Крадци в ж.к. Надежда!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
zografski
Автомобил: Golf IV V6 4Motion
Двигател: AUE 2001

Re: Крадци в ж.к. Надежда!

Мнениеот zografski » Пон 18 окт 2010 12:06

scuba написа:Само да спомена че живея в Люлин и НЕ си свалям панела на ЦД.!!

Време е да почнеш да сваляш панела, че не се знае ... :bishop

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Re: Колегите от ж.к. НАДЕЖДА ВНИМАНИЕ!!!

Мнениеот Ljubon » Пон 18 окт 2010 12:39

Pichaga написа:...това е работнически квартал бавно и спокойно, превръщащ се в гето...

Там домува и цялата измет от Илиенци - китайци, араби, мангали, всякакви... :beat_butt2 death

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Пон 18 окт 2010 13:00

Ljubon написа:
Pichaga написа:...това е работнически квартал бавно и спокойно, превръщащ се в гето...

Там домува и цялата измет от Илиенци - китайци, араби, мангали, всякакви... :beat_butt2 death

Много ги обичам тези изказвания под общ знаменател mhihi
Направо за 21 години живот там не знам как оцелях покрай тая измет. Пък и за циганска махала в Надежда не се сещам... виж в квартал " Надежда " Сливен може :beer
И защо тези хора, които работят там трябва да са измет ?! :roll: Познавам много Българи, които работят там...

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Пон 18 окт 2010 13:18

VW-fenka написа:...И защо тези хора, които работят там трябва да са измет ?! :roll: Познавам много Българи, които работят там...

Не слагам всички под общ знаменател. Не говоря за българи, които си искарват прехраната като продавачи на сергии. Но по-голямата част от стоката на Илиенци се внася по криминален начин. Точно тези хора от крими контингента визирам. В крайна сметка потърпевши без вина са жителите на квартала.

Потребителски аватар
Fifa
Автомобил: VW Passat 5.5
Двигател: 1.9 TDI AWX

Мнениеот Fifa » Пон 18 окт 2010 13:28

Навсякъде има крадци

В Младост тарашат апартаменти. Казвам ви го от личен опит.
Общо взето - не дръжте нищо ценно, за да не ви е яд после.

Потребителски аватар
yoan4o
магистрален бандит
Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
Двигател: Много газ и всичко ток

Мнениеот yoan4o » Пон 18 окт 2010 15:03

Принципно, тука в БГ вече не е важно къде живееш, навсякъде е мизерия, НО................

Нека не забравяме, че от време оно си има квалитетни квартали и....не чак толкова! mhihi
Не се сърдете, така е по крайните квартали, не че в другите го няма това, но е някак по-различно.
То за това и цените са по-различни на недвижимите имоти.
Ще ме прощават колегите по крайните квартали, но си има някои стари истини. Нищо лично.
А понеже говориме в случая за Надежда!
Вчера ми се наложи да ходя до мои близки!
Мизерия, мърсотия, пумияри, дупки по улиците, вход в окаяно състояние, без здрава поща, много малко неразбиване в последните години апартаменти, 2-3 коли на паркинг-а със счупени и след това залепени със скоч прозорци............абе no comment!

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Пон 18 окт 2010 15:25

yoan4o написа:..

При теб на жълтите павета как е? Щото аз съм виждал къщи в идеалния център които са по-големи коптори и от циганската махла

Потребителски аватар
yoan4o
магистрален бандит
Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
Двигател: Много газ и всичко ток

Мнениеот yoan4o » Пон 18 окт 2010 15:37

scuba написа:
yoan4o написа:..

При теб на жълтите павета как е? Щото аз съм виждал къщи в идеалния център които са по-големи коптори и от циганската махла

Къде видя да споменавам жълтите павета!? :deal :roll:
За къщите в центъра - факт! Но са единици, също както са единици примерните блокове/входове по крайните квартали! mhihi
Със здраве!

