Измамници във форума

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Бързият
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Re: Измамници във форума

Мнениеот Бързият » Вто 09 ное 2010 19:54

black` написа:Айде ся. Измамнико бил прав. Щото е с 1 мнение може да се крие. Па тоя дето е изгорел със 180 лева и не разбира е виновен... :screwy Бахти логиките. Гледам и много други така мислят ... Бахти извратеното. :screwy :beer

А защо да не е така? Има скоростна кутия и гледа да я продаде. А който не разбира първо пита, консултира се и пише какво ТОЧНО търси, преди да започне да търси.
Докато има овци, ще има и кожи, колега :wink: Особено в това трудно време :wink:

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Вто 09 ное 2010 21:10

Да то значи всички дето пазаруват трябва да са някакви специалисти в сферата дето купуват. По тая логика който не разбира не трябва и да купува. То значи половин народ не трябва да купува. Това е болното разсъждение ... :screwy И защо винаги трябва да гледаме да минем другия и после да се крием като мишки. :?: Станала грешка ела и кажи. Няма проблем дори и да не върнеш парите. А не като най-долния пумияр да се криеш. :screwy Така става напрегнато не само на купувача ами и на продавача. Щото може пък примерно за 100 лева да го намерим къде живее и той да остане "минатия". Какъв е смисъла? Или смисъла е само да се прекараме и да ни е гадно за жълти стотинки? Те ли ще ти оправят положението в тая криза? :roll: :drunk

Потребителски аватар
Бързият
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Бързият » Вто 09 ное 2010 21:26

Не трябва да си специалист в нищо. Просто сам разбери какво търсиш, ако не искаш да си минатия. А не да започнеш търсене на нещо което и ти самия не знаеш какво е. Някои хора разчитат точно на тези жълти стотоинки които могат да изкарат от такива неорентирани индивиди. И когато видят, че могат ще ги вземат повярвай ми! Не всичко е розово както във форума, дето всеки се бие в гърдите колко си помагаме! Ако още не си го разбрал събуди се, колега.

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Вто 09 ное 2010 21:37

Така е. Но това са болни ръзсъждения поне за мен. Може и да си живея в измисления свят още.
Не вярвам да не са се разбрали поне каква скоростна търси и за каква кола. Та чак толкова ли...? :roll:
Ами ако много добре знае какво търси и са му пратили развалени работи? Както една друга случка тука наскоро с някакъв пумияр от МВР?
Просто некоректните продавачи не са попаднали на човека, който за тия жълти стотинки хем ще ги бие, хем ще ги е.е.
Щото има и много такива. Ай да видим след една такава случка кой ще излезне тариката накрая.
Едва ли някой ще се оплаче после у форума, че са му теглили п....та отзад и са го пребили. mhihi :beer

Потребителски аватар
Бързият
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Бързият » Вто 09 ное 2010 21:44

black` написа:Щото има и много такива. Ай да видим след една такава случка кой ще излезне тариката накрая. mhihi :beer

А ти за колко такива случки знаеш ?

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Вто 09 ное 2010 21:46

Тука знам много където съм сега. Не случайно никой не смее и да краде дори цигари примерно.
Мутренските години трудно се забравят дори и от циганите... mhihi

Потребителски аватар
Emir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Emir » Сря 10 ное 2010 17:01

Здравей MaRtiNsKi,

MaRtiNsKi написа:Добре,а как си разбрал,че е пратил съвсем друга част като не си имал опцията? :roll:

Layer написа:ми как с връзки, и на мен ако ме набутат веднага го връщам.
в единия офиса е мой човек и само там ползвам.

Първо не съм използвал никакви връзки, а просто пипайки плика с въпросната част ведага разбрах, че не е това за което се разбрахме. Пазете се колеги и бъдете внимателни. Всичко най-добро!

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Сря 10 ное 2010 17:47

ти луд ли си.
с пипане,аз като пращам нещо така го опаковам че даце не аз не мога да разбера кво е. :screwy :screwy

Потребителски аватар
steve PF
Автомобил: VW
Двигател: PF PB

Мнениеот steve PF » Сря 10 ное 2010 19:38

Е той пък явно не го е опаковал като тебе.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Сря 10 ное 2010 19:45

black` написа:Айде ся. Измамнико бил прав. Щото е с 1 мнение може да се крие. Па тоя дето е изгорел със 180 лева и не разбира е виновен... :screwy Бахти логиките. Гледам и много други така мислят ... Бахти извратеното. :screwy :beer

Човек, аз не съм измамен от никой вече 5 години :!: Запитай се защо :wink:

Потребителски аватар
sk.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sk. » Сря 10 ное 2010 20:12

Хора, неможете да разчитате, че всеки един човек знае код на кутията или код на мотор или сериен номер или т.н. Давам Ви реален пример. Продавам кулер от 1.8Т. Звъни ми едно момче и пита става ли на 1.9 дизел, ама на Голф3. И вместо да му го набутам за 80лв.. аз за моя сметка въртя на 3-ти човек и питам. Става ли, не става ли? Оказа се, че не става и не му го продадох! А можех нали ;)
Не всички са запознати с устройството на автомобила, толкова добре, колкото вас! И при положение, че колегата търси скоростна кутия за Пасат 1.8 16В, а получава скоростна кутия за Голф 3 1,8 моно или Голф 2.. не ми се струва, че е има и най-малка вина!
Я си представете, че си купите компьтър втора употреба? Частите са същите.. на размер, на тежина.. на форма, дори и на устройство. Е вярно, че сте си мислили, че си взимате Quad 9650 12MB L3 cache (600лв в магазина само тази част), пък то било Семпрон-че на 1.3 Гхз.. (100лв макс)... И какво става.. да сте гледали???

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 11 ное 2010 22:32

спорете без обиди

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Чет 11 ное 2010 22:55

Stefan написа:Човек, аз не съм измамен от никой вече 5 години :!: Запитай се защо :wink:

Ъъъ, вероятно купуваш само от чужбина, а не разчиташ на родни селски тарикати? Щото аз така правя.

п.п. за какво спорите вече знаете ли изобщо?

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Съб 09 апр 2011 20:33

Ето още един: :beat_butt2
viewtopic.php?f=45&t=257337

Потребителски аватар
didkoltd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот didkoltd » Пет 15 апр 2011 19:09

:roll:

Последна промяна от didkoltd на Пет 15 апр 2011 20:36, променено общо 1 път.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”