Аман от крадци!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Re: Аман от крадци!!!

Мнениеот chefito » Нед 12 сеп 2010 14:50

Dead man написа:
Luciano написа:Долна циганска измет...
death

Така е... :012:

Само бой,бой и пак бой....И ако може още малко бой.... :beat_butt2 :dummy:

....и огради с 200000 волта ток + вишки + напалм за профилактика на епидемии...

Потребителски аватар
heimdal
Автомобил: VW Polo
Двигател: 1997

Мнениеот heimdal » Нед 12 сеп 2010 15:25

напалм-а не става, ще изгориш повече от колкото е нужно :012:

колкото до ромите, е срещу блока ми има служба социално подпомагане. бял човек - никога не съм им ползвал осигуряването, дори да съм имал право на това.
но не е приемливо да идва туарег, да стовари 10 циганки и да им събере парите после...
а да не споменавам и какви хора въобше влизат там. сигурно само 5% са наистина нуждаещи се. другите са на хартия и това го плащаме ние ...

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Нед 12 сеп 2010 20:04

Принципно си знаех че ще ме посъветвате да съм го съветвал :beat_butt2 Притесних се от тая тръба /такива работи днес ми казаха че слагали на болни от рак на дихателните пътища или гърлото :bishop /, ще го ударя лошо, ще се гътне и после ще ми се такова мамата на и без тва тегавия животец заради два тупаника. Не беше прибрал нищо на пръв поглед.
Изтървал съм найстина възможност, дето много чакат. Два часа по-рано се разправяхме с аверите какво ще стане ако набараш някой да ти тараши колата. Мислех да го водя при мойте хора на партито и от там да викна МВР /ББ и ЦЦ/, но прецених че не е разумнно да преебавам веселбата на хората, достатъчно беше че се прееба мерака ми да ходя на дискотека.
Имате право да се сърдите че не съм го пердашил. Мисля че го уплаших достатъчно, доста кофти неща му наговорих, обясних му нагледно какво може да му се случи за да не разбере никой че въобще е бил в квартала. Беше на около 50-55 години, а накрая като му казах да си хваща пътя преди да си сменя мнението, се беше разревал.
Ладата не е напъната, явно е имал някой късметлийски ключ с който е станала магията. В същия тоя квартал за последните два месеца са изчезнали около 8-9 акумулатора и то само от Лади /и тва ми го казаха днес/.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Нед 12 сеп 2010 20:12

можело е да го риташ в капачките, нема как да се гътне от тва mhihi

Потребителски аватар
PuShE_
Автомобил: Passat 3b5
Двигател: AFN 1997
Контакти:

Мнениеот PuShE_ » Нед 12 сеп 2010 20:40

hooligans написа:можело е да го риташ в капачките, нема как да се гътне от тва mhihi

или му чупиш пръстите на ръцете...още се сещам за физиономията на един ром който тъкмо се мъчеше да разбива ключалката като го попитах дали иска ключа...доста бой изяде ама и избяга мамка му мръсна,тогава се разминах само с автомивка да измият кръвта от колата,за такива бой по капачките и ръцете да не може да краде и да бяга после,а поне трябваше да извикаш полиция колега и да го съдиш после цигането за влизане в взлом...

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Нед 12 сеп 2010 21:02

от всички идеи, които няма разбира се да ги изпълнят 90% от пишещите, което е и правилно, трябваше да го хванеш за ръчичка и да изчакате полиция, пък лелята от първия етаж щеше да се обади с удоволствие

Потребителски аватар
maslinka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maslinka » Нед 12 сеп 2010 21:32

Днес ми се искаше да убия някой, след като видях задницата на битълчето.
Тъпака откинал емблемата на бравата...... искам пистолет :bishop death
:офф Дали ако взема от друга кола ще ми напаснат ключалката към моя си ключ,
или ако се сещате как да сложа друга емблема там

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Нед 12 сеп 2010 22:16

Pichaga написа:от всички идеи, които няма разбира се да ги изпълнят 90% от пишещите, което е и правилно, трябваше да го хванеш за ръчичка и да изчакате полиция, пък лелята от първия етаж щеше да се обади с удоволствие

Колега, напълно осъзнавам правотата на мнението ти. След като ми мина еуфорията, вече мога да кажа че това решение е най-правилно. Но това го осъзнавам след като го премислих. Първоначалната ми идея като видях човек в колата беше да го бия много лошо и да викна полиция /и да си го втъкна сам по тоя начих - хубаво е че си промених мнението набързо... /.
От цялата работа най-хубаво беше че по-рано вечерта не се реших да се черпя и да ходя с такси на диско - ако си бях тръгнал пиян и да го видя в ладата, едва ли щеше да си тръгне на собствен ход...

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Нед 12 сеп 2010 22:21

:търсачкаа
Евала на колегата, че се е сдържал!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”