Какво става с децата на БГ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Пон 05 юни 2006 14:09

жалка история....

ПП тоя по едно време прави нещо достойно да засенчи стойките в матрицата! :roll:

Последна промяна от Kozunak на Пон 05 юни 2006 14:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Пон 05 юни 2006 14:10

turtey написа:що бре?
проблемът не е в наркоманчетата - те самчки ще се оправят след неколко годинки 2 метра по-ниско
истинските виновници дори не са тези дето им продават дрогата
виновни са съответните органи дето вместо да правят нещо са се фанали за органа ...

...за арена.бг са се хванали mhihi :?

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Пон 05 юни 2006 14:12

чудя се, така както е друсан, ако ми се изрепче на мен какво ще стане. Той едвам си седи на краката, тръгнал на бой да налита. Ще му натроша манерката, като порцеланова.

Потребителски аватар
Kaizer Soze
Monseigneur
Автомобил: Dacia Sandero Stepway
Двигател: 2017
Контакти:

Мнениеот Kaizer Soze » Пон 05 юни 2006 14:13

Pichagа написа:въпроса беше за наркоманчетата, които посред бял ден се разхождат по Софияь, сред майки с деца
въпроса беше за реакцията на обществото-все едно нищо не е станало, баси дебелокожите тъпанали сме станали, щом не е с нас нищо не е станало :twisted:

Обществото ли трябва да върши работата на полицията?!! Айде стига с това общество бе, да не би да няма наркомани в Европа, просто там полицията си върши работата.
Едно време също я вършеше, из Конювица се разхождаше конна полиция по двойки и нямаше престъпност.
Обществото това, обществото онова - е като говорим какво се случва?! Крайно време е всеки да си свърши работата и наркоманите поне няма да са на видно място....а че ще ги има винаги е очевидно. :twisted:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 05 юни 2006 14:16

айде да чакаме полицията сега...мани я полицията за момент....аз говоря за друго, че полицаите не са свет е ясно, говоря за обществено съзнание, да не търпим такива боклуци наяве, друг е въпроса защо ги има и колко са виновни родителите...
мисълта ми беше за характерната реакция на хората...и липсата на такава, дебелокожи ....пигс

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Пон 05 юни 2006 14:23

scuba написа:чудя се, така както е друсан, ако ми се изрепче на мен какво ще стане. Той едвам си седи на краката, тръгнал на бой да налита. Ще му натроша манерката, като порцеланова.

същия случай...ми се случи на мен когато бях 12 клас и 5 надрусани биячи от 9 клас напсуваха приятел и мен щото ни искаха цигари пък ние не пушим и съвсем нормално им казахме че не употребяваме ние цигари и тия ни теглиха по една майна.резултата след 10 минути беше един клас 9-класници лежащи на пода в класната стая и момичета пищящи пред класната стая.само че знаете ли къде е проблема.че ти отиваш и му разправяш пикльо така и така земи се в ръце и се извини а той ни гледа двама и ми вика "махай се щото ше извадя палката".тая случка никогга няма да я забравя.и другото което ми е странно е че на всеки се е случвало да се издърви като малък на някой по голям само че времената бяха други нашляпат ти шамарите и да после им казвах добър ден като ги видех.а сега ти го биеш на следващия ден с нови сили те псува.това за мен не е нормално.иначе аз съм човек МРАЗЕЩ саморазправата и насилието.през живота си я съм се бил 2-3 пъти я не и то не заради друго ми щото това е било единствения изход и всички други дипломатически са били изразходвани.пак казвам жалкааааа история са тия пишлемета.родителите им в същото време кво правят не е ясно.то не че може да го следиш това лайно всяка минута ама на много деца и родителите са също толкова виновни щото няма никакъв контрол.аз в 8-9 клас не съм знаел кво е цигара,алкохол,голо момиче и тн и всички бяхме така.а сега от 7-8 клас се друсат ходят по дискотеки чукат се по кенефите в кварталните кафета не ходят на училище с месеци.това не мога да го разбера наистина.....немам думи.и утре тоя малкия ше се качи на кола! :roll:

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Пон 05 юни 2006 14:24

scuba написа:чудя се, така както е друсан, ако ми се изрепче на мен какво ще стане. Той едвам си седи на краката, тръгнал на бой да налита. Ще му натроша манерката, като порцеланова.
при това без да се замисля,нека после той мисли :twisted:

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Пон 05 юни 2006 14:25

Твърдо заставам зад Пичага. ПРАВ СИ ЧОВЕЧЕ. Евала :bowdown

Потребителски аватар
Papa_Dock
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Papa_Dock » Пон 05 юни 2006 14:28

Абе то това дето се случва на НДк май си е ежедневие.Аз бях в 8 клас на ония годинки явно съм изкал да се почуствам "гъзе" и бях взел на баща ми един ланец и се разхождахме с приятелчета точно тами тогава стана лошото дойдоха двама наркомана по големи от нас видяха кво съм си укичил.Докато разбера кво става единия вече ми наби тупалка и дръпна ланеца.Почнах да викам да рева едва ли не ама никой неми обърна внимание.Сега мног исам някой наркоман да дойде да "изгърби" ама нещо неидват мамка им. :twisted:

Потребителски аватар
turtey
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот turtey » Пон 05 юни 2006 14:29

Pichagа написа:айде да чакаме полицията сега...характерната реакция на хората...и липсата на такава

еми то затва полиция ти врътка органа по цел ден
щото йок контрол ... ака гражданско общество
ама то това се учи още в първите 7 години ... за нас е късно май за съжаление...

