Същите проблеми при баща ми. Правеше преводи от сметката си за обслужване на заема за колата.
Накрая се оказа, че някакви вноски не били платени. От банката се направи извлечение и се видя, че всичко е коректно и уж грешката била при тях кредитодателите.
Забавянето беше 4 месеца, за да се отчетат отношенията приключени. Нервите не говорим.
Така, че не е до мързел а до инструкции, според мен. Ако им мине номера, защото доста хора наистина не си пазят бележките.

Мръсни номерца с кредитния регистър
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мръсни номерца с кредитния регистър
има и друг момент.
Примерно си теглил кредит примерно в ОББ,чувал съм от приятел че нарочно ти оставят някакви стотинки за погасяване на кредита въпреки че е погасен.Причината е че като отидеш при конкуренцията за кредит светиш на червено,а ако подадеш при тях пак те ти отпускат кредит защото разследват какво е задължението
с две думи-ШАНАДЖИЙ са всички в БГ
Примерно си теглил кредит примерно в ОББ,чувал съм от приятел че нарочно ти оставят някакви стотинки за погасяване на кредита въпреки че е погасен.Причината е че като отидеш при конкуренцията за кредит светиш на червено,а ако подадеш при тях пак те ти отпускат кредит защото разследват какво е задължението

с две думи-ШАНАДЖИЙ са всички в БГ

Върни се в “ОФФ-Топик - други”