото
Пише с "о" - "Осурка". Звъня ли им на органите? Дано си запомнил правилно номера!
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Издирвам червен голф 3 комби, който ме усурка току що
jijibs написа:Bubetooo написа:Не че нещо против темата или колегата,ама като напишеш въпросната дума "усурка" в чичко гугъл първото нещо,което излиза е темата от форума...![]()
А иначе..."усурка - непозната дума" това казва речника
Успех с намирането на виновника,дано си получи заслуженото
Пише с "о" - "Осурка". Звъня ли им на органите? Дано си запомнил правилно номера!
Така вече излизат много

http://www.google.bg/search?rlz=1C1SKPC ... 0%BA%D0%B0
- Re5Pec7
- Автомобил: Passat B5 V6
- Двигател: AQD
Трябва да върнете старото заглавие на темата

- Rad3v
- Автомобил: Vw Golf 4 TDI
- Двигател: ARL 2000g
- Контакти:
Rad3v написа:Колега в кой квартал става това ?
Да знаем поне къде да се оглеждаме ?
Благодаря за отзивите. Аз имам каско и повиках мобилната група на булстрад и утре ще заведа щетата. За кат не се сетих да ви кажа честно - все пак вече бях на една салата. И незнам човек употребил алкохол може да предяви претенции, че са го ударили, но няма значение - от булстрад ще оправят щетата. А за тоя лауреат с голфа ме издразни, че се изнесе по терлици вместо да поеме последствията за действията си. Аз рано или късно ще го мерна на пътя... Просто с вас имам по-голям шанс да го намеря.
Става дума за централната част на Варна.
А иначе за о/усурка - по-точна дума няма, защото изкривено почти няма. Незнам как го е постигнал е за пребоядисване са: задна броня, заден калник, предна врата + дръжката, преден калник + надрано по предната джанта, като се има в предвид, че колата е 3-врата и изцяло е паркирана на тротоара.
А ако сега извикам кат дали е вече късно и ще има ли проблем, че съм паркирал на целия тротоар?
Става дума за централната част на Варна.
А иначе за о/усурка - по-точна дума няма, защото изкривено почти няма. Незнам как го е постигнал е за пребоядисване са: задна броня, заден калник, предна врата + дръжката, преден калник + надрано по предната джанта, като се има в предвид, че колата е 3-врата и изцяло е паркирана на тротоара.
А ако сега извикам кат дали е вече късно и ще има ли проблем, че съм паркирал на целия тротоар?
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Щом ти е надрал колата от край до, край значи е бил и той на няколко салатки и за това е офейкал.
- stan4o_mc
- Автомобил:
- Двигател:
Естествено, че ще викаш кат! Такъв е реда, а и бачкат, намират хората. Както каза колегата по-горе - имайте вяра в институциите 
Успех!

Успех!
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Нищо не каза,какво стана ?
По видински да питам "Обадили го у милицията, тоа айдук"
, ако не си иди в кат и им кажи какво е станало и ако се заядат че е минало повечко време от тогава, незнам какво ще правиш... но иначе ще го намерят.

-
- Автомобил:
- Двигател:
колеги слезте на земята.....в софийския мол пред камерите удрят на приятел реното...та казвам ви върви го търси.....
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Абе стига глупости камери мамери,приятел днес ми разказа какво му се е случило,някакъв го ударил,бил кадровак (наемен войник) и си тръгнал,вярно била само драскотинка върху неговата Хонда сивик,но защо да е така,а той със Сеат толедо,отишъл при него,не искал да излиза от казармата,обадил се на военна полиция,те го изкарали и му казал 80 лв за щетата,като му казали 50 от сервиза,все пак,по добре е 80 от колкото да се обади на КАТ,според мен.Ония се дърпал,не искал да му ги дава,чак го питал ти познаваш ли парите
е нали този същия ако ми одере бебчето не му мърдат 3 месеца в гипсово корито.Та с военна полиция дал 80 лв,като моя приятел,все пак се оказал човек и не извикал КАТ и да каже,че тоя малоумник е избягал от ПТП по негова вина,защото тогава мижавата му заплатка за поне година щеше да отиде в дебрите на държавната администрация.
Всичко е до това да си отстояваш правата,държиш ли си на твоето и сигурен ли си,че си прав,явно става.

Всичко е до това да си отстояваш правата,държиш ли си на твоето и сигурен ли си,че си прав,явно става.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”