Измама с ланец
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Измама с ланец
Отиваш в случайна бижутерия. Влизаш и казваш, че искаш да ти претеглят ланеца, като през това време снимаш с камера. После пускаш тук филмчето. Иначе ми се струва ...
-
- Автомобил:
- Двигател:
doc_j написа:Ако нещо те е яд, че те отсвирих, ако си имал за цел да го земеш и още по евтино или... балимааму... При мен номера няма да мине. Ланеца е теглен на други 2 везни и информацията е 100% точна. Земи притегли тоя твой ланец дето си го теглил на тая везна, за да разбереш колко е всъщност.
Колега(купувач) може пък да си мерил на грешно показващa везнa ,продавачът "doc_j" все пак е от доста време в форума,на дали за такива дребни работи ще лъже хората

- golfarata
- "Селски тунинг"
- Автомобил:
- Двигател:
Ако нещо те е яд, че те отсвирих, ако си имал за цел да го земеш и още по евтино или... балимааму... При мен номера няма да мине. Ланеца е теглен на други 2 везни и информацията е 100% точна. Земи притегли тоя твой ланец дето си го теглил на тая везна, за да разбереш колко е всъщност.
Лично познавам лицето продавач - не вярвам да падне толкова ниско. купувача цената е екстра - за 150 кинта да не очакваш чудеса ???? Ходи в магазина си вземи нов,неизтрит ланец - дето е с реален грамаж и си свери цената - 150грама ги плащах 260лв............... миналата година!!! че нямаше по-големи

-
- Автомобил:
- Двигател:
golfarata написа:Ако нещо те е яд, че те отсвирих, ако си имал за цел да го земеш и още по евтино или... балимааму... При мен номера няма да мине. Ланеца е теглен на други 2 везни и информацията е 100% точна. Земи притегли тоя твой ланец дето си го теглил на тая везна, за да разбереш колко е всъщност.
Лично познавам лицето продавач - не вярвам да падне толкова ниско. купувача цената е екстра - за 150 кинта да не очакваш чудеса ???? Ходи в магазина си вземи нов,неизтрит ланец - дето е с реален грамаж и си свери цената - 150грама ги плащах 260лв............... миналата година!!! че нямаше по-големина момента.
Даже в момента среброто минава 2лв .. пък и по изчанчена плетка може и до 2.50лв за грам

и за кво се кичите с тия смешни вериги за олд скуул тоалетни казанчета?
това хич не дига социалния статус, а даже изглежда смешно, не е злато да е ценно, а сребро - като чугун е вече левче на грам
сори за офтопика, ама винаги съм се чудил мъже да носят 300 грама сребро за 200 лева (жена айде да носи сребърни бижута за красота, ама мъж да носи сребърни ланци по стотици грамове, не от религиозност някое кръстче ил инещо малко по убеждение някакво, а да се прави на "гъзар" е смехотворно)
това хич не дига социалния статус, а даже изглежда смешно, не е злато да е ценно, а сребро - като чугун е вече левче на грам

сори за офтопика, ама винаги съм се чудил мъже да носят 300 грама сребро за 200 лева (жена айде да носи сребърни бижута за красота, ама мъж да носи сребърни ланци по стотици грамове, не от религиозност някое кръстче ил инещо малко по убеждение някакво, а да се прави на "гъзар" е смехотворно)

- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
Това тук няма значение. Всеки се кичи както му харесва. Все едно на мен да ми се смеят, че карам Голф, а не БМВ. (Всъщност го продадох, за да си взема голф
)

- golfarata
- "Селски тунинг"
- Автомобил:
- Двигател:
левче на грам
това е цената колега. да е 220 грама ланеца ама да е златен - тогава мое си го мериш с останалите ГъЗари - дето носят сребро по 1 кило. оставаш си ГъзАр - щото си с жълто а не с бело...............

