Огледало на задната врата

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
KingoftheROAD
Автомобил: VW Transporter T4 1995
Двигател: ACU
Контакти:

Re: Огледало на задната врата

Мнениеот KingoftheROAD » Нед 03 окт 2010 19:15

Това с камерата хитро, но не е за буса. Искам нещо "гениално" просто. Подобно на огледалцето на снимкта ще свърши работа. Колкото до осветлението отзад - имам два допълнителни бели фара на "Wesem" за заден ход и съм ги вързал заедно със стандартните. Включа ли задна, отзад светя 4х21=84W. Предостатъчно и за камера. На руския форум братушките гледам, че лепят някакви уж силиконови лещи на задното стъкло. Идеята е хитра, но също има недостатъци. Като пече слънце отзад, или светят фарове на кола, лещата свети по-силно от тях, защото фокусира светлината. Иначе дава интересна видимост, при паркиране назаден ход. Според мен с огледалцето заслепяването е сведено до минимум, щото гледа само на долу, ако е достатъчно тясно и компактно, в черен цвят няма и да се забелязва много много. Достатъчно е да можеш да виждаш задната броня и на 20-30 см. зад нея.

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Re: Огледало на задната врата

Мнениеот golfer » Нед 03 окт 2010 21:20

Карал съм бус с лепенка за по-удобно паркиране.
При слънце или фарове не създава проблеми.
За огледало отиди в магазин за части и аксесоари за камиони.
Виждал съм всякакви огледала за Пловдив и региона не мога да те насоча точно къде, но посока Хасково е международна релация и предполагам има такива "тираджийски" магазини :D

Върни се в “ОФФ-Топик - други”