А и много зависи кой ти го прави...някой студент от ФМИ може и за 300 лева да ти го направи ако питаш мен

Vlad777 написа: Ако не си номер едно просто изпадаш зад борда и не печелиш никакви пари. Това е.
KirilGeorgiev написа:Някой може ли да ме светне колко струва изработването на сайт за продажба на стоки в нета ? Ясно ми е че няма как да се конкретизира но ме интересува от-до
xalerrelax написа:Мой познат ми каза следното(което ме озадачи ) - даваш едни 60 лв за година и оставаш доволен.![]()
KingoftheROAD написа:Има логика в думите на rosy. За човек, който започва почти от нулата, с неголям брой артикули. Когато първоначалните инвестици са малки, сравнително по-лесно се вързвръщат. Като за начало да се изплати бързо и да натрупа инвестиция за развитие на следващия етап - подобрение и разширение, или нова професионална версия...
И в професионализма има логика, но това е когато нещата са развити, или бързо се развиват. Тогава това е начинът. Разбира се гаранции никой не дава, и най-големите професионалисти не могат да дадат гаранция, че магазина ще продава. Просто шансовете им са по-големи, но не и 100%.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта