Оплакване за измама - парите са върнати
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- rikipasata
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Оплакване за измама
Човек , аз ти обесних и в скайпа , че не ме интересува мен ти с какви си карал . Аз търсех истински пружини за моя пасат Б3 , не някакви голфаджииски и такива подобни . Искам си оригинални пружини или такива които са точно за този модел , не искам да слагам други , то ако става въпрос затова моя майстор имаше около 200 пружини в един пкаф , все щеше да намери една която да стане но... . Разбираш ли защо се чувствам измамен от теб и защо според мен ти си измамник ?
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
ам колега,гледам ти мненията.Ти раздаваш датчиците(и други неща) от пасатора за голфове
и тем подобни.Може и да си се объркал
Недей така да налиташ на колегите по форума
А към колегата дето ги е търсил/взел,.Новите не са толкова скъпи

Недей така да налиташ на колегите по форума

А към колегата дето ги е търсил/взел,.Новите не са толкова скъпи

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
турчино, аз имам въпрос. Тези пружини които си пратил, за голф ли са или за пасат ? Питам не от какво си ги свалил, а в завода на кой модел са ги сложили...
да ве, извинявай господин правилно пишещ.
аз в бързината си съм направил няколко грешки.
като едната е ,че не си му дал от б3 ами от голф прОжини.
връщай парите на момчето.
аз в бързината си съм направил няколко грешки.
като едната е ,че не си му дал от б3 ами от голф прОжини.
връщай парите на момчето.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
mitov_tdi написа:Layer написа:Ludia написа:абеееее
що не направи това, що не направи онова... колегата е направил това което е смятал за правилно... измамен е и го споделя. Кое не ви е ясно ?!
![]()
много ме е яд после да му казвате кое ,как и защо.
рома да става розав
Към вас ли имах въпрос или .. ??

незнам към кой си имал въпрос. написа нещо в обществен форум, аз те репликирах.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Аман от розови
Ти можеш да покажеш снимка с на вълка бентлито, ама факта 2мм говори много умнико!

Ти можеш да покажеш снимка с на вълка бентлито, ама факта 2мм говори много умнико!
- mitov_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
За сега в тази тема май ти СПАМИШ ?
Като гледам и колегата LILO&STICH дава съвети от къде е можел да си ги вземе прожините. Нещо имаш ли да му казваш на него?

Като гледам и колегата LILO&STICH дава съвети от къде е можел да си ги вземе прожините. Нещо имаш ли да му казваш на него?
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
брех,човека духна от форума
Иначе,сериозен търговец го раздава

Иначе,сериозен търговец го раздава

- rikipasata
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги не се карайте , радвам се единствено , че в този форум има наистина свестни и нормални хора
, които мислят и разсъждават правилно , ще се отклоня малко от темата , но ако всички бяхте такива щяхме да живеем в една по - добра страна , а не всеки 4ти или 5ти да иска да прецака другия 

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
mitov_tdi написа:Като гледам и колегата LILO&STICH дава съвети от къде е можел да си ги вземе прожините. Нещо имаш ли да му казваш на него?
казахме си го.Защо да не давам съвети на човека.Теб,ако някой те е.не така,ко ше праиш

- sinanmetin
- Автомобил: Passat B6 2 tdi CR
- Двигател: CBAB
- Контакти:
Ludia написа:турчино, аз имам въпрос. Тези пружини които си пратил, за голф ли са или за пасат ? Питам не от какво си ги свалил, а в завода на кой модел са ги сложили...
ела да провериш !
- mitov_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
LILO&STICH написа:mitov_tdi написа:Като гледам и колегата LILO&STICH дава съвети от къде е можел да си ги вземе прожините. Нещо имаш ли да му казваш на него?
казахме си го.Защо да не давам съвети на човека.Теб,ако някой те е.не така,ко ше праиш
Точно това и аз казвам... Аз също дадох съвет за моргите ама Лудия нещо си щрака по клавиатурата!
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пружините са за Голф, не за Пасат Б3. На какво са карани преди това е без значение, дали стават на Пасат Б3 също няма значение. Купувачът ясно е казал, че иска пружини за/от Пасат Б3. Не нещо, което става.
Поради това, пращайки други пружини и знаейки, че не са такива, каквито купувачът търси, продавачът го въвежда в заблуждение. Именно поради тази причина, продавачът трябва да си вземе пружините обратно и да плати разходите по доставката в двете посоки. Другото е измама, и ако парите на бъдат върнати заедно с разходите за транспорт до 3 дни, продавачът ще бъде включен в група Измамници.
За да бъде избегнато това, купувачът и продавачът - разберете се на ЛС.
Поради това, пращайки други пружини и знаейки, че не са такива, каквито купувачът търси, продавачът го въвежда в заблуждение. Именно поради тази причина, продавачът трябва да си вземе пружините обратно и да плати разходите по доставката в двете посоки. Другото е измама, и ако парите на бъдат върнати заедно с разходите за транспорт до 3 дни, продавачът ще бъде включен в група Измамници.
- mitov_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
dobrin написа:Пружините са за Голф, не за Пасат Б3. На какво са карани преди това е без значение, дали стават на Пасат Б3 също няма значение. Купувачът ясно е казал, че иска пружини за/от Пасат Б3. Не нещо, което става.
Поради това, пращайки други пружини и знаейки, че не са такива, каквито купувачът търси, продавачът го въвежда в заблуждение. Именно поради тази причина, продавачът трябва да си вземе пружините обратно и да плати обратната доставка. Другото е измама.

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
dobrin написа:Пружините са за Голф, не за Пасат Б3. На какво са карани преди това е без значение, дали стават на Пасат Б3 също няма значение. Купувачът ясно е казал, че иска пружини за/от Пасат Б3. Не нещо, което става.
Бих допълнил,продавача,да гледа внимателно къде и закакво си пласира пасата!
Защото,по мненията му,доста дава за голфове

Хайде връщай парите на човека
Върни се в “ОФФ-Топик - други”