Колекааа,на лъжата краката са късиии!
Според мен отначало си се "помъчил" да си рекламираш сервиза...
После изведнъж се появяват оплакванията,които немогат да бъдат опровергани,защото един вид са писани от твоя комп./благодарение на твоя нет(незнам,пък може и да се получава така,ако го цепиш с някой,но ти не си казал нищичко...)
След време следват предупреждения към теб,дори наказание.Не си плащал за обявите си,както колегата @vlad777
казва си искал да протакаш времето,но ти твърдиш категорично,че не е така,а че не си имал време,което си противорчи с по-напред изказаните от теб думи!!!
А сега те сварихме пак с оплакване и то един вид срещо самия теб?!?!
Е,колега... и "Корацио" да беше нямаше да разплете случая,но аз имам идея...
Значи...действието се развива в един прекрасен ден,докато ти си бил до банята...злонамереният човек е влязъл през таванската стая,като със себе си е носил лаптоп!!!Отишъл до входната врата,отключил я и светкавично се озовал пред компа ти,промъкнал се отзад и извадил кабела,който отива до модема,качил се до таванската,заобиколил и влязъл отново през вратата.(естествено за да заличи уликите водещи до него)
Мигновено влязъл във форума на VW и е постнал няколко обяви с фалшив,но твой профил във форума!И така започнал да те злепоставя,въпреки,че няма какъвто и да е мотив...(to be continued!!!) Аплодисменти дами и господааааа!