Потребителски аватар
Kaizer Soze
Monseigneur
Автомобил: Dacia Sandero Stepway
Двигател: 2017
Контакти:

Мнениеот Kaizer Soze » Пон 05 юни 2006 14:49

Pichagа написа:айде да чакаме полицията сега...мани я полицията за момент....аз говоря за друго, че полицаите не са свет е ясно, говоря за обществено съзнание, да не търпим такива боклуци наяве, друг е въпроса защо ги има и колко са виновни родителите...
мисълта ми беше за характерната реакция на хората...и липсата на такава, дебелокожи ....пигс

Ахам, за реакцията на хората - абсолютно си прав. Живота понамачка хората и те станаха безгръбначни. Просто времето е такова.
Аз се опитвам винаги, когато ми падне случай да бия фалшиви контрольори, обиращи жени (поне докато се возех в градският транспорт) и други изроди. Когато имам деца - ще ги възпитам по същият начин.
В края на краищата е нормално такова развитие на обществото - в смутни времена, като нашето морала и ценностната система се размиват, не виждам нищо чудно в това. Колкото можем - борим се. Ще минат години преди да се появи нов морал.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 05 юни 2006 14:52

е това с годините и новия морал си прав...изпадам в депресия като се замисля...с един приятел колко се шляпали циганки джебчийки по Графа и в трамваите не е истина

Потребителски аватар
turtey
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот turtey » Пон 05 юни 2006 15:02

Pichagа написа:изпадам в депресия като се замисля...

те затва и холата избегват да мислят
елементарна защитна реакция ...
просот при нас "преходът" продължи твърде дълго с твърде малко резултати - още не е ясно кой какъв е от къде са ми парите и т.н.

та кво да кажеш на детето си - що съседа с дебел врат има ферари а ти москвич?

ама ние си ги избирахме тези управници през последните 17 години - е секи народ си заслужава управниците :dummy:

ПС лелеее 17 години ли са минали :shock
немам думи

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Пон 05 юни 2006 15:46

Мене лично ме дразни друго нещо! Разни тем подобни лапетий ходят с кецове за по 200 лева, а на голяма част от родителите им този разход идва преко сили. То се почва с телефони МП3 плеари и какво ли още не, хората започват да се притесняват, искат най-доброто за децата си , това е напълно разбираемо, обаче залисани в проблеми и разправии им остава все по малко време което да прекарат с децата си и резултата е точно този. Е то как да им остава повече време като дори за да си платиш сметката за тока е цяло приключение - чакаш, служителите те ругаят понеже те си имат други проблеми, карат ти се, ти се изнервяш, излизаш навънка и го предаваш на друг и така всички се изнервяме. Ама се чудя децата кое може да ги изнерви - освен родителите им. Какво общо има полицията.
На 2 ри юни станах свидетел на подобна случка. Едно момче беше взело един огромен букет цветя, сигурно бяха над 30, и се канеше да ги поднесе на бюста на левски пред строителния техникум, при което един от по отворените отиде при него и започна да го убеждава как тои трябва да му даде 1 цвете. Та първото момче му каза " е там горе са по 20 стотинки, ще ти дам 20 стотинки иди си купи"
И оня като почна да го обижда и бута, а нашия човек въобще не му отвърна, вика аре удари ме де, удари ме и ми вземи цветята, оня побесня, обяче подви опашка и си замина. Просто нямам коментар. Днеска това, утре някаде другаде ще почне да се излива тая агресия, а аз въобще не проумявам от каде се насъбира. Та ако му беше направил нещо, щеше да си изяде боя, щото беше по силния от двамата, амам аз бях по силния от нас двамата и щях да си начеша крастата :) А после да се замисли дали пак да го прави.:)

Потребителски аватар
denitu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот denitu » Пон 05 юни 2006 16:19

Винаги е имало такива пишлемета, който са се били за слава без да се замислят, че това е най-лошия начин да се докажеш пред някой. Страшното е че тези деца стават все повече и повече в последните години... Според мен нещата вървят доста на зле и причината мисля е ролята на родителите. Забелязали ли сте колко млади майки се обръщат към децата си с викове,крясъци, виждали ли сте как ги удрят? Виждате ли как 6ти клас та даже и по малки ходят на детски дискотеки, напиват се, напушват се и правят какви ли не други неща? Тва ли му е нормалното и мислите ли че трябва да ги оставим да се "оправят" сами.. Е извинявайте ама това са деца на по 15 години,които нямат изградено мислене. Та те копират един от друг държание,стил на обличане, дори и музика! Това са деца с родители, които или не им обръщат внимание и са ги оставили на произвола на съдбата или са хора,които работят по цял ден за да ги изхранят и нямат време да се справят с проблемите им... Друг е въпроса усещаме ли намесата на закона.. Как може деца 7ми клас да ходят на дискотека и там да им се продава алкохол? Как може деца да се разхождат по улиците след 22часа като се знае че има вечерен час за тях? Не само родителите са дигнали ръце от децата си, но и държавата не ги е грижа за тях.. На къде отива България....

Върни се в “ОФФ-Топик - други”