ISRalien написа:drmilendd написа:chefito написа:kiko написа:корейците ще разкажат играта на тия и на нашите
Нашите имат доста добри показатели и ми се струва, че ще са от малкото европейски фирми, които ще се сборят успешно с корейски и всякакви дръпнати....
Евала за спамаджийската тема и на всички изказали се, които карат очевидно нови опели и ги обслужват в фирмените сервизи и са наясно с цени на масла части и труд.
В последния брой на автобилд /издание на Фолксвоген/ има обширно изследване кой е най-качествения автомобил. Извода накратко е - Хюндай.
Колега, ясно ми е, че мен зачекна за маслата, ама виж и онова, което съм написал в скоби (примерно). Визирах цените като цяло на части и консумативи при официалните представители. Мисълта ми беше, че при такива цени ти излиза по-евтино да си поддържаш колата в сервиз, от който си доволен.
Относно аутобилд - можеш ли да дадеш доказателства, че е издание на ФолксвАген, или щото бай Пешо така казал в кръчмата?
Последния брой на автобилд българия. Купил съм го и го четох лично. Нямам скенер да кача статията, много е занимателно.
По въпроса с поддържането в официалните сервизи е вярно че е скъпичко, но какво пък толкоз-за две години гаранция смених маслото веднъж и ще го сменя още веднъж до края. Които има брада, ще си има и гребенче. Иначе нищо лично

П.с. Имам гаранция срещу корозия 12 години.