Болен мозък....

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
MK2
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот MK2 » Пет 02 юни 2006 17:34

На мен също ми откраднаха капачките.А някой от съседите в блока редовно краде крушките на входа.Без коментар!

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Пет 02 юни 2006 17:49

Kozunak написа:хехехеех.... :wink: да не си се напил и да си си харесал същия голф като твоя на паркинга.

ПП бате кво да ти кажа.Бъргария.жалко е че навръх 2 юни се налага да използвам името на родината в такъв контекст амааа то си е нарицателно вече за такива случки :oops:

Абе все повече ми се струва, че България като такава не е виновна с нищо, горката... ние хората сме гадни, тъпи, прости и крадливи :( Ако тука бяха швейцарците съвсем по друг начин щяха да се развиват нещата. Хората са гадни и пръсти - нали всеки ден ставаме свидетели на тая огромна тъпотия, злоба и крадливост... Някой ако изчисти улицата, веднага ще се нмерят други двама да изпонацапат просто ей така, за спорта, както се казва. Ако си си купил нови тасове, все ще се намери някой да ти гепи поне единия... айде, ако са и четирите - да, ама да ти откраднат единия... дето струва 5 лева. То това си е направо спорт за тях, начин да си прекарат добре времето - това, че са гепили нещо им дава огромно удовлетворение... скапани клептомани :evil:

Потребителски аватар
Kaizer Soze
Monseigneur
Автомобил: Dacia Sandero Stepway
Двигател: 2017
Контакти:

Мнениеот Kaizer Soze » Пет 02 юни 2006 18:14

Ото - тоя е луд, но щом ти е оставил поне някакви капачки, ако го хванеш можеш да го биеш внимателно, почти поучително:)))) :lol:

Потребителски аватар
тръба
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот тръба » Пет 02 юни 2006 19:07

Върни се в “ОФФ-Топик - други”