scuba написа:Само да спомена че живея в Люлин и НЕ си свалям панела на ЦД.!!
Време е да почнеш да сваляш панела, че не се знае ...

Pichaga написа:...това е работнически квартал бавно и спокойно, превръщащ се в гето...
Ljubon написа:Pichaga написа:...това е работнически квартал бавно и спокойно, превръщащ се в гето...
Там домува и цялата измет от Илиенци - китайци, араби, мангали, всякакви...![]()
VW-fenka написа:...И защо тези хора, които работят там трябва да са измет ?!Познавам много Българи, които работят там...
yoan4o написа:..
scuba написа:yoan4o написа:..
При теб на жълтите павета как е? Щото аз съм виждал къщи в идеалния център които са по-големи коптори и от циганската махла
neon написа:Спокойно-на жълтите павета е същото. Измекярите се разхождат и до центъра. Лично вчера видях, че съседчето с Г4 сменил пак дясно стъкло-за 3-ти път от 2 години. И аз всяка сутрин се чудя дали няма да имам изненада. След мача на ЦСКА с...де да знам кой си бяха нарязани гумите на 4-5 коли по улицата-произволно. Преди 2 дена ми откраднаха черджето пред вратата..... нямам какво да кажа.
П.П. Преди 2 седмици се разиграва следната случка:в 12ч на обяд в Неделя спират 3 коли (Фиат Дукато, Опел Зафира и Опел Астра Комби) с пловдивска регистрация. Излизат 15 човека (сигурен съм щото ги броих), нареждат се до стената на кооперацията и от др. страна на улицата (канала) и всички почват да пикаят.Все едно са си на село в полето! Е на 15 човека какво да им кажа???!!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: batjoro и 53 госта