Vizor написа:hooligans написа:Ти искаш толерантност към теб, а не си толерантен към шофьорите
Пресичай си където ти е кеф, ходи си като мърда и така...
То си е до възпитание ли, манталитет ли и аз незнам
Разбира се, че е така. Ще си пресичам точно така, както си пожелая НА ПЕШЕХОДНАТА ПЪТЕКА. Все едно ти да караш по бордюра и да ми свиркаш защо ходя бавно! Не гледай, че не слушам съвета ти.. ти си го слушай сам.. не ми отговаряй наистина.. няма смисъл. Свиркай на тея дето пресичат по пешеходните пътеки, че се движат бавно и ти пречат да пристигнеш 5 секунди по-рано на работа... или бързат за нагоре.. всички ще отидем там.. няма смисъл да бързаме

ОК!
Айде сега примерно, тръгваме от Люлин до центъра или х-л Плиска
Има 15 пешеходни пътеки.
Нормално ходене е 10 секунди на пътека...
Ти пресичаш за 30 секунди, което прави 7 минути.
Пускаш където няма пешеходна пътека 10 човека, пак нормално 10 секунди, но те пресичат за 7 минути - вече Закъсняваш за работа 15 минути, само докато чакаш по пешеходни пътеки и пресичащи на
забранено място
Има приблизително 10 светофара, но колите вместо по 10 коли на зелено се изнасят по 5, защото разбираш ли Трябва да светне зелено за да почнат да включват скорости и т.н, приблизително още 30мин.
Ето точно тези 45 минути може да се спестят
Всички реват от задръствания, ами бъдете малко по организирани, не спазвайте по 15 метра дистанция като тръгне колоната на зелен светофар.
Мен не ми пука къде пресичаш и как се бавиш и каква ти е походката.
Пука ми че задръстванията стават не само от големия трафик, но и от дезорентираните шофьори. Трафика е виновен за 1/2 от задръстването, за другата 1/2 са виновни шофьорите дето незнаят в кола ли са седнали или на кенефа вкъщи
Колегата
Ikov_VR е излишно да коментирам, все ще се намери някой да си мисли, че другите са против него защото е от провинцията. Имам чувството, че това е някакъв комплекс вече.
Всяка тема да ревете колко сте мачкани, колко ви е тежко като карате в София и т.н.
Колега, не те пуска кръстовището да се престройш, ами колите.
И ако спреш и чакаш да се престройш и аз не бих те пуснал...
Престрояване става и в движение.