е това с колата е съвсем друго, и няма никой причина да се смее на някого защото кара голф ил исе вози в автобуса.
смешното е когато някой се прави на "играч", както да си купиш китайска реплика на айфон 4 и да се мислиш, че си голяма работа щото отстрани прилича на истински айфон. заблуда на противника и сами я себе си
аа да, да е по темата не е хубаво да се лъже, поне на дребно
смешното е когато някой се прави на "играч", както да си купиш китайска реплика на айфон 4 и да се мислиш, че си голяма работа щото отстрани прилича на истински айфон. заблуда на противника и сами я себе си
аа да, да е по темата не е хубаво да се лъже, поне на дребно

- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
assd написа:и за кво се кичите с тия смешни вериги за олд скуул тоалетни казанчета?
това хич не дига социалния статус, а даже изглежда смешно, не е злато да е ценно, а сребро - като чугун е вече левче на грам![]()

относно "виж преди да платиш" - все пак на око няма как да разбереш дали едно нещо е 160гр или 220гр
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
добри каза...мериш, снимаш и пускаш
иначе твоята дума срещу неговата
ун тестис нул тестис
аман
като премериш и снимаш ми се обади, ще отключа и ще порицая продавача като измамник, дотогава думите висят
ун тестис нул тестис
аман
като премериш и снимаш ми се обади, ще отключа и ще порицая продавача като измамник, дотогава думите висят

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Pichaga написа:добри каза...мериш, снимаш и пускаш
ун тестис нул тестис
аман
Е как да измери след като го е върнал с еконт

п.с.Чичи ще извиниш но ще отключа

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
така така
тогава продавача да го измери

тогава продавача да го измери

- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Тук виждам повече мрънкане отколкото измама 

- skilidka
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ИЗМАМА !!!!!!!!!!!!
[quote="Bobi_S13"]аз тука измама не виждам. И аз не знам моя колко е, подариха ми го! И не съм и мислил да го меря.
Продавача го е пуснал с "отвори и виж", напълно коректно е постъпил. Върнал си му го, не те устройва и той си го прибира обратно. Къде е измата питам аз?
Сложи си очила:)
В обявата си пише 220 гр.....човеко получава 163.
Тва са си цели 60 гр.
Ако 220 гр. са 150 лв. то грама идва към 70 стотинки......60 гр. по 70 стотинки са около 40 лв.
Те тук е измамата....както и да го погледнеш става въпрос за кинти.
Според мен трябва и продавача да претегли ланецо и да снима...
Трябват си доказателства в такива случаи за да няма меко казано такива 'недоразумения'.
Може пък в Чепеларе везните да се повлияват от надморската височина.
Може и везната на колегата купувач да е за боклука.
Не се знае ....знае ли се
Някой ден ако ми пратят по Еконт едно кило ракия а всъщност като отворя пратката да са 0.400 гр......няма да ми е много приятно защото всъщност плащам кило
Продавача го е пуснал с "отвори и виж", напълно коректно е постъпил. Върнал си му го, не те устройва и той си го прибира обратно. Къде е измата питам аз?
Тва са си цели 60 гр.
Ако 220 гр. са 150 лв. то грама идва към 70 стотинки......60 гр. по 70 стотинки са около 40 лв.
Трябват си доказателства в такива случаи за да няма меко казано такива 'недоразумения'.
Не се знае ....знае ли се

Някой ден ако ми пратят по Еконт едно кило ракия а всъщност като отворя пратката да са 0.400 гр......няма да ми е много приятно защото всъщност плащам кило

- golfarata
- "Селски тунинг"
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ИЗМАМА !!!!!!!!!!!!
skilidka написа:Bobi_S13 написа:аз тука измама не виждам. И аз не знам моя колко е, подариха ми го! И не съм и мислил да го меря.
Тва са си цели 60 гр.
Не се знае ....знае ли се![]()
Аз ти пращам веднага кило Ракия - дай на ЛС - да се разбереме! няма да е 0,400..........

Върни се в “ОФФ-Топик - други”