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Пон 18 окт 2010 15:38

Спокойно-на жълтите павета е същото. Измекярите се разхождат и до центъра. Лично вчера видях, че съседчето с Г4 сменил пак дясно стъкло-за 3-ти път от 2 години. И аз всяка сутрин се чудя дали няма да имам изненада. След мача на ЦСКА с...де да знам кой си бяха нарязани гумите на 4-5 коли по улицата-произволно. Преди 2 дена ми откраднаха черджето пред вратата..... нямам какво да кажа.
П.П. Преди 2 седмици се разиграва следната случка:в 12ч на обяд в Неделя спират 3 коли (Фиат Дукато, Опел Зафира и Опел Астра Комби) с пловдивска регистрация. Излизат 15 човека (сигурен съм щото ги броих), нареждат се до стената на кооперацията и от др. страна на улицата (канала) и всички почват да пикаят. :shock Все едно са си на село в полето! Е на 15 човека какво да им кажа???!!! :banghead:

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 18 окт 2010 15:41

neon написа:Спокойно-на жълтите павета е същото. Измекярите се разхождат и до центъра. Лично вчера видях, че съседчето с Г4 сменил пак дясно стъкло-за 3-ти път от 2 години. И аз всяка сутрин се чудя дали няма да имам изненада. След мача на ЦСКА с...де да знам кой си бяха нарязани гумите на 4-5 коли по улицата-произволно. Преди 2 дена ми откраднаха черджето пред вратата..... нямам какво да кажа.
П.П. Преди 2 седмици се разиграва следната случка:в 12ч на обяд в Неделя спират 3 коли (Фиат Дукато, Опел Зафира и Опел Астра Комби) с пловдивска регистрация. Излизат 15 човека (сигурен съм щото ги броих), нареждат се до стената на кооперацията и от др. страна на улицата (канала) и всички почват да пикаят. :shock Все едно са си на село в полето! Е на 15 човека какво да им кажа???!!! :banghead:

тва някой съсед го е направил, фенове няма да тръгнат да режат гумите, по скоро могат да ти скачат на тавана :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
svetlio86
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот svetlio86 » Пон 18 окт 2010 21:06

:D :D :D :bowdown браво на теб :screwy

Потребителски аватар
shotik
Автомобил: Seat Cordoba Vario 2000
Двигател: ALM 1.6 MPI 2000
Контакти:

Мнениеот shotik » Пон 18 окт 2010 21:11

Oт митнически склад на летището в София ,тази вечер са задигнати 320 кг злато ,платина и сребро,което е пазено там,конфискувано на "Леярите",та вие за някоя кола или неща в нея се чудите ,че са задигнати.

stat 18:34 | 18 октомври 2010 | Общество
Виж 1 снимка
Цветан Цветанов заяви, че по неизяснени засега причини СОТ-охраната на склада е била изключена Цветан Цветанов заяви, че по неизяснени засега причини СОТ-охраната на склада е била изключена
Сн.: БГНЕС
Скандален обир е извършен от митнически склад на летище София тази нощ. Откраднати са над 340 кг злато, 20 кг сребро и 1 кг платина, конфискувани при акцията на МВР "Леярите".
Ценните метали са съхранявани в склад на Терминал 1 на столичното летище, съобщи БНТ.

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов заяви, че по неизяснени засега причини СОТ-охраната на склада е била изключена. "За голямо съжаление не е бил включен СОТ-а, който е допълнителна защитна преграда за евентуални престъпни деяния, които са се случили. Колегите правят оглед и продължават издирването на лицата, които са извършили това престъпление", заяви Цветанов.

По информация на БНТ в склада са съхранявани и конфискувани контрабандни цигари, алкохол, черна и бяла техника, но крадците не са проявили интерес към тях. Извършителите са разбили последователно две помещения на складовете за митническо съхранение на летище "София". Първият склад е бил празен, тогава пробиват дупка в стената между него и второто помещение. Там се е съхранявало златото, среброто и платината, конфискувани при операция "Леярите", която се проведе на 19 август.

Според източници на националната телевизия охранителната система е била изключена с код снощи към 19 часа. Освен това касите с ценните метали са били оставени отворени. След като крадците са прибрали плячката си, необезпокявани успели да разхвърлят косми и полеят всичко с алкохол, за да заличат следите си.

При операция "Леярите" бяха задържани петима души за незаконна търговия с благородни метали, включително платина. Разследващите намериха и доказателства, че част от ценните метали са крадени. По думите на Цветан Цветанов кражбата сега няма да попречи на досъдебното производство, защото са иззети съответните части от материала и естествено и експертизите доказват всичко, което е необходимо.

От Агенция "Митници", които отговарят за складовете за митническо съхранение, засега отказват коментар.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 18 окт 2010 21:15

Аз да добавя, че живея в кв. Гоце Делчев и аз не махах радар-детектора, докато не ми го щипнаха :twisted: :roll:

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 18 окт 2010 22:12

Върни се в “ОФФ-Топик - други”